git Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Ενδιαφερομαι κυριως για μεταφορα βιντεο απο αναλογικη βιντεοκαμερα (hi8), ας βοηθησει οποιος μπορει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Έχω την Leadtek Winfast TV XP 2000 Deluxe και είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα και κυρίως το συνοδευτικό software. Δεν την έχω δοκιμάσει με camera αλλά να ξέρεις μπορείς να κάνεις capture απευθείας σε Divx/Xvid και MPEG φυσικά. Αν θες πες μου το email sou να σου στείλω μερικά δείγματα εικόνας από το TV tuner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Koitaxe gia emena dose 38 euro sto eshop kai pare to pixelview playtv pro. Exei tilexeirismo, sinergazetai me to dscaler kai me to virtualdubmod tha kaneis kai capture me opoiodipote codec theleis. Episis to mono arnitiko einai oti exei monofoniko tileoptiko dekti, ALLA mporeis otan kaneis capture na perneis mono tin eikona apo to tuner kai na exeis kanonika stereo ixo apo tin karta ixou sou. Gia na petixeis kalliteri poiotita eikonas apo auti prepei na aneveis meta POLI xrimatika gia karta sillipsis video.... crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.