Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται γιατί πράγμα ρωτάς.

Για είσοδο στο μενού της συσκευής, ανάλογα ποια έχεις.

Για είσοδο στο myhol, τους κωδικούς που πρέπει να σου έχουν στείλει με sms.

Για τον συγχρονισμό της σύνδεσης, δεν έχει σημασία αρκεί να μην ειναι κενά τα πεδία. Γράψε ότι θέλεις, αν και εξαρχής υπάρχουν αυτά που προαναφέρθηκαν.

Δημοσ.

Τα γράφω αυτά αλλά μου δείχνει failed δεν βρίσκει τον dns και δεν ανοίγει το πράσινο κουμπί στο νετ για να έχει ιντερνετ

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις είναι σωστές.

1. Έχεις συνδέσει την τηλεφωνική γραμμή στην συσκευή;

2. Έχεις το κατάλληλο μοντέλο, WBR-6601 για PSTN γραμμή ή το WBR-6601Β για ISDN;

Δημοσ.

Ανάλογα το είδος της τηλεφωνικής γραμμής παίζει και διαφορετικό μοντέλο (Αnnex A ή Annex B).

Τι αναφέρει το ταμπελάκι της συσκευής;

Αν χεις ISDN τηλεφωνία, δηλαδή 2 κανάλια φωνής, τότε σου έχουν δώσει και κάποια άλλη συσκευή μέσω της οποίας δουλεύει η τηλεφωνία. Διαφορετικά έχεις PSTN.

H τηλεφωνική γραμμή δουλεύει στην πρίζα που συνδέεις το Level1; Διότι διάβασα σε άλλο θέμα ότι είχες κάποια ερωτήματα με τις συνδέσεις των καλωδίων.

Δημοσ.

Δουλεύει αφού το βλέπω το δίκτυο απλως μου λέει περιορισμένη πρόσβαση αν άνοιξω wifi απο κινητό φαίνεται έχω κανει τι ρυθμισεις αυτές και δεν μπαίνει στο ίντερνετ τι μπορεί να φταιει;

Δημοσ.

Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η λειτουργία της συσκευής και το αν δουλεύει το wifi, από το να συγχρονίζει η γραμμή.

Κανε μια δοκιμή αποσυνδέοντας την τηλεφωνική γραμμή και θα το διαπιστώσεις.

Το ερώτημά μου παραμένει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν δουλεύει γιατί οτι και να Βαλω συνδυασμό απο καλώδια πάντα μου βγαζει το pwr κοκκινο και το wlan μπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...