Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ! Μου εκαναν δωρο αυτο τον υπολογιστη:

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Turbo-X-Steel-SD-37-412-SSD-Laptop-Intel-Pentium-N3700-4-GB-120-GB-HD-Graphics.htm

Δεν εχει μεσα λειτουργικο συστημα κατα παραγγελια, και πρεπει να βαλω. Διαλεξα να βαλω Windows 7. Τα βαζω και μου βγαζει αυτο:

installation%20error.png

Ειδα καμια 20ρια βιντεο και tutorials. Αλλαξα σε θυρα USB 2.0, αλλαξα προγραμμα με το οποιο κανω το USB stick μου bootable αλλα τιποτα. Το αρχειο ISO με τα Windows δεν πρεπει να ειναι corrupted γιατι πριν κανενα μηνα το ανοιγα σε virtual machine. Καμια ιδεα τι να κανω ??

Υ.Γ Εβαλα φωτογραφιες απο το BIOS μου.

post-345195-0-60941800-1461269660_thumb.jpg

post-345195-0-89783800-1461269666_thumb.jpg

post-345195-0-30450600-1461269673_thumb.jpg

post-345195-0-94241500-1461269678_thumb.jpg

post-345195-0-75325900-1461269684_thumb.jpg

Επεξ/σία από ST0RM
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να κατεβάσεις νεότερη έκδοση των 7 γιατί αυτά που προσπαθείς να περάσεις δεν έχουν μέσα τους sata drivers.

Χτυπησα Windows με SATA drivers αλλα δεν βρηκα κατι για κατεβασμα. Μηπως ξερεις πως να ξεχωρισω ποιο εχει SATAA drivers μεσα ?

Δημοσ.

Το μηχάνημα έχει "νέας" γενιάς chipset / cpu και καμμιά έκδοση των Windows 7 δεν πρόκειται να έχει ενσωματωμένους drivers. Επικοινωνείς με το Πλαίσιο και τους ρωτάς αρχικά αν υπάρχουν συμβατοί drivers με Windows 7 και αν μπορεί φυσικά να τα πάρει. Εγώ προσωπικά θα έβαζα ή 8.1 ή 10...

Δημοσ.

Κανένα σύγχρονο μηχάνημα δεν μπορεί να μην υποστηρίζει win 7 από τη στιγμή που γι αυτά δεν έχει λήξει η υποστήριξή τους. Και φυσικά έκδοση των win μπορεί να περιέχουν drivers αρκεί αυτή η έκδοση να είναι πρόσφατη.

Δημοσ.

Εβαλα ultimate αλλα τιποτα. Μαλλον πρεπει να παρω τηλεφωνο απο αυτους τους βαρεμενους στο plaisio να με βοηθισουν.

Δημοσ.

Στο λινκ που έδωσες λέει (στην καρτέλα Χαρακτηριστικά) ότι έχει windows 10 Home. Αν δεν είναι ακριβώς αυτό δοκίμασε να βάλεις τα 10άρια γιατί για 7άρια δεν ξέρω αν θα βρεις drivers.

Αν επιμένεις για 7άρια, μπες στο bios και βρες που είναι η επιλογή για uefi ή legacy bios και βγάλτο από uefi, ίσως θα πρέπει να απενεργοποιήσεις και το protected mode.

να κατεβάσεις νεότερη έκδοση των 7 γιατί αυτά που προσπαθείς να περάσεις δεν έχουν μέσα τους sata drivers.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Όλες οι εκδόσεις των 7 έχουν drivers για sata. Τα xp ήταν που δεν είχαν drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Στο λινκ που έδωσες λέει (στην καρτέλα Χαρακτηριστικά) ότι έχει windows 10 Home. Αν δεν είναι ακριβώς αυτό δοκίμασε να βάλεις τα 10άρια γιατί για 7άρια δεν ξέρω αν θα βρεις drivers.

Αν επιμένεις για 7άρια, μπες στο bios και βρες που είναι η επιλογή για uefi ή legacy bios και βγάλτο από uefi, ίσως θα πρέπει να απενεργοποιήσεις και το protected mode.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Όλες οι εκδόσεις των 7 έχουν drivers για sata. Τα xp ήταν που δεν είχαν drivers.

Δεν υπαρχει Legacy. Δινει μονο επιλογη, αμα θελω UEFI η οχι. Τιποτα αλλο. Το protected mode ειναι κλειστο απο την αρχη.

Δημοσ.

Υπαρχει κανεις λογος να βαλεις 7? Εχεις καποιο προγραμμα/παιχνιδι/οτιδηποτε που δεν παιζει στα 10;

Εαν οχι, τοτε τα 7 ειναι εντελως αχρηστα.

Βαλε 10 και τρεξε το DWS , υπαρχει και εδω στα αρχεια του ινσομνια

Δημοσ.

Υπαρχει κανεις λογος να βαλεις 7? Εχεις καποιο προγραμμα/παιχνιδι/οτιδηποτε που δεν παιζει στα 10;

Εαν οχι, τοτε τα 7 ειναι εντελως αχρηστα.

Βαλε 10 και τρεξε το DWS , υπαρχει και εδω στα αρχεια του ινσομνια

Τωρα τους πηρα τηλεφωνο, και μου ειπαν να κατεβασω ενα συγκεκρημενο αρχειο .exe που μεσα εχει τους drivers. Αμφιβαλλω ομως αν το setup του Win 7, μπορει να τρεξει τους drivers. Αυτος πολυ πιθανον να μου εδωσε drivers απλους, κι οχι τους SATA.

DWS ?? Τι ειναι αυτο ?? Απλα δεν γουσταρω τα Win 10. Τα εχω σε αυτο τον υπολογιστη και δεν εχει τιποτα καλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ε, βγάλε το uefi και ξαναδοκίμασε.

Μην επιμένεις για sata drivers, δε χρειάζεται κάτι τέτοιο για την εγκατάσταση των 7.

Ε αυτο λεω, οτι απο την αρχη του ειχε το UEFI disabled. Τοτε ποιο ειναι το προβλημα ?? Εχω φτιαξει καμια 10ρια υπολογιστες με καινουρια λειτουργικα. Βαρεθηκα. Μαλλον θα σκασω κανενα 25αρι να μου το φτιαξουν να τελειωσω.

Δημοσ.

Αυτό το δοκίμασες;

When Windows is asking for driver, just click Cancel. You will be brought back to the welcome screen.

At the welcome screen, remove your USB drive, insert it back to DIFFERENT USB PORT. Click Install Now again.

The installation process will be like usual.

Στην ουσία πατάς cancel και αλλάζεις θύρα usb.

Πηγή: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/a-required-cddvd-device-driver-is-missing-usb/61eda679-66cc-4512-b175-d02871394461?auth=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...