fanistherock Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Γειά σας. Βασικά το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι το πολύ 1000 ευρώ. Θέλω να μπορώ να δουλεύω το photoshop, να επεξεργάζομαι βίντεο με το after effects χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να είναι αργό όταν έχω πολλές εφαρμογες ανοιχτές. Να μπορώ να παίξω και κανένα παιχνίδι όπως το heroes of newerth ή και τα νέα παιχνίδια όπως το gta v... η ποιότητα δεν με πειράζει καθόλου φτάνει να το παίζει. Επίσης είμαι από Κύπρο, πείτε μου καμιά ιστοσελίδα καλή είτε Ελληνική είτε ξένη που είναι έμπιστη για τέτοιες αγορές γιατί εδώ πέρα μας κλέβουν... και που μπορω να αλλάξω την μπαταρία σε περίπτωση που είναι λάπτοπ που πρέπει να το ανοίξω ολόκληρο για να την αλλάξω... Ναι ξέρω καλύτερα να πάρω ένα desktop... αλλά προτιμώ να έχω ένα λάπτοπ προς το παρόν σε περίπτωση που χρειαστεί να το μεταφέρω... Αν μπορείτε θα προτιμούσα οι πρώτες επιλογές που θα μου πείτε να κυμαίνονται στο ποσό των 700-900 ευρώ... Ευχαριστώ.
WalkerSW Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/8510906/Lenovo-IdeaPad-Y700-15ISK-i7-6700HQ-8GB-1TB-GeForce-GTX-950M-FHD-W10.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις