supernino Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως αγόρασα από e shop τον patriot blast στα 65 € μπήκε σε λαπτοπ με sata 2 και το σύστημα απογειωθηκε
Gary_Kokkin Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Θέμα επιμερους συμβατότητας με κάθε εξοπλισμό.
stringer bell Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 τον έχω αγοράσει το δίσκο θα γράψω τις εντυπώσεις μου μόλις τον εγκαταστήσω. Επειδή το έψαξα αρκετά πριν τον πάρω, όντως τα reviews δεν είναι πολύ καλά αλλά όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω αφορούν παλιότερο firmware το οποίο θεωρούν και την αιτία των προβλημάτων. Πάντως και για το crucial mx200 ψιλο αποκαρδιωτικά είναι τα reviews που είχαν γίνει, γιατί και αυτός είχε παίξει σε πολύ καλή προσφορά παλιότερα. 1
Gary_Kokkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Λάθος σύγκριση ,ο crucial mx200 είναι ,αν όχι από τους καλύτερους δίσκους της αγοράς,τουλάχιστον πολύ καλη αγορά
stefkog Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Είδα την προσφορά και μπήκα σε σκέψης γιατί θέλω να πάρω εναν ssd για καινούργιο Laptop.Eίμαι ανάμεσα στον συγκεκριμένο hyperx savage 250 gb στα 76 ευρώ ή στον samsung 850 evo από amazon.uk.Έχω γνωστό και θα μου τον φέρει οπότε δεν θα έχω μεταφορικά.Ποίον απο τους δυο μου προτείνετε να πάρω??Εκτός απο τις ταχύτητες των δυο που ειναι παρόμοιες σκέφτομαι και την εγγύηση που στον savage ειναι 3 χρόνια απο eshop και στον sammy ειναι 5 χρόνια απο samsung.Tι λέτε?
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Είδα την προσφορά και μπήκα σε σκέψης γιατί θέλω να πάρω εναν ssd για καινούργιο Laptop.Eίμαι ανάμεσα στον συγκεκριμένο hyperx savage 250 gb στα 76 ευρώ ή στον samsung 850 evo από amazon.uk.Έχω γνωστό και θα μου τον φέρει οπότε δεν θα έχω μεταφορικά.Ποίον απο τους δυο μου προτείνετε να πάρω??Εκτός απο τις ταχύτητες των δυο που ειναι παρόμοιες σκέφτομαι και την εγγύηση που στον savage ειναι 3 χρόνια απο eshop και στον sammy ειναι 5 χρόνια απο samsung.Tι λέτε? Προφανως και πας σε Samsung. Πιο αξιοπιστοι απο Kingston(σε ssd παντα) με παραπανω εγγυηση και μπορεις να τον παρεις και σε πολυ καλη τιμη,κοινως σαν προσφορα ενα πραγμα.
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Προφανως και πας σε Samsung. Πιο αξιοπιστοι απο Kingston(σε ssd παντα) με παραπανω εγγυηση και μπορεις να τον παρεις και σε πολυ καλη τιμη,κοινως σαν προσφορα ενα πραγμα. 1) Ας μείνουμε στο θέμα καλύτερα κι ας μη μπλέκουμε άλλους SSDs μέσα. 2) Για ποιά πολύ καλή τιμή μιλάμε όταν έχει 70 λίρες στο Αμαζον ο Evo, οπότε 100άρικο κοντά? Άλλο 76 και Ελλάδα για τον Kingston, άλλο 100 ευρώ και Αγγλία για τον Evo, δεν τίθεται θέμα συζήτησης, μιλάμε για διαφορά της τάξης του 25% και δεν είναι και προσφορά ένα πράγμα.
stefkog Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 1) Ας μείνουμε στο θέμα καλύτερα κι ας μη μπλέκουμε άλλους SSDs μέσα. 2) Για ποιά πολύ καλή τιμή μιλάμε όταν έχει 70 λίρες στο Αμαζον ο Evo, οπότε 100άρικο κοντά? Άλλο 76 και Ελλάδα για τον Kingston, άλλο 100 ευρώ και Αγγλία για τον Evo, δεν τίθεται θέμα συζήτησης, μιλάμε για διαφορά της τάξης του 25% και δεν είναι και προσφορά ένα πράγμα. Στο θέμα είναι.Μιλάω για αγορά του συγκεκριμένου ssd που υπάρχει σε αυτό το θεμα σε αυτή τη προσφορά!!!
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Στο θέμα είναι.Μιλάω για αγορά του συγκεκριμένου ssd που υπάρχει σε αυτό το θεμα σε αυτή τη προσφορά!!! Το θέμα λοιπόν εξετάζει τον Kingston κατά πόσο είναι προσφορά και εμπειρίες / εντυπώσεις από αυτούς που τον έχουν ή τον παρείγγειλαν από το εν λόγω κατάστημα. Μίλησες για αγορά και άλλου SSD o οποίος δεν κοστίζει τα ίδια λεφτά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, οπότε άτοπη η σύγκριση. Μπορείς να ανοίξεις νέο τόπικ στην αντίστοιχη κατηγορία αναφέροντας τη χρήση που θες να κάνεις, το μέγιστο budget και ποιούς έχεις βάλει στο μάτι και να σου προταθούν λύσεις.
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το θέμα λοιπόν εξετάζει τον Kingston κατά πόσο είναι προσφορά και εμπειρίες / εντυπώσεις από αυτούς που τον έχουν ή τον παρείγγειλαν από το εν λόγω κατάστημα. Μίλησες για αγορά και άλλου SSD o οποίος δεν κοστίζει τα ίδια λεφτά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, οπότε άτοπη η σύγκριση. Μπορείς να ανοίξεις νέο τόπικ στην αντίστοιχη κατηγορία αναφέροντας τη χρήση που θες να κάνεις, το μέγιστο budget και ποιούς έχεις βάλει στο μάτι και να σου προταθούν λύσεις. Ο ανθρωπος ενδιαφερεται για τον ssd του θεματος ή για τον Samsung evo 850,τον οποιο υποθετω(γιαυτο και δεν αναφερει και πιο πανω για χρηματικη διαφορα)οτι μπορει να τον βρει ειτε σε τιμη κοντινη με αυτον της προσφορας ειτε δεν τον πειραζει να δωσει την παραπανω διαφορα αν αξιζει τα λεφτα του ο Evo. Επισης υποθετω οτι αν απο το Αγγλικο amazon(μπορει ο φιλος του να εχει εκπτωση και να του βγαινει φθηνοτερα)βγαινει ακριβώτερα απο το να τον αγορασει απο Ελλαδα(οπως τα κοντα 100ευρω που αναφερεις),τοτε δεν ειναι λογικο να κοιταζε εξαρχης απο Ελλαδα αντι για εξωτερικο???Οι 70λιρες ειναι περιπου 88.7 ευρω και γλυτωνει και τα μεταφορικα οπως λεει γιατι μπορει να του το φερει φιλος. Αλλωστε και απο το προηγουμενο θεμα που ειναι η συνεχεια εγω ζητημα να εχω δει 2-3ατομα να ενδιαφερονται πραγματικα για τον εν λογω δισκο ειτε να τον εχουν παραγγειλει. Αρα ο συμφορουμιτης αν και καλυτερο θα ηταν να εδινε λιγες παραπανω πληροφοριες απο πλευρας τιμης(δηλαδη ποσο θα του βγει συνολικα ο evo) 2
stefkog Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αρχικά θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα φίλε @Fulgore. Στη συνέχεια θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμβολή σας στο θέμα μου. Τώρα έχουμε και λέμε. Ο Sammy θα αγοραστεί από Λονδίνο Amazon uk prime,αρα καμία χρέωση στα μεταφορικά. Ο δικός βγαίνει περίπου 85€ με μια μικρή έκπτωση από το prime. Δηλαδή η διαδρομή είναι στα 10€ μαι δεν πάμε στα 100 που λένε κάποιοι. Και από θέμα ισοτιμίας το 89 δεν είναι 100. Στη συνέχεια θα ήθελα να πω πως αν πρόκειται για έναν ΚΑΛΎΤΕΡΟ δίσκο πιο αξιόπιστο και με μεγαλύτερη εγγύηση είμαι διατεθιμενος να δώσω 10€ παραπάνω. Επίσης το φθηνό ή προσφορά που ανέφερα πιο πάνω είναι όχι τόσο για την τιμή αλλά για το value For money του συγκεκριμένου δίσκου. Περιμένω την απάντηση σας με ανυπομονησία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1
Mountzouris Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 1) Ας μείνουμε στο θέμα καλύτερα κι ας μη μπλέκουμε άλλους SSDs μέσα. 2) Για ποιά πολύ καλή τιμή μιλάμε όταν έχει 70 λίρες στο Αμαζον ο Evo, οπότε 100άρικο κοντά? Άλλο 76 και Ελλάδα για τον Kingston, άλλο 100 ευρώ και Αγγλία για τον Evo, δεν τίθεται θέμα συζήτησης, μιλάμε για διαφορά της τάξης του 25% και δεν είναι και προσφορά ένα πράγμα. 70 λιρες με σημερινη ισοτιμια, μας κανουν 88 ευρω, αρα η διαφορα ειναι 16 ευρω, αρα η ποσοστιαια διαφορα 12%. Η διαφορα στην εγγυηση ειναι 2 χρονια extra. Αρα η εγγυηση σε ποσοστιαια διαφορα ειναι 66%. Ο φιλος ενδιαφερεται για δισκο προσφορας σε σχεση με καποιον αλλο, και στη λογικη της συγκρισης, μια χαρα κανει και ρωταει εδω. Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε. Για μενα το θεμα ειναι αν θα δει πραγματικα διαφορα ή οχι σε συνολο επιδοσεων, με δεδομενο firmware upgrade στον hyperx. Ο ανθρωπος ενδιαφερεται για τον ssd του θεματος ή για τον Samsung evo 850,τον οποιο υποθετω(γιαυτο και δεν αναφερει και πιο πανω για χρηματικη διαφορα)οτι μπορει να τον βρει ειτε σε τιμη κοντινη με αυτον της προσφορας ειτε δεν τον πειραζει να δωσει την παραπανω διαφορα αν αξιζει τα λεφτα του ο Evo. Επισης υποθετω οτι αν απο το Αγγλικο amazon(μπορει ο φιλος του να εχει εκπτωση και να του βγαινει φθηνοτερα)βγαινει ακριβώτερα απο το να τον αγορασει απο Ελλαδα(οπως τα κοντα 100ευρω που αναφερεις),τοτε δεν ειναι λογικο να κοιταζε εξαρχης απο Ελλαδα αντι για εξωτερικο???Οι 70λιρες ειναι περιπου 88.7 ευρω και γλυτωνει και τα μεταφορικα οπως λεει γιατι μπορει να του το φερει φιλος. Αλλωστε και απο το προηγουμενο θεμα που ειναι η συνεχεια εγω ζητημα να εχω δει 2-3ατομα να ενδιαφερονται πραγματικα για τον εν λογω δισκο ειτε να τον εχουν παραγγειλει. Αρα ο συμφορουμιτης αν και καλυτερο θα ηταν να εδινε λιγες παραπανω πληροφοριες απο πλευρας τιμης(δηλαδη ποσο θα του βγει συνολικα ο evo) Με προλαβες 1
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Και βεβαια οπως ειχε αναφερει και σωστα ο Matrix ο Kingston ειναι 240ρης ενω ο evo 250ρης 2
jimakos234 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 εχω τον εν λογω ssd σε laptop 2,5-3 ετών εδω και ένα χρόνο(90 ευρω τον πηρα, τότε που o 850 evo 250gb ξεκινούσε απο 120). Δεν μπορω να καταλάβω πως λέτε οτι σέρνεται σε λαπτοπ.Σε APU A8-5550m 3 χρόνων κοντά, αυτά είναι τα αποτελέσματα, με 20 ευρω διαφορα κοντά με τον evo, με σχετικά κοντινές επιδόσεις. 2
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αρχικά θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα φίλε @Fulgore. Στη συνέχεια θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμβολή σας στο θέμα μου. Τώρα έχουμε και λέμε. Ο Sammy θα αγοραστεί από Λονδίνο Amazon uk prime,αρα καμία χρέωση στα μεταφορικά. Ο δικός βγαίνει περίπου 85€ με μια μικρή έκπτωση από το prime. Δηλαδή η διαδρομή είναι στα 10€ μαι δεν πάμε στα 100 που λένε κάποιοι. Και από θέμα ισοτιμίας το 89 δεν είναι 100. Στη συνέχεια θα ήθελα να πω πως αν πρόκειται για έναν ΚΑΛΎΤΕΡΟ δίσκο πιο αξιόπιστο και με μεγαλύτερη εγγύηση είμαι διατεθιμενος να δώσω 10€ παραπάνω. Επίσης το φθηνό ή προσφορά που ανέφερα πιο πάνω είναι όχι τόσο για την τιμή αλλά για το value For money του συγκεκριμένου δίσκου. Περιμένω την απάντηση σας με ανυπομονησία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 70 λιρες με σημερινη ισοτιμια, μας κανουν 88 ευρω, αρα η διαφορα ειναι 16 ευρω, αρα η ποσοστιαια διαφορα 12%. Η διαφορα στην εγγυηση ειναι 2 χρονια extra. Αρα η εγγυηση σε ποσοστιαια διαφορα ειναι 66%. Ο φιλος ενδιαφερεται για δισκο προσφορας σε σχεση με καποιον αλλο, και στη λογικη της συγκρισης, μια χαρα κανει και ρωταει εδω. Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε. Για μενα το θεμα ειναι αν θα δει πραγματικα διαφορα ή οχι σε συνολο επιδοσεων, με δεδομενο firmware upgrade στον hyperx. Με προλαβες Και βεβαια οπως ειχε αναφερει και σωστα ο Matrix ο Kingston ειναι 240ρης ενω ο evo 250ρης Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα, με σημερινές ισοτιμίες σε Amazon prime member η τιμή είναι 91 ευρώ. Ελλάδα ξεκινάει χωρίς να είναι σε προσφορά ο 850 Evo στα 89 ευρώ. Για 2 ευρώ ευρώ πιο ακριβά και να αγοραστεί απέξω, το θεωρώ χαζομάρα. Γιατί αν ποτέ χαλάσει (οκ δε νομίζω να χαλάσει αλλά λέμε), το Amazon θα σου στείλει preshipped label για να τον βάλεις σε Amazon Locker στην Αγγλία ή για να στείλεις με Royal Mail ή CollectPlus. Πάρε τον Evo από MG Manager που είναι και full αξιόπιστος και σωστός επαγγελματίας σαν κατάστημα και τελειώνει το παραμύθι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις