paristsim Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 όχι και "οτιδήποτε" κάνει ο μέσος χρήστης, το άνοιγμα και η εγκατάσταση παιχνιδιών ή εφαρμογών μπορεί να περιλαμβάνει μεγάλα αρχεία, η επεξεργασία βιντεο που πλέον δε θεωρείται ασχολία μόνο των πολύ εξειδικευμενων, η μεταφορά ή επεξεργασία ταινιων πχ ενσωματτωση υποτιτλων, μετατροπή απο φορματ σε φορματ κ.ά. Γενικά όποτε διαβάζει ή γράφει μεγάλο αρχείο αντισταθμιζει το οτι επεται λίγο στο να επεξεργαζεται πολλά μικρά κ να πάει σπ το ενα στο άλλο (υψηλό latency). Τα random IOPS (Input Output transactions Per Second) είναι οκ πιο σημαντικό πλεονέκτημα. Ο συγκεκριμενος δίσκος, ειδικά αν έγινε το update και ανέβηκε σε IOPS, στα 75€ και με την ποιότητα του και ολα που έχει το κουτί και λογισμικο κλπ είναι νομίζω καλό deal. Μου έκανε εντύπωση που ο φίλος πιο πάνω baskon δεν είδε αισθητή διάφορα στην πράξη, σε μέση χρήση υποθέτω, απο τον κορυφαιο Samsung 850 pro. Για τα λεφτά αυτά λοιπόν περιπου γνώμη μου αξίζει, χωρίς να ναι τέλειος.
iakoboss7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ποσο συχνα θα κανει καποιος επεξεργασία video... η εγκατασταση εφαρμογων (περα απο 1-2) ολες εχουν μικρα αρχεια, επισης ακομα και τα παιχνιδια πλεων ετσι ειναι επιτηδες... και φυσικα το ανοιγμα κλείσιμο εφαρμογων παλι μικρα αρχεια διαβαζει-γραφει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις