Jimmy08 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το ειπα πριν και θα το ξαναπω. Μην κολλατε στον παλιο κυκλο ζωης μιας κονσολας. Οι εξελιξεις τρεχουν και πολλα πραγματα πιθανο ειναι να αλλαξουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το ειπα πριν και θα το ξαναπω. Μην κολλατε στον παλιο κυκλο ζωης μιας κονσολας. Οι εξελιξεις τρεχουν και πολλα πραγματα πιθανο ειναι να αλλαξουν. Eμεις δε κολλαμε,αυτοι μας ειπαν οτι ειναι κονσολα για 10 χρονια τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Eμεις δε κολλαμε,αυτοι μας ειπαν οτι ειναι κονσολα για 10 χρονια τουλαχιστον. Nαι θα λειτουργεί για τόσο τουλάχιστον αν δεν της πιούμε το.....(ρ)ε(υ)μα!!!! Κάνε μια αναδρομή αγαπητέ εν fora αδελφέ μου τρία τέσσερα και πέντε έτη πίσω και δες τι παινίδια υπήρχαν.Και τί τώρα....Η τεχνολογία προχωράει και εμεις βλέπουμε την sony (εν αρχή) να περνάει στο επόμενο στάδιο. Και το αμέσως επόμενο ξέρεις ποιο θα είναι; Και μια στολή ή σενσορες σε σημεία του σώματος να νιώθεις και μια ενόχληση αμα φάς σφαίρα πχ σε fps και πάει λέγοντας.Το θέμα είναι όμως οτι είναι αέναος κύκλος.Απλά ήρθε πολύ απότομα το 4,5 και εάν δεν τους κόψουμε τον βήχα εκεί στους σχιστομάτηδες φίλους μας θα μας το κάνουν συνέχεια αυτό.όσο βλεπουν και τους παίρνει θα το κάνουν.Αυτό είναι όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Το ειπα πριν και θα το ξαναπω. Μην κολλατε στον παλιο κυκλο ζωης μιας κονσολας. Οι εξελιξεις τρεχουν και πολλα πραγματα πιθανο ειναι να αλλαξουν. Αυτο ακριβως ,διανυουμε μεταβατικο σταδιο .Κανεις δεν μας υπογραψε χαρτι πως η κονσολα που εχουμε θα παραμεινει το μοναδικο μοντελο για 5+ χρονια . Εχουμε μεγαλες εξελιξεις στις πλατφορμες και το hardware πρεπει να ακολουθησει στην τελικη απο την στιγμη που θα παιζουν και στις 2 τα παιχνδια οποιος θελει παιρνει την καινουρια κονσολα ,οποιος δεν μπορει η΄δεν θελει συνεχιζει οπως ηταν. Που ειναι το προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αυτο ακριβως ,διανυουμε μεταβατικο σταδιο .Κανεις δεν μας υπογραψε χαρτι πως οι κονσολα που εχουμε θα παραμεινει το μοναδικο μοντελο για 5+ χρονια . Εχουμε μεγαλες εξελιξεις στις πλατφορμες και το hardware πρεπει να ακολουθησει στην τελικη απο την στιγμη που θα παιζουν και στις 2 τα παιχνδια οποιος θελει παιρνει την καινουρια κονσολα ,οποιος δεν μπορει η΄δεν θελει συνεχιζει οπως ηταν. Που ειναι το προβλημα ? Θα προσπαθησω να απαντησω. Για εμενα (και πιστευω και για καποιους αλλους) οι κονσολες ηταν μια οαση μεσα στην μανια του συνεχους upgrade. Δεν εχει να κανει με το χρηματικο. Ναι, μπορω να διαθεσω 400 ευρω καθε 3 χρονια. Δεν γουσταρω ομως. Δεν εχω gaming pc και δεν σκοπευω να αποκτησω. Δεν με ενδιαφερουν τα 5 fps παραπανω η αν το παιχνιδι τρεχει στα 1080 η στα 900. Ακομα παιζω περισσοτερο με το PS2 και το PS3 απο το PS4 μου. Μεχρι τωρα με τις κονσολες ηξερα οτι οταν ο κολλητος μου θα μου πει οτι πηρε το ταδε παιχνιδι για την κονσολα του και ειναι καλο την ιδια εμπειρια ακριβως θα εχω και εγω αν το αγορασω. Τωρα, οπως γινεται σοτυς pc και στα κινητα, θα πρεπει να εχουμε την ιδια εκδοση κονσολας για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω μια τελειως διαφορετικη εμπειρια στην δικη μου. Ειδατε παντως που μας εχουν φτασει; Εκει που με το PS1 και το PS2 αδιαφορουσαμε που υπηρχαν και δυνατοτερα μηχανηματα και απλα απολαμβαναμε τις παιχνιδαρες, σημερα να μετραμε pixels και frames και να ειμαστε ανικανοποιητοι. Παλια βλεπαμε το evolution του gaming μεσα στην ιδια γενια. Οταν οι προγραμματιστες και οι Game Designers μαθαιναν το Hardware και αρχιζαν να το ξεζουμιζουν. Σημερα οπως εγραψα και σε αλλο ποστ, για να παιξεις τα παιχνιδια του σημερα, θελεις hardware του αυριο. Δυστυχως βλεπω πολλα παραδειγματα ανθρωπων που δεν τους ενδιαφερει αν μια ταινια η ενα παιχνιδι ειναι καλα σαν υποθεση η σαν gameplay, αλλα αν ειναι 4k η ταινια (και ας ειναι σουπα), η αν ειναι 60fps (και ας ειναι μια μουφα φορτωμενη με dlc και οχι το Okami για παραδειγμα). Αυτο για εμενα ειναι καταντια.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Eμεις δε κολλαμε,αυτοι μας ειπαν οτι ειναι κονσολα για 10 χρονια τουλαχιστον. Σε αυτους απευθυνομαι αγαπητε Εμεις συμφωνουμε Αυτο ακριβως ,διανυουμε μεταβατικο σταδιο .Κανεις δεν μας υπογραψε χαρτι πως η κονσολα που εχουμε θα παραμεινει το μοναδικο μοντελο για 5+ χρονια . Εχουμε μεγαλες εξελιξεις στις πλατφορμες και το hardware πρεπει να ακολουθησει στην τελικη απο την στιγμη που θα παιζουν και στις 2 τα παιχνδια οποιος θελει παιρνει την καινουρια κονσολα ,οποιος δεν μπορει η΄δεν θελει συνεχιζει οπως ηταν. Που ειναι το προβλημα ? Συμφωνω απολυτα. Θα προσπαθησω να απαντησω. Για εμενα (και πιστευω και για καποιους αλλους) οι κονσολες ηταν μια οαση μεσα στην μανια του συνεχους upgrade. Δεν εχει να κανει με το χρηματικο. Ναι, μπορω να διαθεσω 400 ευρω καθε 3 χρονια. Δεν γουσταρω ομως. Δεν εχω gaming pc και δεν σκοπευω να αποκτησω. Δεν με ενδιαφερουν τα 5 fps παραπανω η αν το παιχνιδι τρεχει στα 1080 η στα 900. Ακομα παιζω περισσοτερο με το PS2 και το PS3 απο το PS4 μου. Μεχρι τωρα με τις κονσολες ηξερα οτι οταν ο κολλητος μου θα μου πει οτι πηρε το ταδε παιχνιδι για την κονσολα του και ειναι καλο την ιδια εμπειρια ακριβως θα εχω και εγω αν το αγορασω. Τωρα, οπως γινεται σοτυς pc και στα κινητα, θα πρεπει να εχουμε την ιδια εκδοση κονσολας για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω μια τελειως διαφορετικη εμπειρια στην δικη μου. Ειδατε παντως που μας εχουν φτασει; Εκει που με το PS1 και το PS2 αδιαφορουσαμε που υπηρχαν και δυνατοτερα μηχανηματα και απλα απολαμβαναμε τις παιχνιδαρες, σημερα να μετραμε pixels και frames και να ειμαστε ανικανοποιητοι. Παλια βλεπαμε το evolution του gaming μεσα στην ιδια γενια. Οταν οι προγραμματιστες και οι Game Designers μαθαιναν το Hardware και αρχιζαν να το ξεζουμιζουν. Σημερα οπως εγραψα και σε αλλο ποστ, για να παιξεις τα παιχνιδια του σημερα, θελεις hardware του αυριο. Δυστυχως βλεπω πολλα παραδειγματα ανθρωπων που δεν τους ενδιαφερει αν μια ταινια η ενα παιχνιδι ειναι καλα σαν υποθεση η σαν gameplay, αλλα αν ειναι 4k η ταινια (και ας ειναι σουπα), η αν ειναι 60fps (και ας ειναι μια μουφα φορτωμενη με dlc και οχι το Okami για παραδειγμα). Αυτο για εμενα ειναι καταντια.. Αφου δε γουσταρεις, δεν τα δινεις! Απλο ειναι. Εξαλλου λενε οτι θα ειναι συμβατα τα νεα παιχνιδια και με τις δυο κονσολες. Anyway, μεχρι να ανακοινωθει επισημα η νεα κονσολα και μεχρι να διαπιστωσουμε πραγματικη διαφορα μεταξυ των παιχνιδιων της παλιας και της νεας, εχουμε καιρο ακομα. Και αν οντως υπαρχει διαφορα τοτε ναι θα εχουμε λογο να γκρινιαξουμε και να δυσαρεστηθουμε. Αλλα μεχρι τοτε ας συνεχισουμε να απολαμβανουμε τις κονσολες μας οπως ειναι και οτι ειναι να γινει θα γινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αφου δε γουσταρεις, δεν τα δινεις! Απλο ειναι. Εξαλλου λενε οτι θα ειναι συμβατα τα νεα παιχνιδια και με τις δυο κονσολες. Anyway, μεχρι να ανακοινωθει επισημα η νεα κονσολα και μεχρι να διαπιστωσουμε πραγματικη διαφορα μεταξυ των παιχνιδιων της παλιας και της νεας, εχουμε καιρο ακομα. Και αν οντως υπαρχει διαφορα τοτε ναι θα εχουμε λογο να γκρινιαξουμε και να δυσαρεστηθουμε. Αλλα μεχρι τοτε ας συνεχισουμε να απολαμβανουμε τις κονσολες μας οπως ειναι και οτι ειναι να γινει θα γινει... Φιλε μου δεν πιστευω οτι ειναι τοσο απλο Εγω δεν θα τα δωσω σιγουρα τα λεφτα, ειναι ομως και αλλοι λογοι που πιστευω οτι καταστρεφουν το χομπι μου. Απο την στιγμη που βγηκε αυτη η γενια με εξαιρεση το Witcher, αντε και το BloodBorne/DS3 δεν εχει βγει ακομα κανενα παιχνιδι που να θεωρειται κλασσικο. Επισης να πω οτι δεν εχω παρατηρησει αλμα γενιας στο game design. Πιστευω οτι το 90% των παιχνιδιων που εχουν βγει σε αυτη την γενια μπορουσαν να βγουν και στην προηγουμενη με χειροτερα γραφικα βεβαιως, αυτο ισχυει και για τα BloodBorne/Ds3. Οποτε μονο το Witcher ουσιαστικα θεωρω παιχνιδι νεας γενιας. Αντι αυτου εχουμε γεμισει με HD rereleases (που δεν με ενδιαφερει να τις αγορασω γιατι ηδη εχω απολαυσει το The last of us για παραδειγμα στο PS3 και δεν καιγομαι να το ξαναπληρωσω για καλυτερη αναλυση/frames) και απειρα fetch quest/DLC riden games. Επισης παιχνιδα γεματα με τοσα bugs που το PS4 κανει περισσοτερα updates απο το κινητο μου. "Ειναι νωρις ακομα" λεγαμε ολοι. "Greatness awaits" ξανα λεγαμε. Και ξαφνικα 2.5 ετη μετα την κυκλοφορια ξεκιναν οι φημες για την νεα γενια. Την στιγμη που η προηγουμενη δεν εχει αρχισει ακομα τα γκαζια. Απλα πιστευω οτι το αγαπημενο μου χομπυ απο την εποχη του C64 βρισκεται σε παρακμη φιλε μου. Και με στεναχωρει αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 το ps είναι η καλύτερη κονσόλα για gaming ,τώρα το οτι η σονυ αναγκάζεται να βγάλει κάτι πιο δυνατό μέσα σε δυο χρόνια κυκλοφορίας του 4 ειναι σίγουρα ατόπημα , διοτι δεν γνωρίζατε για το dx12 ? αφού εμείς το ξέραμε πριν 3 χρονια τουλάχιστον , ή το οτι οι κάρτες γραφικών κάθε χρόνο γίνονται και πιο δυνατές ? σίγουρα και τα ξέρατε ,γιαυτό η κάρτα γραφικών έπρεπε στο ps4 να αλλάζει και οχι να είναι κολλημένη, αυτό για μένα ειναι το μεγαλύτερο ατόπημα...... αν δείτε το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι στην κάρτα γραφικών,αυτήν την αλλάζει ,στην μνήμη και στον επεξεργαστή απλώς τα κάνει λίγο oc. *το pc παραμένει καλύτερο σε γραφικά αν και εσύ ακολουθείς κάθε χρόνο την τεχνολογία = λεφτά για αγορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Φιλε μου δεν πιστευω οτι ειναι τοσο απλο Εγω δεν θα τα δωσω σιγουρα τα λεφτα, ειναι ομως και αλλοι λογοι που πιστευω οτι καταστρεφουν το χομπι μου. Απο την στιγμη που βγηκε αυτη η γενια με εξαιρεση το Witcher, αντε και το BloodBorne/DS3 δεν εχει βγει ακομα κανενα παιχνιδι που να θεωρειται κλασσικο. Επισης να πω οτι δεν εχω παρατηρησει αλμα γενιας στο game design. Πιστευω οτι το 90% των παιχνιδιων που εχουν βγει σε αυτη την γενια μπορουσαν να βγουν και στην προηγουμενη με χειροτερα γραφικα βεβαιως, αυτο ισχυει και για τα BloodBorne/Ds3. Οποτε μονο το Witcher ουσιαστικα θεωρω παιχνιδι νεας γενιας. Αντι αυτου εχουμε γεμισει με HD rereleases (που δεν με ενδιαφερει να τις αγορασω γιατι ηδη εχω απολαυσει το The last of us για παραδειγμα στο PS3 και δεν καιγομαι να το ξαναπληρωσω για καλυτερη αναλυση/frames) και απειρα fetch quest/DLC riden games. Επισης παιχνιδα γεματα με τοσα bugs που το PS4 κανει περισσοτερα updates απο το κινητο μου. "Ειναι νωρις ακομα" λεγαμε ολοι. "Greatness awaits" ξανα λεγαμε. Και ξαφνικα 2.5 ετη μετα την κυκλοφορια ξεκιναν οι φημες για την νεα γενια. Την στιγμη που η προηγουμενη δεν εχει αρχισει ακομα τα γκαζια. Απλα πιστευω οτι το αγαπημενο μου χομπυ απο την εποχη του C64 βρισκεται σε παρακμη φιλε μου. Και με στεναχωρει αυτο.. Ενταξει αν το θετεις ετσι, εχεις και συ τα δικια σου. Προσωπικα ποτε δεν εφαγα το τυρακι "next gen" και δεν περιμενα κατι πραγματικα τρελο απο αυτες τις κονσολες. Ισως επειδη η τελευταια κονσολα που ειχα ηταν το ps2 και μεχρι το 2013 χαζοεπαιζα στο PC χωρις να ασχολουμαι ιδιαιτερα με επιδοσεις και νουμερα. Συνεπως τα γραφικα μου φαινονται μια χαρα. Αν ομως εκτος απο γραφικα μιλας και για gameplay και για συνολικη εμπειρια, δεν πιστευω οτι φταιει το "next gen" για αυτο, αλλα οι κατασκευαστες που ασχολουνται περισσοτερο με το περιτυλιγμα παρα με την ουσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έχει ενδιαφέρον πάντως η κατάσταση αν την δεις από απόσταση.Βγάζουν Hardware και όχι Software. Βγάζουν κονσόλες και όχι παιχνίδια.Και όπως είναι γνωστό, το δύσκολο είναι το τελευταίο. Αν πουλήσω το PS4, θα το πουλήσω ως καινούριο χωρίς το κουτί του. Θα γράψω στην αγγελία πόσες ώρες έχω παίξει. Να είναι 100 ώρες; Μπορεί να λέω και πολλές. Ευχαριστούμε πολύ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έχει ενδιαφέρον πάντως η κατάσταση αν την δεις από απόσταση. Βγάζουν Hardware και όχι Software. Βγάζουν κονσόλες και όχι παιχνίδια. Και όπως είναι γνωστό, το δύσκολο είναι το τελευταίο. Αν πουλήσω το PS4, θα το πουλήσω ως καινούριο χωρίς το κουτί του. Θα γράψω στην αγγελία πόσες ώρες έχω παίξει. Να είναι 100 ώρες; Μπορεί να λέω και πολλές. Ευχαριστούμε πολύ. Αυτό με τα παιχνίδια ξανά πες το. Έχουν τόση πολύ έλλειψη σε βασικούς τίτλους στο PS4 και πάνε για καινούρια κονσόλα. Το κακό είναι ότι η νοοτροπία της κονσόλας είναι να τη πάρεις και να καείς δε την αλλάζεις ούτε γρήγορα ούτε εύκολα. Αν μείνουν με αυτό το σκεπτικιστικό οι χρήστες τη βλ΄πεω να πηγαίνει απατη με τη νέα αναβάθμιση, εκτός και αν πέσουν θύματα του μάρκετινγκ. Ότι και να συζητάμε πάντως αποδοτικό 4κ gaming δε πρόκειται να έχει το PS4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλά αυτό με τις ώρες λειτουργίας της κονσόλας δεν μπορεί να αποδειχθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αυτό με τα παιχνίδια ξανά πες το. Έχουν τόση πολύ έλλειψη σε βασικούς τίτλους στο PS4 και πάνε για καινούρια κονσόλα. Το κακό είναι ότι η νοοτροπία της κονσόλας είναι να τη πάρεις και να καείς δε την αλλάζεις ούτε γρήγορα ούτε εύκολα. Αν μείνουν με αυτό το σκεπτικιστικό οι χρήστες τη βλ΄πεω να πηγαίνει απατη με τη νέα αναβάθμιση, εκτός και αν πέσουν θύματα του μάρκετινγκ. Ότι και να συζητάμε πάντως αποδοτικό 4κ gaming δε πρόκειται να έχει το PS4 Εγώ πάντως έπεσα θύμα του Marketing και του overhype. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ναι,το PS4 δεν έχει παιχνίδια αν παίζεις μόνο Pro. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 πλακα έχει που πουλάνε όλοι το ps4 για ακριβώς την ίδια τιμή που κάνει νέο όταν πάει 150 euro θα πάρο και εγώ ένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα