szam Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, Έχω στο S4 από 13 και θέλω να κάνω το επόμενο βήμα. Μέγιστο ποσό που μπορώ να διαθέσω 410. Το κινητό το θέλω για internet browsing με WiFi και 4G. Δεν με ενδιαφέρει η κάμερα τόσο. Επίσης παιχνίδια παίζω σπάνια οπότε δεν θέλω εξεζητημένα πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά: Samsung Galaxy S6 LG G4 One Plus 2 Redmi Note 3 Pro Το θέμα είναι ότι τα 2 τελευταία δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση. Ευχαριστώ.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το 1+2 εμενα δεν μου γεμισε το ματι..Εχει καλα σπεκς αλλα απο οθονη κ καμερα ειναι πισω κ εχει κ αυτο το θεμα της εγγυησης..Θεωρω δεν αξιζει στα 350.. Εγω προτεινω : moto x style στα 370..Καθαρο ui/πολυ καλο στερεο ηχο/οθονη πολυ καλη/καμερα καλη/αναβαθμισεις/μπαταρια τπτ το ιδιαιτερο αλλα εχει πολυ γρηγορη φορτιση.. Lg v10 στα 410..Σαν το g4 αλλα με 4gb ram/πολυ καλοs ηχος στα ακουστικα/πολυ πιο ομορφο κ ποιοτικη κατασκευη (μερα με την νυχτα βασικα)/διπλη οθονη/διπλη σελφι καμερα/αριστη καμερα κ εδω. xperia z5.. αδιαβροχο/στερεο ηχεια/αυτονομια πολυ καλη(ισως η καλυτερη στην κατηγορια του)/ποιοτικη κατασκευη/καλο λογισμικο/καλη οθονη/πολυ καλη καμερα(απο τις καλυτερες/δυνατο soc και γενικα ενα πληρεστατο τηλεφωνο Αν ειναι να δωσεις καμια 400 αυτα που προτεινα τα βρισκω καλυτερες επιλογες απο αυτα που κοιτας,αλλιως μιας κ δεν εχεις πολλες απαιτησεις παρε κατι αλλο πιο οικονομικο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα