Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, η προισταμένη μου, μου είπε αν μπορώ να της βρω ένα smartphone να πάρει δώρο στον άντρα της μέχρι τα 150 ευρώ. επειδή δεν έχω χρόνο να ψάξω πολύ ούτε κινητά αλλά ούτε και σε πιθανότατα threads που ήδη θα είναι ανοικτά θα ήθελα ν ακούσω μερικές προτάσεις.

Η αγορά θα γίνει από σκρουτζομάγαζο, σήμερα. Άρα δεν υπάρχει η επιλογή αγορά από εξωτερικό. Σήμερα μου το είπε, σήμερα το θέλει. :D

Δημοσ.

Από Android ή το Moto G 3rd generation 8gb ή ίσως κάποιο κινέζικο (xiaomi, κτλ).

Από wp δυστυχώς δεν γνωρίζω οπότε δεν έχω να προτείνω κάτι.

Δημοσ.

+1 για το moto g 3 με τα 8gb χώρο και αγοράζεις και μία 32gb στα 12.5 από eshop(είναι σε προσφορά πάλι). Οπότε 134 + 12.5 = 146.5. Ίσα ίσα στο budjet.

• Like 1
Δημοσ.

Πάει κατάλαβα, το θρεντ κηδεύτηκε.

Γδάρτε το αβέρτα :D

lol δίκιο έχεις κάπου εχασα τη δευτερη παραγραφο στο δρόμο, οπότε μάλλον moto g 3gen 8GB

Δημοσ.

Για μέχρι 150 και από Ελλάδα συμφωνώ. πριν μια εβδομάδα έψαχνα και εγώ. τελικά χαίρομαι που πήρα το Moto G 3rd gen 8 gb και δεν έκανα υπέρβαση για 16 η άλλη συσκευή. από σκρούτζ ήρθε σε 24 ώρες ακριβός από Αθήνα-Σέρρες

Δημοσ.

Λοιπόν, παράνοια. 

Στο γραφείο είμαστε 3. Η εν λόγω κυρία που θέλει το δώρο, μια άλλη κοπέλα και γω. Της λέω το μοτορόλα και πετάγεται η άλλη κοπέλα μα είναι μοτορόλα, δε μου ακούγεται καλό. Και προτείνει το lg4c. Προσπαθώ  να εξηγήσω απλά ότι το μοτορόλα έχει πολύ ελαφρύ λογισμικό που θα το κάνει να τρέχει γρηγορότερα από το Lg μιας και όλο και κάτι δικό της θα έχει βάλει η Lg. Ναι, αλλά είναι μοτορόλα η απάντηση. Δε βγαίνει άκρη.  

Παράδειγμα ζωντανό του μάρκετιγκ και του μπραντινγκ :P 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, παράνοια. 

Στο γραφείο είμαστε 3. Η εν λόγω κυρία που θέλει το δώρο, μια άλλη κοπέλα και γω. Της λέω το μοτορόλα και πετάγεται η άλλη κοπέλα μα είναι μοτορόλα, δε μου ακούγεται καλό. Και προτείνει το lg4c. Προσπαθώ  να εξηγήσω απλά ότι το μοτορόλα έχει πολύ ελαφρύ λογισμικό που θα το κάνει να τρέχει γρηγορότερα από το Lg μιας και όλο και κάτι δικό της θα έχει βάλει η Lg. Ναι, αλλά είναι μοτορόλα η απάντηση. Δε βγαίνει άκρη.  

Παράδειγμα ζωντανό του μάρκετιγκ και του μπραντινγκ :P

Γυναικα να θελει να κανει δωρο στο αντρα της και μαλιστα κινητο, ακούγετε κάπως, τωρα μπορει να εχει καποιο προβληματάκι μαζι του και να θελει να ξεσπάσει επάνω σου, οποτε πρόσεχε γιατι σε βλεπω άνεργο :-D

• Like 1
Δημοσ.

Για μέχρι 150 και από Ελλάδα συμφωνώ. πριν μια εβδομάδα έψαχνα και εγώ. τελικά χαίρομαι που πήρα το Moto G 3rd gen 8 gb και δεν έκανα υπέρβαση για 16 η άλλη συσκευή. από σκρούτζ ήρθε σε 24 ώρες ακριβός από Αθήνα-Σέρρες

1GB RAM δεν έχει? Θα την παλέψει?

Δημοσ.

Νικητής το insomnia. 

Πάω να πάρω το Motorola. 

Αν βρεθώ άνεργος θα είστε ηθικοί αυτουργοί. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...