ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Θέλει ένας πελάτης να κάνουμε μια secure connection για να μπαίνουμε απομακρυσμένα στο pc του. Μου πρότεινε ένας φίλος το softether. Δοκίμασα αρχικά στο pc μου στο σπίτι (windows 7) και έβαλα το server και το manager. Όρισα ένα client και ήρθα στη δουλειά και έβαλα στο μηχάνημα μου το client. Μπήκα κανονικά αλλά βάσει των tutorials το softether server δεν μου έδωσε ip. Παρόλα αυτά ο server manager είδε ότι συνδέθηκα. Έδωσα χειροκίνητα τελικά στον client. Το πρόβλημα μου είναι ότι κάνω κανονικά ping αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με remote desktop (των windows) στον server. Και τα 2 μηχανήματα τρέχουν 7. Μήπως πρέπει να βάλω τίποτα policies στο server μέσω των windows? Δεν το έχω ξανακάνει και πιθανόν να έχω κάνει λάθη Ευχαριστώ
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τελικά δούλεψε ως εξής. Έκανα bridge την κάρτα δικτύου μου με το vpn στο σπίτι μέσω του softether. Απενεργοποίησα στον client την static (local static στο vpn adapter) . Συνδέθηκα στο server , μου έδωσε dhcp και έχω και τοπικό δίκτυο με το σπίτι (shares) και την δυνατότητα remote desktop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα