alexiaz Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας, 'Εχω πάρει το motorola moto g 3rd gen εδω και 2 μήνες και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα όπως με το παραμικρό κούνημα του κινητού που βρίσκεται σε αδράνεια ανάβει η οθόνη με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία.Κολλάει υπερβολικά και επίσης θερμένετε με όχι υπερβολική χρήση.Διαβάζω γενικά καλές κριτικές.Εχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου ή συμβαίνει και σε άλλους;
Grim Ripper Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αυτό με την οθόνη λέγεται active display ή moto display. Ψάξε στις ρυθμίσεις (λογικά της οθόνης/εμφάνισης) για να το απενεργοποιήσεις.
ziaba Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 οτι και να πεις θα το παραδεχτω αλλα οχι και θερμενετε.... το g3
antbyron Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το έχω μερικές μέρες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος! Φυσικά είναι νωρίς ακόμα αλλά παρόλο που το έχω "γεμίσει" με εφαρμογές δεν κολλάει. Όταν παίζω παιχνίδια όπως το lara gο, τότε ναι θερμαίνεται. Μου φαίνεται ότι ίσως να έχει θέμα το δικό σου. Για την μπαταρία σε κανονική χρήση με βγάζει τουλάχιστον μέρα και παραπάνω, αλλά όταν παίζω παιχνίδια σε μερικές ώρες θέλει φόρτιση.
alexiaz Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 οτι και να πεις θα το παραδεχτω αλλα οχι και θερμενετε.... το g3 με ανοιχτά δεδομένα και χάρτες παίρνει φωτία! Υπάρχει περιπτωση να φταιει το λογισμικό και γι'αυτό να κολλαει; εχω το android 6.0.Αμα αλλαξω λογισμικο ισχυει η εγγυηση;
jason97 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 android 6 marshmallow μου εχει ερθει ενημερωσει να την κανω?
jason97 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Θα χασω τα δεδομενα?μηπως θα κολλαει το κινητο?
antbyron Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν θα χάσεις δεδομένα και δεν θα κολάει το κινητό, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνε backup(ούτως η άλλως πρέπει να έχουμε backup).
kataramenos32 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Την αναβάθμιση να τη κάνεις αλλά σε κόβω για factory reset
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το έχω μερικές μέρες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος! Φυσικά είναι νωρίς ακόμα αλλά παρόλο που το έχω "γεμίσει" με εφαρμογές δεν κολλάει. Όταν παίζω παιχνίδια όπως το lara gο, τότε ναι θερμαίνεται. Μου φαίνεται ότι ίσως να έχει θέμα το δικό σου. Για την μπαταρία σε κανονική χρήση με βγάζει τουλάχιστον μέρα και παραπάνω, αλλά όταν παίζω παιχνίδια σε μερικές ώρες θέλει φόρτιση. Αυτο ακριβως. Σε παιχνιδια ειναι λογικο το κινητο να ζεστενεται περισσοτερο μιας και στην ουσια δουλευει αρκετα και δεν εχει και καλα specs. Καλησπέρα σας, 'Εχω πάρει το motorola moto g 3rd gen εδω και 2 μήνες και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα όπως με το παραμικρό κούνημα του κινητού που βρίσκεται σε αδράνεια ανάβει η οθόνη με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία.Κολλάει υπερβολικά και επίσης θερμένετε με όχι υπερβολική χρήση.Διαβάζω γενικά καλές κριτικές.Εχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου ή συμβαίνει και σε άλλους; Επειδη το ειχα για ενα διαστημα το κινητο με Android 6 δεν ισχυει ουτε για αστειο το παραπανω. Η εχεις κατεβασει τιποτα περιεργο εσυ ή εχει προβλημα το κινητο σου. με ανοιχτά δεδομένα και χάρτες παίρνει φωτία! Υπάρχει περιπτωση να φταιει το λογισμικό και γι'αυτό να κολλαει; εχω το android 6.0.Αμα αλλαξω λογισμικο ισχυει η εγγυηση; android 6 marshmallow μου εχει ερθει ενημερωσει να την κανω? Αλλος εισαι εσυ ή ο ιδιος??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα