john4ever7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Γεια σας. Έχω ένα θεματάκι με την γραμμή του μενού στο iMac μου. Όποτε ανοίγω τον Mac μου εμφανίζει την γραμμή του μενού λευκή. Πηγαίνω στα ΄΄Γενικά΄΄, στις ΄΄Προτιμήσεις συστήματος΄΄ και αλλάζω σε σκούρα γραμμή. Αν κλείσω τον Mac και τον ξανανοίξω γίνεται πάλι λευκή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην αλλάζει συνέχεια; Δεν ξέρω μήπως φταίει ένα reset που έκανα στις RAM (NVRAM Site: Howto Reset NVRAM on your Mac ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 δεν μας είπες καν μοντέλο ακριβώς? OSX? επίσης δες εάν το κάνει σε SAFE MODE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 δεν μας είπες καν μοντέλο ακριβώς? OSX? επίσης δες εάν το κάνει σε SAFE MODE Έχω τον iMac (21.5-inch, Mid 2014) με OS X El Capitan Έκδοση 10.11.4. Λοιπόν πήγα να κάνω εκκίνηση σε safe mode και την πρώτη φορά πάτησα το Shift και το άφησα γρήγορα και δεν μπήκε σε safe mode, αλλά μόλις άνοιξε η γραμμή δεν είχε αλλάξει χρώμα, είχε παραμείνει σκούρα. Μετά τον έκλεισα πάλι για να τον ανοίξω σε safe mode και μόλις άνοιξε είχε αλλάξει η γραμμή σε λευκή. Το άφησα έτσι όπως ήτανε, χωρίς να βάλω την γραμμή στο σκούρο, και έκανα επανεκκίνηση για να βγεί απ το safe mode. Τώρα που άνοιξε με σκούρα γραμμή. Θα ξαναδοκιμάσω να τον κλείσω και να τον ανοίξω, να δω αν έφτιαξε τελείως. δεν μας είπες καν μοντέλο ακριβώς? OSX? επίσης δες εάν το κάνει σε SAFE MODE Τώρα που τον έκλεισα και τον άνοιξα, παρατήρησα ότι μέχρι να φορτώσουν όλα τα προγράμμα που έχω στην γραμμή, η γραμμή παραμένη λευκή, και μόλις φορτώσουν γίνεται και η γραμμή μαύρη, σαν να φορτώνει μαζί με τα προγράμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 try new user account remove caches launch agents launch deamons startup items ποσο καλά ξέρεις από Mac? θέλω screen shot να δω τι εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 try new user account remove caches launch agents launch deamons startup items ποσο καλά ξέρεις από Mac? θέλω screen shot να δω τι εννοείς Δεν ξέρω και πολύ καλά τα mac. Μέτρια προς καλά θα έλεγα. Δεν ψήνομαι να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό. Τώρα τα υπόλοιπα που γράφεις, δεν τα ξέρω πως να τα κάνω. Screen shot τι να βγάλω, την γραμμή του μενού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Greece00800 4414 5417 κάλεσε την APPLE αύριο 9-5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Greece 00800 4414 5417 κάλεσε την APPLE αύριο 9-5 Εντάξει, ευχαριστώ για την βοήθεια. Αν βρεθεί η οριστική λύση, θα ξαναγράψω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Μία εφαρμογή που είχα βάλει για την φωτεινότητα της οθόνης. ( f.lux ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα