Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να αναφέρω μέλος στη διαχειριστική ομάδα και να του παραθέσω αναλυτικά τις συνομιλίες σε ΠΜ ώστε να λάβει γνώση και να πράξει αναλόγος !!!!

Δημοσ.

δεν νομιζω τα πμ να ειναι στη διαχειριστικη αρμοδιοτητα της ομαδας παντως. Το λεω στην περιπτωση που περιμενεις να μπαναρουν καποιον επειδη σε εβρισε σε πμ 

Δημοσ.

Φιλε μου δεν με ενδιαφέρει να μπαναριστεί κανεις, απλα θελω να λάβει γνώσει η διαχειριστική ομάδα για κάποια πράγματα και ας πράξει ότι αυτή νομίζει σωστό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα προσωπικά μηνύματα είναι προσωπικά και δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον εκτός από τους εμπλεκόμενους. Εκτός από τυχόν περιπτώσεις που ξεφεύγουν από κάποια όρια...

Δημοσ.

Τα προσωπικά μηνύματα είναι προσωπικά και δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον εκτός από τους εμπλεκόμενους. Εκτός από τυχόν περιπτώσεις που ξεφεύγουν από κάποια όρια...

η διαχειριση μπορει να ελεγξει τα π.μ?

• Like 1
Δημοσ.

Όχι.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μιας και εδώ συζητήθηκε το θέμα των προσωπικών μηνυμάτων, μπορώ να αποδείξω ότι μια αρνητική αξιολόγηση που δεχθηκα ήταν άδικη μέσω της ανταλλαγής των προσωπικών μηνυμάτων;

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μιας και εδώ συζητήθηκε το θέμα των προσωπικών μηνυμάτων, μπορώ να αποδείξω ότι μια αρνητική αξιολόγηση που δεχθηκα ήταν άδικη μέσω της ανταλλαγής των προσωπικών μηνυμάτων;

Όχι. Τα προσωπικά μηνύματα είναι προσωπικά. Ήτοι, χρειάζεται η συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων μερών για να δημοσιοποιηθούν.

Σε κάθε δε περίπτωση, αξιολογήσεις που έχουν δημοσιευθεί σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης για τις αγγελίες (δηλ. αφού έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή) δεν αφαιρούνται. Εάν μου κάνουν άδικη αρνητική αξιολόγηση αναφέροντας π.χ. ψεύδη, θα πρέπει να απαντήσω με δική μου αρνητική αξιολόγηση παραθέτοντας τα πραγματικά περιστατικά από τη δική μου πλευρά. Η διαχείριση δεν μπορεί να εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις αγοραστή-πωλητή κάνοντας τον "δικαστή". 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...