voltmod Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Φωτογραφίες μίας συσκευής που ενδεχομένως είναι η έκδοση 2016 του Moto G διέρρευσαν πρόσφατα, και όπως μπορείτε να δείτε διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που ο Senior Vice President της Lenovo, Chen Xudong είχε υποσχεθεί: αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ο αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πρόσοψη του νέου Moto G (4th Gen) και έχει τετράγωνο σχήμα. Αυτό που γνωρίζουμε από επίσημα χείλη της Lenovo είναι ότι όλα τα νέα smartphones που φέρουν το λογότυπο της Motorola θα ενσωματώνουν αναγνώστες δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η διάταξη των στοιχείων της κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται πως διατηρεί τον γνωστό σχεδιασμό με την κάθετη ελλειπτική “κορνίζα”. Οι δύο μικρές τελείες στο πάνω μέρος ενδέχεται να αποτελούν μέρος του laser autofocus setup. Το Moto G (3rd Gen) είχε ανακοινωθεί τον Ιούλιο του 2015 οπότε λογικά η 4η γενιά της συσκευής δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί επίσημα. Site: GSMArena
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ελπιζω ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κινητο οπως ολα τα Moto G, να μην το καταστρεψουν. Ελπιζω.
basilis_k6 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 εξαιρετικο ηταν το πρωτο που επαιξε μπαλα μονο του. τα αλλα ηταν απλως καλες συσκευες και ελπιζω το 4ο να ειναι σαν μοτορολα και οχι σαν λενοβο. Πρεπει να αποκτησει full hd και νορμαλ μεγεθος χωρις να χασει την αδιαβροχοποιηση του. 5
udroxoos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το fingerprint έλειπε περισσότερο στον κόσμο παρά ένα κανονικό (xenon) φλας; Για τον ....* καβάλα!! *γάϊδαρο 2
clav Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Fingerprint ήθελα και συμμαζεμένο μέγεθος. Πάω Καβάλα με γάιδαρο;
damoclesword Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Άσχημο σε σύγκριση με τα προγενέστερα Μοτορολα,ε; Και τι φάση πάλι κι αυτή με το τετράγωνο σαρωτή δακτυλικου αποτυπώματος;Τα δάχτυλα της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι στρογγυλεμενα στις άκρες,τελευταία φορά που τσέκαρα. Μήπως αυτή είναι η "οικοδόμος edition" ; no offence στους τυχόν οικοδόμους του φόρουμ
belkin Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 lenovo δεν παιρνω ακομα και να μου το χαρισουν, οσα λεφτα και να εχουν οι κινεζοι παντα μαιμουδιες θα βγαζουν 1
nikοs Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ως κάτοχος του moto g 2nd gen μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα για την συσκευή μου...Μπορεί να έχει 1 gb ram αλλά πάει τραίνο...Βέβαια και η χρήση που κάνω στο τηλέφωνό μου είναι πολύ μέτρια...Αλλά πραγματικά δεν το αλλάζω το moto μου... Από εκεί και πέρα όλα καλά και όμορφα μέχρι που μπήκε η lenovo στην μέση...Προσωπική μου άποψη πως ότι εξαγοράζει η lenovo το καταστρέφει, το ίδιο έγινε και με την ibm το ίδιο τώρα και με την motorola... Η motorola ήταν από τις πιο ιστορικές εταιρίες στον χώρο,κρίμα που έγινε Κίνα... 1
AntiCambeR Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Και κλασσικά αντί να το βγάλουν με 3Gb Ram+32GB Rom,θα βγεί με 2Gb Ram+16Gb Rom.Οπως το 1rst Gen που ήταν ίδιο με το 2nd Gen και το 3rd Gen(1Gb Ram+8Gb Rom).Μόνο την κάμερα βελτίωσαν.Και τα 3 ήταν με τον Snapdragon 410.Είναι ικανοί να βάλουν πάλι τον 410 στο 4th Gen. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2016 από AntiCambeR
nikοs Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν έχει stock android μια χαρά φτάνουν τα 2gb ram...αρκεί να έχει κόστος κάτω από 180ευρώ. 1
Dantε Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 lenovo δεν παιρνω ακομα και να μου το χαρισουν, οσα λεφτα και να εχουν οι κινεζοι παντα μαιμουδιες θα βγαζουν Και υποθετω εχεις πιασει ολα τα κινεζικα και εχεις διαμορφωσει αποψη ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα