GianniSM Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Moto G 3rd gen, ή Samsung J5. Το πρώτο εγγυημένες αναβαθμίσεις το 2ο πιο καλή οθόνη. Και τα δύο όμως θα σε κρατήσουν στην δουλειά 1
disqualified Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Moto G 3rd gen, ή Samsung J5. Το πρώτο εγγυημένες αναβαθμίσεις το 2ο πιο καλή οθόνη. Και τα δύο όμως θα σε κρατήσουν στην δουλειά το J5 είναι και λίγο πιο ελαφρύ και έχει και το ψυχολογικό ατού της παραπάνω RAM αλλά και το "ονομα" της Samsung για αυτούς φυσικά που δεν ασχολούνται
madnifestah Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 1GB RAM δεν έχει? Θα την παλέψει? 1gb έχει το 8αρι ναι.. δεν μου έχει κολλήσει πουθενά, αλλά και δεν έχω προγράμματα που τρώνε ραμ για το τίποτα. Βλέπε εφαρμογή ΦΒ (μπαίνω από browser) CCleaner κ.α. Είναι stock android που πλέων άρχισα να νομίζω πως 1gb σε stock android = 2gb σε samsung (σε σχέση με το παλιό μου samsung δηλαδή) 1
vdeseris Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 1gb έχει το 8αρι ναι.. δεν μου έχει κολλήσει πουθενά, αλλά και δεν έχω προγράμματα που τρώνε ραμ για το τίποτα. Βλέπε εφαρμογή ΦΒ (μπαίνω από browser) CCleaner κ.α. Είναι stock android που πλέων άρχισα να νομίζω πως 1gb σε stock android = 2gb σε samsung (σε σχέση με το παλιό μου samsung δηλαδή) Με το νέο touchwiz δεν ισχύει αυτό. Έχω samsung kai lg (με 1giga ram και τα δύο) και το samsung πηγαίνει άψογα ενώ το lg σέρνεται στα βασικά. Το j5 που πρότεινα στα 140€ θα είναι μια χαρά.
stratosmgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Για αυτό Smartphone Lenovo Vibe P1m Dual Sim 16GB Μαύρο τι έχετε να πείτε?
stratigos24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Για αυτό Smartphone Lenovo Vibe P1m Dual Sim 16GB Μαύρο τι έχετε να πείτε? Πρώτες εντυπώσεις: http://www.insomnia.gr/topic/606523-samsung-galaxy-a5-plaisio-199€/?p=54805234 διαβάζεις και πιο κάτω το ποστ του fulgore και γενικά το ψάχνεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα