vste Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Αν και δεν ειναι μικρο το οριο των 1500 χαρακτηρων στις αγγελιες σε μερικες περιπτωσεις δημιουργει θεματακι. Εβαλα μια αγγελια με 7 πραγματα για παραδειγμα και αναγκαστηκα να κανω πολυ σπαρτιατικες περιγραφες. Σαν αγοραστης δεν μου χτυπαει καλα στο ματι και σαν πωλητης δινω διευκρινησεις με ΡΜ, Δεν με ενοχλει αλλα οπως και να το κανουμε ειναι χρονοβορο. Εχω δει καποιες αγγελιες που εχουν αρκετο κειμενο μεσα οποτε και θελω να ρωτησω, υπαρχει καποιος αλλος τροπος (εκτος απο το να βαλεις το κειμενο σαν εικονα πχ) ωστε να παρακαμφθει αυτο το οριο? Προς θεου δεν μιλαω για ολες τις αγγελιες αλλα μονο για καποιες με αρκετα αντικειμενα. Επισης εαν μπορειτε, οταν καποιος ξεπερνα τους 1500 και παταει δημοσιευση αν μπορειτε καντε το να μην χανει το κειμενο οταν επιστρεφει να επεξεργαστει την αγγελια.. Την εχω πατησει κανα 2 φορες και δεν το ειχα αποθηκευσει και ηταν σεντονι. Ευχαριστω!
ziaba Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/504987-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/page-1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα