Jimmy08 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 και πολύ άργησε, texnlogia πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αργα παει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 φυσικά από ποτε παίζεις games? από το 2010? εγώ παίζω από το 1985 8086 1kb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 η Sony βγαζει psp με μετρια speιc και υστερα βγαζουν επιτηδες το ps vita και παρατανε το psp. Καταλαβαίνεις ότι βγήκαν με 7 χρόνια διαφορά έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ναι το ξερω αλλα και παλι τουλαχιστον ας βγαζουν κανα καινουργιο παιχνιδι,,μια χαρα θα μπορουσαν να βγαλουν καινουργια παιχνιδια αλλα οι developers βαριουνται και δεν καθονται να φτιαξουν games με καλα γραφικα χωρίς να χρειάζεται καλο hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 συνεχίζω να λυπάμαι όλοι παίζεται σε παλιά engines , παλιά γενιά, και χαίρεστε ακόμα που πήρατε την κάρτα τον 400 euro? δεν έχουμε δει καν αληθινό dx 11 ούτε dx 12 κονσόλες παίζουν ακόμα dx 10- dx 11 τα χαλια μας τα maura έχουμε όσα παιδιά γεννιόνται ΤΩΡΑ έχουν μια ευκαιρία να δουν αληθινά γραφικά και δύναμη http://www.develop-online.net/tools-and-tech/the-top-16-game-engines-for-2014/0192302 Με τα βίας πρέπει να είσαι πάνω από 14 ετών...Greeklish μαζί με Ελληνικά (κι αυτά είναι....άστα βράστα) , χωρίς σοβαρή τεκμηρίωση , λυπάσαι μάλλον -απ'ότι διαφαίνεται- για τις αρλούμπες που αναγράφεις. Κρίμα όντως και πρέπει να λυπάσαι γιατί άλλα παιδιά στην ηλικία σου (των 14 ετών) μπορούν και τα καταφέρνουν καλύτερα στο forum. Θα μου πεις τώρα "Ρε φίλε άσε τις προσωπικές επιθέσεις" ή "Μιλάς πολύ" και άλλες τέτοιες internet-ikes (SIC!) ατάκες. Αλλά chill out a bit διότι αραδιάζεις παλαβομάρες και όλα έχουν την ανοχή τους. Το PS4 είναι μία ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κονσόλα αλλά με παρωχημένη τεχνολογία σε σύγκριση με ένα gaming pc. Άλλωστε και το PS4 ένα pc κρύβει από κάτω του , χωρίς όμως να του γίνεται και upgrade. Η τεχνολογία προχωρά, τα steam machines απειλούν την αγορά των κονσολών (μην ακούσω για Nintendo NX διότι η Nintendo κοιμάται τον δικό της ύπνο) άρα τα τσακάλια της Sony Marketing έπρεπε να σκεφτούν κάτι για να συνεχίσει το -χτυπημένο- καράβι της SONY να πλέει. Χαίρομαι πάντως που η SONY δεν φοβάται και το τολμά. Αλλά εσύ ρε παιδί μου, είσαι τόσο fanboy που έχεις θέμα. Βγες έξω και πιες μία Sprite να ηρεμήσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Με τα βίας πρέπει να είσαι πάνω από 14 ετών...Greeklish μαζί με Ελληνικά (κι αυτά είναι....άστα βράστα) , χωρίς σοβαρή τεκμηρίωση , λυπάσαι μάλλον -απ'ότι διαφαίνεται- για τις αρλούμπες που αναγράφεις. Κρίμα όντως και πρέπει να λυπάσαι γιατί άλλα παιδιά στην ηλικία σου (των 14 ετών) μπορούν και τα καταφέρνουν καλύτερα στο forum. Θα μου πεις τώρα "Ρε φίλε άσε τις προσωπικές επιθέσεις" ή "Μιλάς πολύ" και άλλες τέτοιες internet-ikes (SIC!) ατάκες. Αλλά chill out a bit διότι αραδιάζεις παλαβομάρες και όλα έχουν την ανοχή τους. Το PS4 είναι μία ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κονσόλα αλλά με παρωχημένη τεχνολογία σε σύγκριση με ένα gaming pc. Άλλωστε και το PS4 ένα pc κρύβει από κάτω του , χωρίς όμως να του γίνεται και upgrade. Η τεχνολογία προχωρά, τα steam machines απειλούν την αγορά των κονσολών (μην ακούσω για Nintendo NX διότι η Nintendo κοιμάται τον δικό της ύπνο) άρα τα τσακάλια της Sony Marketing έπρεπε να σκεφτούν κάτι για να συνεχίσει το -χτυπημένο- καράβι της SONY να πλέει. Χαίρομαι πάντως που η SONY δεν φοβάται και το τολμά. Αλλά εσύ ρε παιδί μου, είσαι τόσο fanboy που έχεις θέμα. Βγες έξω και πιες μία Sprite να ηρεμήσεις. Το pc μου στην δουλειά δεν γραφει Ελληνικά και άσε που το 90% τον Ελλήνων δεν ξέρουν καν να γραφουν σωστά ούτος si αλλιώς. . Είπαμε δεν ξέρετε καν τι ENGINES παίζουν στα μηχανήματα σας. οι DEVs δεν κάνουν καν σωστά την δουλειά τους διότι κάνουν clone από κονσόλα σε PC και έτσι δεν υπάρχει optimisation αυτό που λέω είναι ας βρούν μια λύση στο PC να είναι super smooth με μικρές κάρτες και βλέπουμε για 4k το 4k είναι μακρινό όνειρο εάν είναι να καίω 10 ΚΩ ανά μέρα για να παίζω ένα game να με λείπει. BTW i aint Greek and I did not attend Greek school, and i Ain't 14 buddy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leviathan2400 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Έχει βγει PS4; Έλα μου ντε...εγώ πριν λίγο παράγγειλα κάτι καινούρια παιχνίδια για το snes και το dreamcast...20 χρόνια μετά και ακόμα βγαίνουν παιχνίδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninjanody Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 PC Master race.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badmojo99 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 α ολα κι ολα εγω θα περιμενω την εκδοση 5,2 1/3 και μετα θα τρεξω σαν σιφουνας να το αγορασω!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 α ολα κι ολα εγω θα περιμενω την εκδοση 5,2 1/3 και μετα θα τρεξω σαν σιφουνας να το αγορασω!!!! μην είσαι HATER έπρεπε να χαίρεσαι που η τεχνολογία προχωράει και όχι να είμαστε 10 χρονια με μούφα hardware εάν σου βγάλει η κάθε sony Hardware για 10 χρονια θα πλερώσεις 10.000 euro για να είσαι future proof όπως είσαι και στο PC σου που κανεις ανά 2-3 χρονια κανεις αναβαθμίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunder7child Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πραγματικα τα σχολια που βλεπω για το θεμα ειναι ο,τι να'ναι. Οποιος ειναι console gamer δεν μπορει να δει αυτο το θεμα με καλο ματι. Η λογικη του console gaming ηταν παντα να εχεις ενα σταθερο hardware για εναν κυκλο ζωης περιπου 7 ετων (ναι 7, δεν μπορω να καταλαβω γιατι απορειτε με αυτο, εκτος αν δεν εχετε ασχοληθει ποτε σας με κονσολα) το οποιο φυσικα και θα ξεπερνιοταν τεχνολογικα μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα αλλα θα αναγκαζε τους developers να το "ξεζουμισουν" και να εκμεταλλευτουν καθε σταγονα δυναμης του. Δειτε πως φαινεται για παραδειγμα το πρωτο Uncharted στο ps3 και πως φαινεται το The last of us. Το οτι ξεπερνιεται το Hardware δεν εχει να κανει, σημασια εχει να μπορεσεις να το εκμεταλλευτεις στο επακρο. Και οταν ηξερες πως θα ηταν σταθερο και ιδιο για 7 χρονια και με μια μεγαλη βαση χρηστων, τοτε επενδυες σε αυτο. Το να βγει αναβαθμισμενη εκδοση θα οδηγησει τους developers να κανουν optimize τα παιχνιδια τους για αυτη την εκδοση για να φαινονται καλυτερα, να παιρνουν καλυτερες κριτικες και να πετυχουν μεγαλυτερες πωλησεις, χωρις να χρειαστει να μπουν στη διαδικασια να αξιοποιησουν ολες τις δυνατοτητες του προηγουμενου hardware. Και αυτο αποτελει παραβαση της βασικης αρχης του console gaming που ανεφερα παραπανω. Απο την αλλη, βλεπω πολλους εκπροσωπους της "PC Master Race" που για καποιο λογο επιτιθενται σε οσους θεωρουν λαθος αυτη τη πολιτικη, προφανως για να νιωσουν καλυτερα με το εαυτο τους που δινουν 500 ευρω καθε 2 χρονια για να παρουν μια high end gpu, αντι να απαιτησουν και οι ιδιοι να παιρνουν περισσοτερα απο τις εταιριες για τα λεφτα που δινουν. Καταλαβαινω οσους βλεπουν τις κονσολες με κακο ματι επειδη πολλες εκδοσεις παιχνιδιων για PC γινονται downgrade για να μην μοιαζουν οι εκδοσεις των κονσολων τοσο κατωτερες, αλλα απο εκει και περα δεν ειναι λυση να μας ζητανε ειτε σε κονσολα, ειτε σε pc να τα σκαμε καθε 2 χρονια για hardware επειδη οι developers βαριουνται να διαθεσουν χρονο και χρημα για να βγαλουν ενα παιχνιδι το ιδιο καλο ακομα και σε κατωτερο hardware. Κλασσικο παραδειγμα το Metal Gear V το οποιο ακομα και σε πιο "ταπεινα" pc's σαν το δικο μου ετρεχε "τουμπανο" ελεω Fox Engine. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 7 χρονια ποτε? όταν ήσουν σε resolution 640x480? τι λες ρε φιλε κάτσε εκεί τότε για 70 χρονια haha όσο ανεβαίνει το resolution 1080p -1444p-et..c θέλεις παραπάνω δύναμη σου πουλάει κονσόλα 400 euro τσάμπα δηλαδή για αυτό που κάνει και τρελαινόμαστε τώρα ίσος βγάλει sony 4k για το καλο όλον μας εγώ PCakias είμαι αλλα δεν χαλιέμαι με κονσόλες το καλύτερο είναι να έχεις PC - και κονσόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunder7child Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Προφανως και ειναι καλυτερο να εχεις και τα 2 (αυτο κανω κι εγω αλλωστε). Απο εκει και περα εχει καταλαβει πως εχουμε 2016 φανταζομαι? Αν το 2009 εσυ ετρεχες με αναλυση 640x480, δικο σου προβλημα. Και αν θες κυκλους ζωης κονσολων, κανε λιγη ερευνα και θα δεις πως η 7ετια ειναι το στανταρ, ειδικα τα τελευταια χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 720 έτρεχα σιγά το wow το ps3 έτρεχε με το ζόρι 720 και το xbox πλέον τα 7 χρονια είναι ΑΚΥΡΟΝ πάμε στα 3.5 χρονια παίζουμε όλοι 1080p - 4k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunder7child Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ζορι? Τι εννοεις? Εχεις παιξει καλε μου ποτε τπτ σε PS3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα