ST0RM Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βάλεις το hdd από τον laptop. Αν δεν κάνω λάθος με αλλαγή σκληρού δίσκου δεν χάνεται καν η εγγύηση. Εμένα μου έχει δουλέψει αρκετές φορές πάντως. Αν και πιστεύω ότι κάτι λάθος κάνεις με το πέρασμα των SATA drivers. Διάβασε τις οδηγίες από το λινκ που σου έβαλα στο προηγούμενο μου ποστ. Εκεί σου εξηγεί ΑΚΡΙΒΩΣ τι να κάνεις ώστε να περάσεις τους drivers. Ουσιαστικα γράφεις τους drivers του sata σε ένα usb stick και όταν τo installation των 7 σου πετάξει το μύνημα λάθους βάζεις το stick και διαλεγεις τους drivers. Απαπα φοβαμε. Δεν υπαρχει περιπτωση. Μπορω τον υπολογιστη απο μεσα να τον κανω μαλλια κουβαρια. Εξωτερικα δεν τον αγγιζω. Το προβλημα με ειναι με το link αυτο(οπως και με πολλα αλλα παρομοια που βρηκα) ειναι οτι εμενα, ουτε καν μου βγαζει επιλογη για το στικακι. Δεν το εχει καν σαν επιλογη ! Το εχει κυριολεκτικα "γραμμενο". Μεχρι που εβγαλα ολα τα αρχεια(drivers) απο τους φακελους, και τα περασα απευθειας στο στικακι μαζι με τα αρχεια .inf τους. Τιποτα. Ακομα και τοτε το στικακι σαν επιλογη δεν το εβγαζε.
vste Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Σε 2ο stick τα εβαλες??? Ή στο stick που έχεις την εγκατάσταση των 7?? Βαλτα σε άλλο στικ και δοκίμασε. Αν δεν πιάσει αυτό μπορείς να φτιάξει stick εγκατάστασης των 7 με τους drivers ενσωματωμένους. Είναι μανίκι αλλά γίνεται.. Δες εδώ πώς γίνεται.. http://codeabitwiser.com/2014/03/how-to-install-windows-7-with-only-usb-3-0-ports/ Μπορεί να μιλάει για usb 3.0 αλλά η διαδικασία είναι η ίδια και για το sata.
ST0RM Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Σε 2ο stick τα εβαλες??? Ή στο stick που έχεις την εγκατάσταση των 7?? Βαλτα σε άλλο στικ και δοκίμασε. Αν δεν πιάσει αυτό μπορείς να φτιάξει stick εγκατάστασης των 7 με τους drivers ενσωματωμένους. Είναι μανίκι αλλά γίνεται.. Δες εδώ πώς γίνεται.. http://codeabitwiser.com/2014/03/how-to-install-windows-7-with-only-usb-3-0-ports/ Μπορεί να μιλάει για usb 3.0 αλλά η διαδικασία είναι η ίδια και για το sata. Οχι, στο ιδιο στικακι, γιατι στο αλλο εχω τους drivers. Θα δοκιμασω κι εκει μπας και... Οκ, θα το δω το λινκ !!
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Στην bsod Που ανέβασες πριν σου λέει ότι το bios δεν είναι πλήρες συμβατό με το acpi και να πατήσεις f7 στο σημείο που σου λέει να πατήσεις f6 για να εγκαταστήσεις device drivers. Το έκανες; Φαντάζομαι αυτή η bsod είναι από την εγκατάσταση των xp. Δεν πιστεύω όμως να σου στηθούν τα xp, τουλάχιστον όχι σωστά ή δεν θα βρίσκεις drivers. Αν δε θέλεις τα 10άρια μπορείς κάλλιστα να βάλεις τα 8.1 που δεν έχουν αυτά τα bugs που αναφέρεις. Τα έχω κανά 6μηνο στο 2ο λάπτοπ, ένα fujitsu c2d 2.5 με 4gb ram, το οποίο έχει καμμένη κάρτα γραφικών (κλασσικό πρόβλημα των nvidia gs 7χχχ/8χχχ go καρτών) και το δουλεύω σαν τυπικό vga προσαρμογέα χωρίς drivers. Το λάπτοπ πάει πάρα πολύ καλά για μηχάνημα του 2008 με απενεργοποιημένη την κάρτα γραφικών και χωρίς κανένα bug μέχρι στιγμής. Έβαλα βέβαια και το gwx control panel για να μην μου σπάει τα ούμπαλα συνέχεια με την αναβάθμιση για τα 10. Πάντως παίζει να έχει και κάποιο πρόβλημα το λάπτοπ και δεν θα σε συμβούλευα να επέμβεις εσωτερικά όσο είναι στην εγγύηση γιατί μετά δεν θα στο δεχτούν πίσω αν έχει όντως πρόβλημα. Επίσης, σου επεσήμανα κάτι στην αρχή αλλά δεν το συνεχίσαμε. Το λινκ που έδωσες από το πλαίσιο για το λάπτοπ αναφέρει ότι έχει windows 10 ενώ εσύ είπες συγκεκριμένα ότι "δεν έχει λειτουργικό κατά παραγγελία". Το δώρο το κέρδισες από κάπου ή στο χάρισαν; Αν στο χάρισαν, μήπως αυτός που το είχε ήθελε να καθαρίσει τα δεδομένα από τον δίσκο και τον κατάστρεψε; [...]Μέχρι το 2020 που θα παύσει η υποστήριξη των Windows 7, θα έχει απαξιωθεί τεχνολογικά το laptop. Η βασική υποστήριξη για τα 7άρια έχει λήξη ήδη από τις 13 Ιανουαρίου του 2015. Μένει μόνο η εκτεταμένη υποστήριξη η οποία θα παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για ακόμα 5 χρόνια. Θα μου πεις τώρα ...so what! και θα σου απαντήσω ...exactly because of that! 1
stelrp Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Κατά τη γνώμη μου είναι από τις περιπτώσεις που τους το πας να βασανιστουν στο πλαίσιο , αξίζει για 25€, και μετα πάρε ένα imagefile με το acronis και είσαι κύριος! Μερικές φορές πάνω; κατά την αποτυχια στην εγκατάσταση κρύβονται προβλήματα hardware....
DjVassel Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Παιδια ηθελα να βαλω κι εγω 7αρια σε ενα turbo x steel mini, και απο το πλαισιο μου ειπαν εξ αρχης οτι δεν γινεται, γιατι ερχεται με εκδοση 8.1 bing που ειναι συνδεδεμενο με την motherboard και κατι τετοια. Εν τελη εκανα αναβαθμιση σε 10αρια home. Αν μπορουσα παντως θα ηθελα κι εγω 7αρια
vste Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Παιδια περναν τα 7αρια. Το εχω κανει σε intel NUC και σε νεα συστηματα πελατων μια χαρα. Αλλα χρειαζονται οι drivers για να γινει αυτο. Ειτε τα 7 δεν θα βρισκουν τις USB, ειτε δεν θα βρισκουν το SATA. Εχω βαλει πιο πανω link με οδηγιες για να κανεις inject στο usb stick των 7 τους drivers που χρειαζεστε. Δεν ειναι ευκολο αλλα ετσι δουλευει. Δειτε και αυτες τις οδηγιες που ειναι για το NUC. Με τον ιδιο ακριβως τροπο περνας στο stick και οποιον αλλο driver χρειαζεσαι. http://nucblog.net/2015/07/installing-windows-7-on-the-nuc5cpyh-or-nuc5ppyh/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα