Προς το περιεχόμενο

Django - tastypie - jqgrid Wrapper (installation - manual)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το παρακάτω wrapper για το Django framework αλλά έχω προβλήματα καθώς δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σε αυτήν την σελίδα. Το documentation δεν είναι επαρκές για το τι ακριβώς κάνουμε (προγραμματίζουμε σε αυτό) και πώς το εγκαθιστούμε. Έχω εγκαταστήσει το Django 1.9, tastypie via easy_install, Apache Web Server και φυσικά MySQL. 

Υπάρχει αλγόριθμός για να φτάσω στον κώδικα (grids.py) και τα υπόλοιπα που αναφέρονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Βρήκα την σελίδα του συγγραφέα αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες επαφής για αυτόν.

Αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει ή γνωρίζει πράγματα πολλά για αυτό θα με βοηθούσε πάρα πολύ!!!

Ευχαριστίες

Δημοσ.

Το είδα ότι χρησιμοποιεί Django 1.5 και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με την 1.9 έκδοση. Όσο αφορά τις οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης είναι θα έλεγα είναι γραμμένες στο πόδι!

Δημιούργησα έναν λογαριασμό στο Bitbucket (χρησιμοποιώ github) και του έστειλα ένα μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες. Ελπίζω να το διαβάσει και να μου απαντήσει εγκαίρως και ...όχι σε κανένα μήνα!

Αν κανένας από εσάς, κάποιος έχει ασχοληθεί με το Django και έχει χρησιμοποιήσει αυτό το wrapper ή σκέφτεται να το χρησιμοποιήσει άμεσα και βρίσκεται  μερικά βήματα πριν το τέλος θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Αναμένω ιδέες για το πώς μπορώ να προχωρήσω?

Ευχαριστίες

Δημοσ.

Όσο αφορά τις οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης είναι θα έλεγα είναι γραμμένες στο πόδι!

please consider it pre-alpha *release as for now.

Αναμένω ιδέες για το πώς μπορώ να προχωρήσω?

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά προσωπικά θα έψαχνά να βρω κάτι άλλο ή θα το έφτιαχνα από την αρχή με vanilla django/tastypie/whatever.
  • Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις υπόψη σου τίποτα παρόμοιο (ίδια λειτουργικότητα σε γενικές γραμμές), εγώ δεν έχω κανένα κόλλημα με το συγκεκριμένο! Όσο το άλλο από την αρχή σε αυτό θα πρέπει να βάλει πρώτα πλάτη ο συγγραφέας. Αν μου απαντήσει θετικά καλώς, διαφορετικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για wrapper τέτοιου είδους.

Ευχαριστίες

Δημοσ.

Όσο το άλλο από την αρχή σε αυτό θα πρέπει να βάλει πρώτα πλάτη ο συγγραφέας. Αν μου απαντήσει θετικά καλώς, διαφορετικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για wrapper τέτοιου είδους.

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου. Anyway, σε περίπτωση που το αγνοείς, money can be a strong incentive.

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν λάθος διατύπωση από την μεριά μου! Όταν υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα με μια βιβλιοθήκη σωστό είναι να ενημερώνεται αρχικά ο δημιουργός προκειμένου να κάνει το bug_fix στην επόμενη έκδοση εφόσον υπάρχει ή θα υπάρξει. Αν δεν υπάρχει ανταπόκριση τότε κάποιος αναλαμβάνει το ρίσκο να το κάνει μόνος του από την αρχή  που μπορεί να επιτύχει ή να αποτύχει φυσικά.

Τώρα για τα χρήματα πιστεύω και φυσικά συμφωνείς μαζί είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο στην ζωή του ανθρώπου και γιατί όχι και για τον προγραμματισμό. Αν όμως κάποιος ασχολείται με Python ή Php τότε τα χρήματα αποκτούνται με  άλλο μέσο (hacking) και εισέρχεται η  ΜΙΤ License, GPL License κοκ και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα (framework) ανοιχτού κώδικα  που τα θεωρώ σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερα από τα εμπορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...