Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας είμαι εδώ και αρκετά χρόνια στην wind και πληρώνω 28 ευρώ για απεριόριστα σταθερά, 24αρι ίντερνετ και 5ώρες κινητά (αν και δεν χρησιμοποιώ καθόλου τις 5 ώρες κινητά το πολύ κανά 20λεπτο να χαλάσω τον μήνα) 
Γενικά δεν είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την wind ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες λόγο του ίντερνετ που η πτώση στην ταχύτητα(ADSL σύνδεση) είναι αισθητή. Φταίει και η περιοχή μου βέβαια 
Η ταχύτητα έπεσε από 6.5mbps σε 4.6mbps(το πολύ να φτάσει 5)
Τέλος πάντων μετά από πολλά τηλέφωνα δεν άλλαξε τίποτα και μας πήρανε από τον OTE και κλείσαμε συμφωνία για 24αρι ίντερνετ 30 λεπτά κινητά και απεριόριστα σταθερά με 24 ευρώ !! 
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ο OTE έχει καλή ποιότητα στο ίντερνετ , στα τηλέφωνα και όλα αυτά (εξυπηρέτηση) 
Βασικά είναι καλύτερα από Wind πιστεύετε ? 
Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ναι το έχω στα υπόψη μου αυτό απλά σαν εταιρία ρωτάω !! 
Έφυγα κιόλα γιατί γλυτώνω κάποια χρήματα οπότε δεν έχω να χάσω τίποτα η ταχύτητα θα παραμείνει , χειρότερα δεν νομίζω να είναι 

Δημοσ.

Από την wind ο οτε σαφώς και είναι σκάλες πιο πάνω, και την ίδια ταχύτητα αρχικά να έχεις θα τα βρεις με τους τεχνικούς και θα ανέβεις σίγουρα

Εγώ πιστεύω έκανες καλή επιλογη

• Like 1
Δημοσ.

Έφυγα κιόλα γιατί γλυτώνω κάποια χρήματα οπότε δεν έχω να χάσω τίποτα η ταχύτητα θα παραμείνει , χειρότερα δεν νομίζω να είναι 

Δεν έχω ξανακούσει να επιστρέφεις από εναλλακτικό στον ΟΤΕ, για να γλιτώσεις λεφτά! 

Η wind δε σου έκανε αντιπροσφορά?

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !! 
@turbat0s Ακόμα δεν με έχουν πάρει αλλά επειδή τους είχα πάρει να τους ρωτήσω για το πρόστιμο και τέτοια , μου είπαν γιατί ρωτάτε και λέω σκέφτομαι να φύγω και μου είπαν μόνο ότι έχουμε να πληρώσουμε τα τέλη φορητότητας(πρόστιμο όχι γιατί μόλις είχε ξεκινήσει το συμβόλαιο δεν έχουμε πρόστιμο) που δεν είναι μεγάλο ποσό !!! Δεν ξέρω αν μας πάρουν για καινούρια προσφορά αλλά πόσο πιο χαμηλά να το πάει με την Cosmote Θα πληρώνω 24 ευρώ 

Δημοσ.

Αν κάνεις αίτηση φορητότητας στον Οτε η Wind θα σε πάρει για να σου κάνει αντιπροσφορά. Θα τους πείς και εσύ μια τιμή γύρω στα 20 ευρώ οτι σου έχει κάνει ο Οτε και η Wind θα σου δώσει με 17 ευρώ για 2 χρόνια adsl εως 24Mbps, αστικά-υπεραστικά δωρεάν, 5 ώρες κινητά, 1Gb mobile internet σε sim και 120 λεπτά σε f2g.

Πιστευω αρκετά καλή προσφορά. Πριν ένα μήνα έκανα ακριβώς το ίδιο γιατί είχε τελειώσει το διετές συμβόλαιο στην Wind. Εκανα φορητότητα στην Voda και μετά επικοινώνησαν μαζί μου για αντιπροσφορά παρέχοντας μου όλα αυτά που σου έγραψα εκτός τα 120 λεπτά στο f2g γιατί δεν τα χρειάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως δεν είναι καλή η wind .. 
Την παρασκευή θα γίνει η αίτηση άρα λογικά από εβδομάδα θα περιμένω την προσφορά και θα αποφασίσω !! Γενικά έχουμε πολλές βλάβες στην περιοχή και όταν βρέχει ειδικά Χαιδάρι - Αιγάλεω (καταλάβατε) και με την wind αργούν κάποιες φορές να αντικαταστήσουν τις βλάβες ενώ έχω ακούσει ότι ο OTE αμέσως το φτιάχνει δεν ξέρω τώρα  

Αν μου κάνουν πολύ καλή προσφορά μπορεί να παραμείνω !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...