poli361 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπέρα , σήμερα δυστυχώς κατάφερα να μου πέσει το κινητό μου στον δρόμο και χάλασε όλη η δεξιά πλευρά της οθόνης. Το κινητό δώρο μου το κάνανε από κίνα οπότε δεν έχει εγγύηση . Ξέρετε τι μπορώ να κάνω? Έψαξα για ανταλλακτικό αλλά δεν βρήκα ... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
saruman123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπέρα , σήμερα δυστυχώς κατάφερα να μου πέσει το κινητό μου στον δρόμο και χάλασε όλη η δεξιά πλευρά της οθόνης. Το κινητό δώρο μου το κάνανε από κίνα οπότε δεν έχει εγγύηση . Ξέρετε τι μπορώ να κάνω? Έψαξα για ανταλλακτικό αλλά δεν βρήκα ... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Δες αν σε εξυπηρετησουν εδω http://www.makeitwork.gr/kinezika-brands.html
coolerman Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπέρα , σήμερα δυστυχώς κατάφερα να μου πέσει το κινητό μου στον δρόμο και χάλασε όλη η δεξιά πλευρά της οθόνης. Το κινητό δώρο μου το κάνανε από κίνα οπότε δεν έχει εγγύηση . Ξέρετε τι μπορώ να κάνω? Έψαξα για ανταλλακτικό αλλά δεν βρήκα ... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. εδω ελλάδα(νομίζω)θα είναι πανάκριβη..ebay περίπου στα 25-30 ευρώ αγορά,ΑΝ έχεις κάποιον(που γνωρίζει να την αλλάξει) θα σου μείνουν και ρέστα!
ikaruga24 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Την παραγγέλνεις από e-bay και το πας σε ένα από τα άπειρα μικρά μαγαζάκια που ασχολούνται με τέτοια. Θα σε πάρουν κάνα 15-20άρικο για τη δουλειά. Σύνολο δηλαδή θα σου βγει 40-50 ευρώ κόστος.
poli361 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπέρα φίλοι και ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια σας . Το makeitwork δεν αναλαμβάνει την αντικατάσταση της οθόνης του συγκεκριμένου κινητού , μόνο αν φέρω εγώ ανταλλακτικό . Το πρόβλημα με το ebay είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος , ίσως η οθόνη που θα παραγγείλω να είναι χαλασμένη και μπλέκω μετά. Από ότι φαίνεται είναι μονόδρομος όμως γιατί αν πάω στον γερμανό μήπως με εξυπηρετήσουν αλλά θα μου ζητήσουν πολλά λεφτά πιστεύω. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ !
@topos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Και εγγυηση να ειχε προφανως δεν θα σε καλυπτε. Οποτε ειτε βαλτο αγγελια μηπως τυχει κανεις που να ψαχνει πλακετα και βολεψει, ειτε κανε αυτο που σου προτεινανε τα παιδια απο πανω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα