Προς το περιεχόμενο

[ssd] Kingston HyperX Savage 240GB @e-shop.gr 76€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλύτερα πάει.

Μην κανεις τεστ με "0fill" γιατι ακομα και μαπα ssd φαινονται καλοι. Βαλε random fill.

H ακομα καλυτερα τρεξε as ssd που δεν εχει τέτοιες "απατες", αλλα κανει μονο με random.

• Like 2
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην κανεις τεστ με "0fill" γιατι ακομα και μαπα ssd φαινονται καλοι. Βαλε random fill.

H ακομα καλυτερα τρεξε as ssd που δεν εχει τέτοιες "απατες", αλλα κανει μονο με random.

Νομίζω ήρθαμε στα λογικά επίπεδα...αλλά πάλι είναι πολύ καλά τα νούμερα.

Και μια σύγκριση με corsair neutron xt 240gb που έχει και αυτό τον phison s10.

post-287836-0-66075900-1461346158_thumb.png

post-287836-0-25140300-1461346165_thumb.png

Δημοσ.

Τελικά είναι χρέπι ο δισκος σαν τον V300 ή αξίζει να τον δει σοβαρά κανείς;

Σοβαρά τώρα,αν δεν σου κάνουν τα νούμερα πάνε σε nvme.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά είναι χρέπι ο δισκος σαν τον V300 ή αξίζει να τον δει σοβαρά κανείς;

o V300 ήταν περίπτωση που του άλλαξαν τον controller και σερνότανε, και αυτό όχι σε όλες τις παρτίδες

Επειδή έγινε σε ένα μοντέλο, δεν σημαίνει ότι θα το έκαναν σε όλα.

Τετοια σχόλια μονο καλό δεν κάνουν για μελλοντικους αγοραστες και δημιουργουν στερεότυπα/κακες εντυπώσεις γύρω απο διαφορους δίσκους.

• Like 1
Δημοσ.

Πληροφοριακά, από άλλο καταστημα έμαθα, οτι ο δίσκος κυκλοφορεί είτε κατασκευής Tαιβαν είτε Κινας ,ή σε κάποιους αναφέρεται απλά σαν συναρμολογιση στις ίδιες χώρες, όχι κατασκευή . Αναφερεται στη συσκευασία σχετικά ,οπότε λογικά αφού όλα γίνονται για λόγους κόστους, θα υπάρχουν κάποιες διαφορές ορατές ή μή.

Δημοσ.

Πληροφοριακά, από άλλο καταστημα έμαθα, οτι ο δίσκος κυκλοφορεί είτε κατασκευής Tαιβαν είτε Κινας ,ή σε κάποιους αναφέρεται απλά σαν συναρμολογιση στις ίδιες χώρες, όχι κατασκευή . Αναφερεται στη συσκευασία σχετικά ,οπότε λογικά αφού όλα γίνονται για λόγους κόστους, θα υπάρχουν κάποιες διαφορές ορατές ή μή.

O δικός μου πάντως που είναι από e-shop στο κουτί γράφει assembled in Taiwan

• Like 1
Δημοσ.

Να υποθεσουμε οτι, Taiwan > China..?

O δικός μου πάντως που είναι από e-shop στο κουτί γράφει assembled in Taiwan

Θεωρητικά πάντα (και χωρίς αυτό να το κάνει κανόνα η να είναι κάτι απόλυτο), οι κατασκευές-συναρμολογήσεις της Taiwan (να βάλω και της Κορέας μέσα) υπερτερούσαν έναντι της Κίνας.

Ίσως πιο σχολαστικό quality control, δε ξέρω, αυτή η φήμη επικρατούσε τουλάχιστον παλιά, γιατί τα υλικά και οι προδιαγραφές σχεδίασης και υλοποίησης πρέπει να είναι ίδιες εξ'ορισμού από τον κατασκευαστή.

Ξαναλέω δεν είναι απόλυτο, ούτε κανόνας, αλλά θα προτιμούσα να βλέπω Taiwan (ή Κορέα) στις συσκευασίες μου (έστω για τον ψυχολογικό παράγοντα). :)

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ηρθε και ο δικος μου.Assembled in Taiwan γραφει στο κουτι.Καλη συσκευασια,εχει και το adapter 2.5"->3.5",βιδες και κλειδι για acronis.Πληρες πακετο.Επειδη σημερα δεν παιζει χρονος,αυριο θα τον εγκαταστησω και θα ανεβασω κανενα as ssd.Παντως η πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη.Μακαρι να ειναι σταθερος και αξιοπιστος γιατι ο Ultra ii στον μηνα πεθανε.

• Like 1
Δημοσ.

Τον δισκο τον εχω σε υπολογιστη 24/7 εδω και 5 μηνες , με πολλες εγκαταστασεις προγραμματων και αρκετη χρηση χωρις ναπροσεχω ιδιαιτερα. Ειναι πολυ καλος και γρηγορος.. Δε βλεπω καμια διαφορα σε πραγματικη χρηση απο 850 pro που εχω σε αλλο μηχανημα.Σε σχεση με v300 που εχει ενα pc στο γραφειο η διαφορα ειναι εμφανης.

• Like 3
Δημοσ.

Τον έχω κάτι μήνες σε λαπτοπ sata ii βεβαια κ είμαι πολύ ευχαριστημενος. Γενικά υπερέχει πολύ σε sequential read write που είναι σημαντικό συν για μέσο χρηστή αν κ υποτιμενο απο πιο πολλούς reviewers κακως σε αντίθεση με http://www.myce.com/review/kingston-hyperx-savage-ssd-review-a-performance-ssd-77842/

Έχει πληρεστατο πακέτο με λογισμικο και μετά το firmware update λεν οτι συξανεται το iops. Δεν μπήκα στόμ κόπο ακόμα αλλά θα δω, είδα το update στο site της Kingston. Γενικά για τα λεφτά της προσφοράς καλή αγορά νομίζω.

Αν ξέρει κάποιος που τον έχει για το firmware update, αν το έκανε δηλαδή και αν είδε διαφορά έστω σε benchmarks ας πει

Δημοσ.

καθολου σημαντικο για τον μεσο χρηστη... οτιδηποτε κανεις χρησιμοποιει μικρα σε μεγεθος αρχεια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...