Προς το περιεχόμενο

Online gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι νέος σχετικά στο pc gaming και θα ήθελα να μου πείτε 3 πράγματα, αν γενικά μπορώ να παίζω online δωρεάν σε οποιοδήποτε pc game πχ gta v, battlefield 4, cod black ops 3, dark souls 3 (τα αναφερόμενα games με ενδιαφέρουν περισοτερο) κτλπ σε αντίθεση με τις κονσόλες που πρέπει να πληρωνεις συνδρομη, δεύτερον αν ναι μπορώ και σε πειρατικά games που κατεβαζω να παίζω online με άλλους και τρίτον θέλω να ακούσω γνώμες κατά πόσο επιβαρυνετε η gaming εμπειρία αν κατεβάσεις ένα game απ το να το αγοράσεις σε σχέση απόδοσης με τα τόσα άχρηστα σκουπιδια, crack κτλπ που κατεβαίνουν μαζί με αυτό αλλά και από τα τόσα pop ups & trojan που κατεβαίνουν στη προσπάθεια να τα κατεβάσεις από διάφορα site του διαδικτύου και αν ναι είναι μόνιμη ή ζημία που κάνει στο σύστημα και μετά και original να το αγορασεις θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα γιατί θα έχει γίνει η ζημιά?

Δημοσ.

Παιδιά είμαι νέος σχετικά στο pc gaming και θα ήθελα να μου πείτε 3 πράγματα, αν γενικά μπορώ να παίζω online δωρεάν σε οποιοδήποτε pc game πχ gta v, battlefield 4, cod black ops 3 κτλπ σε αντίθεση με τις κονσόλες που πρέπει να πληρωνεις συνδρομη, δεύτερον αν ναι μπορώ και σε πειρατικά games που κατεβαζω να παίζω online με άλλους και τρίτον θέλω να ακούσω γνώμες κατά πόσο εποβαρυνετε η gaming εμπειρία αν κατεβάσεις ένα game απ το να το αγοράσεις σε σχέση απόδοσης με τα τόσα άχρηστα σκουπιδια, crack κτλπ που κατεβαίνουν μαζί με αυτό αλλά και από τα τόσα pop ups & trojan που κατεβαίνουν στη προσπάθεια να τα κατεβάσεις από διάφορα site του διαδικτύου

Αν αγοράσεις αυθεντικά, τότε το 95% των games online είναι free, crackarismeno δεν παίζει τίποτα Online, εκτός απο παλια games μέσω hamachi κλπ. Αν ξέρεις να κατεβάσεις το crack και την διαδικασία δεν θα έχεις κανενα θέμα σε singleplayer τιτλους, δεν θα σου πουμε πως, απλα όταν το κάνεις. τρέχε μετά και ένα ADWcleaner-Junkware Removal tool (JRT)- malware bytes για να βρίσκεις τυχών ανεπιθύμιτα καλούδια από τα cracks. Αν θες φτίαξε ένα λογαριασμό Steam, εκεί παίζουν τα περισσότερα παιχνίδiα (αυθεντικά μιλάμε πάντα) και καλες προσφορές γενικά σε διάφορους τίτλους, με πολύ μεγάλο community, και πολύ καλες εκπτώσεις κατα περιόδους (πχ Oλα τα Counter Strike μαζι - 12 ευρω) .

• Like 3
Δημοσ.

Κατι αλλο, αν αγορασω καποιο απο τα προαναφερομενα ή γενικοτερα καποιο game τα dlc θα μπορω να τα κατεβασω δωρεαν μεσω του παιχνιδιου και αν οχι και τα κατεβασω απο καπου θα τα δει ως πειρατικα και δε θα με αφηνει να παιζω online ή δε θα εχω θεμα?

Δημοσ.

Κατι αλλο, αν αγορασω καποιο απο τα προαναφερομενα ή γενικοτερα καποιο game τα dlc θα μπορω να τα κατεβασω δωρεαν μεσω του παιχνιδιου και αν οχι και τα κατεβασω απο καπου θα τα δει ως πειρατικα και δε θα με αφηνει να παιζω online ή δε θα εχω θεμα?

Aν είναι Free dlc θα σου δοθεί τζαμπα. Αν όχι θα πρέπει να το αγοράσεις για να το κατεβάσεις. Αν το κατεβάσεις πειρατικό ή δεν θα το βλέπει ή θα το δει και μετά απο λίγο καιρο θα φας BAN όταν το βρουν και δεν θα μπορείς να ξαναμπεις στο game

Δημοσ.

Βασικα εχω τρελο κολλημα με το gta v και θελω να ειναι η πρωτη αγορα μου μολης παρω καρτα γραφικων γιατι ειχα φαει ητα με τα γραφικα που ειχε στο xbox 360 που επαιζα, το online του gta v ειναι free στο pc και γενικα αξιζει να το αγορασω κατα τη γνωμη σου για να ασχοληθω με το online κομματι του, βλεπω πως εχει πεσει αρκετα η τιμη του και με ψηνει πολυ

• Moderators
Δημοσ.

Η ερώτηση απαντήθηκε. 

Support, λύσεις και συζήτηση περί πειρατείας δεν θα έχουμε.

To θέμα κλειδώνεται.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...