Προς το περιεχόμενο

motorola moto g 3rd gen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

'Εχω πάρει το motorola moto g 3rd gen εδω και 2 μήνες και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα όπως με το παραμικρό κούνημα του κινητού που βρίσκεται σε αδράνεια ανάβει η οθόνη με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία.Κολλάει υπερβολικά και επίσης θερμένετε με όχι υπερβολική χρήση.Διαβάζω γενικά καλές κριτικές.Εχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου ή συμβαίνει και σε άλλους;

Δημοσ.

Αυτό με την οθόνη λέγεται active display ή moto display.

Ψάξε στις ρυθμίσεις (λογικά της οθόνης/εμφάνισης) για να το απενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

Το έχω μερικές μέρες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος! Φυσικά είναι νωρίς ακόμα αλλά παρόλο που το έχω "γεμίσει" με εφαρμογές δεν κολλάει. Όταν παίζω παιχνίδια όπως το lara gο, τότε ναι θερμαίνεται. Μου φαίνεται ότι ίσως να έχει θέμα το δικό σου. Για την μπαταρία σε κανονική χρήση με βγάζει τουλάχιστον μέρα και παραπάνω, αλλά όταν παίζω παιχνίδια σε μερικές ώρες θέλει φόρτιση.

Δημοσ.

οτι και να πεις θα το παραδεχτω αλλα οχι  και θερμενετε.... το g3

με ανοιχτά δεδομένα και χάρτες παίρνει φωτία!

Υπάρχει περιπτωση να φταιει το λογισμικό και γι'αυτό να κολλαει; εχω το android 6.0.Αμα αλλαξω λογισμικο ισχυει η εγγυηση;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν θα χάσεις δεδομένα και δεν θα κολάει το κινητό, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνε backup(ούτως η άλλως πρέπει να έχουμε backup).

Δημοσ.

Το έχω μερικές μέρες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος! Φυσικά είναι νωρίς ακόμα αλλά παρόλο που το έχω "γεμίσει" με εφαρμογές δεν κολλάει. Όταν παίζω παιχνίδια όπως το lara gο, τότε ναι θερμαίνεται. Μου φαίνεται ότι ίσως να έχει θέμα το δικό σου. Για την μπαταρία σε κανονική χρήση με βγάζει τουλάχιστον μέρα και παραπάνω, αλλά όταν παίζω παιχνίδια σε μερικές ώρες θέλει φόρτιση.

Αυτο ακριβως. Σε παιχνιδια ειναι λογικο το κινητο να ζεστενεται περισσοτερο μιας και στην ουσια δουλευει αρκετα και δεν εχει και καλα specs. 

Καλησπέρα σας,

'Εχω πάρει το motorola moto g 3rd gen εδω και 2 μήνες και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα όπως με το παραμικρό κούνημα του κινητού που βρίσκεται σε αδράνεια ανάβει η οθόνη με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία.Κολλάει υπερβολικά και επίσης θερμένετε με όχι υπερβολική χρήση.Διαβάζω γενικά καλές κριτικές.Εχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου ή συμβαίνει και σε άλλους;

Επειδη το ειχα για ενα διαστημα το κινητο με Android 6 δεν ισχυει ουτε για αστειο το παραπανω. Η εχεις κατεβασει τιποτα περιεργο εσυ ή εχει προβλημα το κινητο σου.

με ανοιχτά δεδομένα και χάρτες παίρνει φωτία!

Υπάρχει περιπτωση να φταιει το λογισμικό και γι'αυτό να κολλαει; εχω το android 6.0.Αμα αλλαξω λογισμικο ισχυει η εγγυηση;

android 6 marshmallow μου εχει ερθει ενημερωσει να την κανω?

Αλλος εισαι εσυ ή ο ιδιος??

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...