Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδα θα ηθελα να ρωτησω  τη επεξεργαστη να παρω ειμαι αναμεσα σε δυο ..intel core i3 6100 ή amd a10 7870k. μνημες θα εχουν τιν ιδια χωριτικοτητα,Επεισης θα ηθελα να μου πειτε αμα μπορουν να σηκωσουν lol,csgo και αλλα.

Δημοσ.

με ιξ 540 4GB + 5750 παίζω άνετα CSS GO απλά τα έχω όλα low γιατί θέλω το ping μου να είναι και γρήγορο και γενικά όλα κομπλέ

ακόμα και project cars παίζω

(tora exw 8GB)
Δημοσ.

με ιξ 540 4GB + 5750 παίζω άνετα CSS GO απλά τα έχω όλα low γιατί θέλω το ping μου να είναι και γρήγορο και γενικά όλα κομπλέ

ακόμα και project cars παίζω

(tora exw 8GB)

απο πότε το Ping εξαρτάται απο τις ρυθμίσεις των γραφικών;

πήγαινε για τον i3,τα παιχνίδια που αναφέρεις χρειάζονται δύναμη στον πυρήνα κάτι που δεν θα βρεις τόσο πολύ στον AMD.

Φυσικά μιλάμε και σε συνδυασμό με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και οχι τα ενσωματωμένα του ιντελ.

Εαν δεν μπορεις να αγοράσεις κάρτα τουλάχιστον επιπέδου 750ΤΙ τότε πήγαινε στην λύση με τον AMD.

• Like 4
Δημοσ.

όλα παίζουν ρολο σε online gaming

ΠΑΝΤΑ νομος
εάν σέρνεται το pc σου το ping σου θα ανεβεί , δοκίμασε να κανεις export movie και παίξε CSS on the GO
Δημοσ.

όλα παίζουν ρολο σε online gaming

ΠΑΝΤΑ νομος
εάν σέρνεται το pc σου το ping σου θα ανεβεί , δοκίμασε να κανεις export movie και παίξε CSS on the GO

νομιζω πως μπερδευεις το FPS με το Ping.

Δημοσ.

παίζω χρονια first person shooters ξέρω τι σε λέω

και εγω 11 χρονια CS παιζω...λες οτι κατεβαζεις τα γραφικα για καλυτερο Ping..το ping ιδιο παραμενει οσο και να κατεβασεις/ανεβασεις τα γραφικα.

Επισης εξαρταται και απο το Server που παιζεις.

Δημοσ.

και το ping και τα FPS frames per second 

δοκίμασε αυτό που σε είπα άμεσα,

κανε export ταινία η convert και θα δεις

Ναι και τι? θα κατεβουν τα FPS..το Ping τι σχεση εχει?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...