Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Όταν βάζεις το ρεύμα με κουμπωμένη μπαταρία δείχνει να φορτίζει; Ακούς κάποιον ήχο όταν πατάς να ανοίξει(με ή χωρίς πρίζα, με ή χωρίς μπαταρία); Βεβαιώσου ότι δεν παίρνεις ρεύμα δηλαδή γιατί σύμφωνα με το αρχικό σου ποστ πριν πειράξεις dc jack και cpu δούλευε το λάπτοπ με μπαταρία οπότε μην αποκλείεις να μην κούμπωσε καλά ο επεξεργαστής

Οταν παταω το κουμπι δεν βγαζει ουτε ηχο ουτε αναβουν τα λαμπακια, οπως ειπες με ή χωρίς πρίζα, με ή χωρίς μπαταρία.

Τον επεξεργαστη δεν τον ειχα βγαλει για να αλλαξω παστα, ομως μετα δοκιμασα να τον βγαλω και να τον ξαναβαλω οπως και την ραμ και δοκιμασα μια αλλη cmos που ειχα. 

αν δεν έχεις πολύμετρο,τουλάχιστον να μετρήσεις τα "βασικά",δεν κάνεις τπτ.

φθηνά είναι

Θα το παω αυριο σε ενα service shop για να κανουν διαγνωση και ελπιζω να το μετρησουν αυτοι αλλιως θα δοκιμασω μονος μου.

Δημοσ.

αν δεν έχεις πολύμετρο,τουλάχιστον να μετρήσεις τα "βασικά",δεν κάνεις τπτ.

φθηνά είναι

αγορασα πολυμετρο, μπορεις να μου πεις τι να μετρησω τωρα; αν υπαρχει καποιο βιντεο η οδηγος θα με βοηθουσε πολυ

αυτο το πολυμετρο εχω

Δημοσ.

αγορασα πολυμετρο, μπορεις να μου πεις τι να μετρησω τωρα; αν υπαρχει καποιο βιντεο η οδηγος θα με βοηθουσε πολυ

αυτο το πολυμετρο εχω

μετά το 4:40 δές,σε ενδιαφέρει να έχει την σωστή τάση στην έξοδο(pinout)σύμφωνα με αυτά που αναγράφει ο κατασκευαστης.

ΑΝ δέν είναι εκεί το πρόβλημα,θα κοιτάξεις το dc-jack,φτάνει ρεύμα στην μητρική η όχι..

μην φοβάσαι,δεν σε χτυπάει ρεύμα(χαμηλή τάση)

πρωτού κάνεις οτιδήποτε,"γειώσου>πιάσε" κάποιο μεταλλικό αντικειμένο

Δημοσ.

μετά το 4:40 δές,σε ενδιαφέρει να έχει την σωστή τάση στην έξοδο(pinout)σύμφωνα με αυτά που αναγράφει ο κατασκευαστης.

ΑΝ δέν είναι εκεί το πρόβλημα,θα κοιτάξεις το dc-jack,φτάνει ρεύμα στην μητρική η όχι..

μην φοβάσαι,δεν σε χτυπάει ρεύμα(χαμηλή τάση)

πρωτού κάνεις οτιδήποτε,"γειώσου>πιάσε" κάποιο μεταλλικό αντικειμένο

Ενταξει τα μετρησα, το ac adapter δουλευει, επισης το dc jack παρνει 19 βολτ οταν δεν ειναι ενωμενο με την μητρικη. Οταν ειναι ενωμενο με την μητρικη παιρνει το πολυ 0.7 βολτ, το dc jack connector μονο 0,2 και εκει που μπενει η μπαταρια 0. Επισης οταν βγαλω το ac adapter δειχνει 0 και αυτο ενω πριν το βαλω 19.

Αυτο σημανει οτι ειναι βραχυκυκλωμενη, σωστα; 

Δημοσ.

Το παλίο jack τα καλώδια είναι ίδια με το νεο για τσεκαρε το δηλαδή ότι και τα δυο έχουν από την ίδια πλευρά πχ κόκκινο

Δημοσ.

Το παλίο jack τα καλώδια είναι ίδια με το νεο για τσεκαρε το δηλαδή ότι και τα δυο έχουν από την ίδια πλευρά πχ κόκκινο

ναι ειναι ιδια μονο το χρωμα του πλαστικου ειναι διαφορετικο ομως δεν παιζει ρολο απ' οτι διαβασα 

το παλιο ηταν κιτρινο το καινουριο μπλε 

Δημοσ.

Χμμ ναι το πλαστικο δεν νμζ να φταίει αφού τα καλώδια τερματίζουν και είναι ίδια κάπου στη μιτρική πιστεύω συμβαίνει κάτι

Δημοσ.

Χμμ ναι το πλαστικο δεν νμζ να φταίει αφού τα καλώδια τερματίζουν και είναι ίδια κάπου στη μιτρική πιστεύω συμβαίνει κάτι

υπαρχει τιποτα που να μπορω να κανω τωρα;

Δημοσ.

ανέβασε φωτό απο τα 2 καλώδια χαλασμένο & new (καθαρές φωτό)

καθώς και ποιά μητρική έχει το laptop(part number)

• Like 1
Δημοσ.

οριστε

MB part number : la-7912p

τα καλώδια(new) έτσι σου ήρθαν;; η τα κόλλησε κάποιος?

το κόκκινο ακουμπάει περιμετρικα στο σιδεράκι;;

προσωπικά το έχεις σακατέψει το Dc jack

επίσης βλέπω στο φανάκι του(2η φωτό),αρκετή σκόνη...ενημερωτικά το αναφέρω!

φιλικά 

Δημοσ.

τα καλώδια(new) έτσι σου ήρθαν;; η τα κόλλησε κάποιος?

το κόκκινο ακουμπάει περιμετρικα στο σιδεράκι;;

προσωπικά το έχεις σακατέψει το Dc jack

επίσης βλέπω στο φανάκι του(2η φωτό),αρκετή σκόνη...ενημερωτικά το αναφέρω!

φιλικά 

οχι δεν ηρθαν ετσι, τα πηγα σε τεχνικο και λογικα αυτος τα εκοψε για να τα μετρησει. παντως φτανουν τα 19 βολτ μεχρι και στο τελος του συρματος. δεν το πειραξα καθολου εγω

τι εννοεις περιμετρικα και σε πιο σιδερακι;

Δημοσ.

βγάλε την μητρική  πάνω στο γραφείο...συνέδεσε το jack και μετά δώσε ρεύμα να δεις αν αβαβει.μπορεί κάποια βίδα να μπήκε λάθος και να σου βραχυκυκλώνει η απλά να ακουμπάει κάτι μεταλλικό κάπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...