DragonDagger Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Σκέφτομαι να κατεβάσω την εφαρμογή messenger για να μπορώ να επικοινωνώ με ορισμένα άτομα τα οποία δεν έχουν viber. Όμως ( υπάρχει ένα όμως ) είναι η μόνη εφαρμογή που με σκάλωσε στο να δώσω το τηλεφωνικό μου νούμερο! Θα μου πείτε, και το viber και το whatsapp ίδια φάση είναι... παρόλα αυτά δεν τραβάνε από το facebook και για δικούς μου λόγους το facebook θεωρώ πως είναι ένα από τα χειρότερα μέσα σε ότι αφορά το κομμάτι των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια του χρήστη. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή άλλα δεν την έχω ενεργοποιήσει... Υ.Γ επειδή θα πέσουν σίγουρα απαντήσεις τύπου " κόψε σταθερό, κινητό, ίντερνετ, τηλεόραση και τράβα σε σπηλιά" θα παρακαλούσα πολύ τουλάχιστον μαζί με τα παραπάνω να μου απαντάτε και στην απορία.
Belisarius Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 H απορία ποιά είναι; Σου επιτρέπει να κάνεις messenger χωρίς λογαριασμό στο fb αλλά με τον τηλεφωνικό σου αριθμό. Διαφορετικά φτιάξε λογαριασμό στο fb και μην βάζεις τον τηλεφωνικό σου αριθμό. Επίσης δεν έχεις προσωπικά δεδομένα, νομίζεις ότι έχεις. Οπότε τζάμπα σπας το κεφάλι σου. Ότι φοβάσαι το λούζεσαι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν τύπο εδώ στο insomnia που δεν έπαιρνε ούτε delivery στο σπίτι για να μην μάθουν που μένει και τον κλέψουν και στο τέλος κλέψανε την μητέρα του στο δρόμο με το γνωστό κόλπο οτι κάποιος ήξερε τον γιο της και του χρωστούσε ένα χρηματικό ποσό. 2
AntiCambeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις με ποιόν τρόπο θα «φακελωθείς»...
Kostasspil Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν τύπο εδώ στο insomnia που δεν έπαιρνε ούτε delivery στο σπίτι για να μην μάθουν που μένει και τον κλέψουν και στο τέλος κλέψανε την μητέρα του στο δρόμο με το γνωστό κόλπο οτι κάποιος ήξερε τον γιο της και του χρωστούσε ένα χρηματικό ποσό. Συνέβη τέτοιο πράμα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα