Προς το περιεχόμενο

[ssd] Kingston HyperX Savage 240GB @e-shop.gr 76€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πουμε υπερ του -γιατι δεν ειναι παντου αλλου δεδομενα- οτι μαζι ερχονται*
-> 3.5" bracket και βιδες (αλλοι ακομη και ακριβοτεροι δεν το δινουν μαζι)
-> 7mm - 9mm adapter (αυτο δινεται συχνοτερα σε/με αλλους)
-> Acronis cloning software download coupon
[*Ειχα ηδη παρει 2, απο E-shop, μα οχι σε αυτη την προσφορα των 76 ευρω...]
:-)

Δημοσ.

Το τι περιλαμβανει ενα πακέτο, είναι θέμα προσφοράς ,δεν είναι κάτι standard .Αν ενα καταστημα ψωνίζει απο τον ίδιο εισαγωγέα ,πιθανόν να είναι παρόμοια -Οι επιδόσεις αφορουν πως καταλαβαίνουμε στην πράξη, όχι από κάποιες τιμες  

Δημοσ.

ωραιος , δεν ήξερα οτι υπάρχει firmware update. Έβγαλαν και ssd manager, το περνάω και βλέπω για διαφορές

από τον ssd manager υπέθεσα και γω ότι έχω το τελευταίο firmware δεν κατέβασα κάτι. Απλά μου έδειξε ότι είναι ενημερωμένο, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε σε σένα που τον έχεις πιο πολύ καιρό αν θα βγάλει κάτι

Δημοσ.

Το τι περιλαμβανει ενα πακέτο, είναι θέμα προσφοράς ,δεν είναι κάτι standard .Αν ενα καταστημα ψωνίζει απο τον ίδιο εισαγωγέα ,πιθανόν να είναι παρόμοια -Οι επιδόσεις αφορουν πως καταλαβαίνουμε στην πράξη, όχι από κάποιες τιμες  

Ανεφερα οτι ειναι απο το ιδιο ακριβως καταστημα = Ε-shop. To τι περιεχεται, το γραφει αφενος στην περιγραφη:

Συσκευασία: Περιλαμβάνει 2.5" SSD, 3.5" bracket και βίδες, Hard drive cloning software, 7mm-9.5mm adapter

και αφεδυου, στο ιδιο το κουτι του -στην πισω οψη- κανονικα τα αναφερουν ολα αυτα, με την ενδειξη Α.Β.C.D. :-)

Επειδη ομως, στο κουτι αναφερεται "HYPERX UPGRADE KIT", ισως δεν ειναι ξεκαθαρο, οτι τα εχει ηδη μεσα!

Δημοσ.

από τον ssd manager υπέθεσα και γω ότι έχω το τελευταίο firmware δεν κατέβασα κάτι. Απλά μου έδειξε ότι είναι ενημερωμένο, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε σε σένα που τον έχεις πιο πολύ καιρό αν θα βγάλει κάτι

περασα το ssd manager, δεν μου βρήκε κάποιο firmware update. Λογικά το SAFM00.r είναι το  μόνο, εκτός αν έχεις διαφορετικό :P

Δημοσ.

Ο δικός μου είναι με SAFM00.U δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει και πιο καινούρια έκδοση βέβαια λόγω του γράμματος

Υ.Γ το άλλαξα και στο αρχικό ποστ μου

Δημοσ.

Ο δικός μου είναι με SAFM00.U δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει και πιο καινούρια έκδοση βέβαια λόγω του γράμματος

Υ.Γ το άλλαξα και στο αρχικό ποστ μου

χμμ, δεν έχω ιδεα, ούτε εμενα ούτε εσενα βρίσκει καποιο update, με firmware που ακουγονται διαφορετικα, εκτός αν αυτα υποδυκνέιουν κάτι αλλο ( τοποθεσία παραγωγης κλπ)

Δημοσ.

Μόλις τον έβαλα,άδειος είναι αλλά δεν πειράζει. firmware SAFM00.U

το ότι έχει τόσο μεγάλη ταχύτητα στο 4k read/write σε σχέση με το δικό μου μπορεί να οφείλεται στο ότι τον έχεις άδειο; 

Δημοσ.

το ότι έχει τόσο μεγάλη ταχύτητα στο 4k read/write σε σχέση με το δικό μου μπορεί να οφείλεται στο ότι τον έχεις άδειο; 

Μόλις τον έβαλα,άδειος είναι αλλά δεν πειράζει. firmware SAFM00.U

Βάλε στο τεστ 1GB και όχι 100ΜΒ

Δημοσ.
Παίδες θεωρείτε ότι είναι καλή αγορά με τιμολόγιο από Ελλάδα για ταχύτητα και διάρκεια ζωής σε σχέση με τον Sandisk Z400s 256GB στα 69,52€;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...