Προς το περιεχόμενο

Redmi 3 vs Note 2 vs Vernee Thor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Κοιτάω να αγοράσω κινιτό και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3.

Redmi 3

Redmi Note 2 

Vernee Thor.

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος κάτι απο προσωπική εμπειρία η έστω κάτι που θα με κάνει να επιλέξω?

Η έστω καμιά άλλη πρόταση εκεί γύρω στα 100 που νομίζει καλύτερο. Το Νότε 2 το πήρα στην κοπέλα μου τα Χριστούγεννα και αν και έμενα μου φαίνεται το τέλειο κινητό αυτή  μου λέει οτι κολλάει μερικές φορές όταν μιλάει με κλήση κανονική.

Δημοσ.

Φιλε εχω το  note 2 απο τα χριστουγεννα και μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει γενικα και οποιος το βλεπει σε λειτουργια οταν ακουει τιμη μενει μ*****ς .

Το μονο μειονεκτημα (για τον απλο χρηστη) ειναι οτι χρειαζεται να ασχοληθεις λιγο για να του περασεις ελληνικη/ευρωπαικη ρομ , καντο και στης κοπελας σου ακολουθοντας τις οδηγιες στο xiaomi-miui.gr

Εμενα δεν εχει "κολλησει" ποτε και πουθενα προς το παρον , ειδικα στις κλησεις εχει αμεση αποκριση/καθολου "lag" .

Τωρα για τα αλλα 2 που αναφερεις δεν εχω αποψη , το Note 3 εχω δει μονο απο κοντα και μπορω να πω οτι δεν το θεορω και σπουδαιο upgrade , ισα-ισα που μου αρεσε λιγοτερο , το ιδιο μου φενεται ισχυει και για το redmi 3 απο τεχνικης αποψης ,οποτε το προτιμας κυριως λογο μπαταριας/μικροτερης οθονη/εμφανισης αλλα θα εχεις λιγο περισσοτερο ψαξιμο με το ξεκλειδωμα/αλλαγη ρομ.

Δημοσ.

Ε και εγώ γι αυτό το κοιτάω το Redmi 3 γιατί κουράζει η καθημερινή φόρτιση και λόγω μικρότερης και χειρότερης οθόνης θα ρουφάει και λιγότερο. Τι να κάνω θα θυσιάσω την οθοναρα του νοτε 2 που είναι σαν κινητό 600 ευρω. Με ανησυχεί και οτι είναι περσινό και ίσως παίξει και αυτό ρόλο.

αν περάσω ελληνική ρομ μετά έχω αυτόματα updates?

Δημοσ.

Το Redmi 3 αν θες για 5" και η μπαταρια κραταει 3 μερες σε νορμαλ χρηση.

Απροβληματιστο μεχρι στιγμης που το εχει η γυναικα μου.

Το Note 2 αν θες για 5.5" δεν ξερω ποσο κραταει η μπαταρια,δεν το εχω.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαταρία του Note 2 κρατάει γύρω στις 4 με 4.5 ώρες ανοιχτή οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα τη χρήση θες καθημερινό ή ανά δυο μέρες να το φορτίζεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...