Προς το περιεχόμενο

vDSL: Νetgear 7000 modem/router ή Netgear 7500 router?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

..ή κατι αλλο, πχ καποιο Draytek?

7500 (router, το οποιο θα πρεπει να παιξει σε συνδυασμο με το speedport w 724v σε bridge mode, κατι το οποιο να πω την αμαρτια μου, δεν εμπιστευομαι ιδιαιτερα πως θα ειναι 100% λειτουργικο, εκτος και εαν βαλει το χερι του στην φωτια καποιος οτι δουλευει χωρις προβλημα)

7000 (router/modem)

Απο reviews βλεπω πως το 7000 υποτιθεται ειναι πιο σταθερο. That said, θελω wifi οσο πιο καλυτερη καλυψη και ταχυτητα (κριτηρια τα οποια πληρουν και τα δυο απ οτι φαινεται) και οτι αλλα καλουδια μπορουν να προσφερουν απο VPN μεχρι QoS ειναι (πολυ) ευπροσδεκτα.

Απο τα παραπανω το 7000 ακουγεται ως no-brainer, αλλα το feedback δεν εκανε ποτε κακο σε κανενα :)

Ιδεες?

Δημοσ.

draytek θα ξεφυγεις αρκετα σε τιμη.αν θες να τα δωσεις τοτε οκ.

β.θα προτιμουσα σε κατι modem/router για να φυγει τελειως του παροχου εκτος αν εχεις voip τηλεφωνια οποτε το ξεχνας.δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα με το speedport 724 ή to entry σε bridge mode.αλλωστε μπορεις και Pppoe passthrough να παιξεις.εχουν αναφερθει καποια θεματακια σε καποιους οταν το γυριζαν bridge αλλα εγω που το δοκιμασα με ενα που επεσε στα χερια μου ,γυρισε κανονικα σε bridge χωρις θεμα.δεν ειχα ρουτερ για να κανω δοκιμη βεβαια.

• Moderators
Δημοσ.

Oταν λες θα ξεφυγω? Ποσο εννοεις? Τα παραπανω πιανουν ηδη το 200αρικο. Και διαφερει πολυ το Draytek σε σχεση με τα προαναφερθεντα? Βλεπω οτι σε σχεση με τα Netgear το υποσχομενο wifi των μοντελων που βλεπω στο skroytz στα ιδια πλαισια τιμων αλλα και στο ακριβοτερο (συμφωνα παντα με το skroytz) to Draytek Vigor 2930n, ειναι στη μιση ταχυτητα. Ισχυει κατι τετοιο?

Eαν αξιζει τα λεφτα του και με τη λογικη πως το παιρνω ως επενδυση για να κανω την δουλεια μου, να το κανω setup οπως θελω και να μην ξαναασχοληθω μαζι του για τον επομενο χρονο, να το παρω.

Ειμαι ορθανοιχτος σε προτασεις:)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το draytek το 2760n εχει κοντα στα 170-180.το draytek ειναι πιο Professional σαν να εχεις κατι σαν cisco.Πληρωνεις αυτο που ειναι σαν software/hardware.αλλα εχει πολυ λιγοτερο feautures αν το πας συγκριτικα στα ιδια λεφτα με ενα Netgear,asus.

to 2930 einai router οχι adsl/vdsl router.to 2830 δεν ειναι vdsl.

Δημοσ.

για firmware Κοιτα συχνα πυκνα διοτι βγαζουν καμποσα ειδικα οταν ειναι νεο μοντελο.

Netgear and happy, σχεδον 1 μηνα πια ;)

• Moderators
Δημοσ.

για firmware Κοιτα συχνα πυκνα διοτι βγαζουν καμποσα ειδικα οταν ειναι νεο μοντελο.

Υup, check for updates ενσωματωμενο, υπηρχε ηδη ενα στην αναμονη μολις το παρελαβα.

Δημοσ.

Υup, check for updates ενσωματωμενο, υπηρχε ηδη ενα στην αναμονη μολις το παρελαβα.

πραγματι η Netgear απο πολυ παλια ειχε αυτοματο Check για firmware update καθε φορα που κανες login στο ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...