Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος lenovo g500 και αν δεν έχω το λαπτοπ κολλητά με το ρούτερ σήμα δε πιάνω ούτε στο διπλανό δωμάτιο. Ακόμα και όταν πιάνει είναι τραγικά αργό. Φίλος τεχνικός μου λέει ίσως φταίει η αναβάθμιση από 8.1 σε10. Του το δίνω αναβαθμίζει drivers ελέγχει την κάρτα ξαναβάζει τα 8.1 αλλά τίποτα. Ξανά τα ίδια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τη φταίει;

Δημοσ.

αν δεν έχεις κανένα usb wifi να δοκιμάσεις, δοκίμασε κανένα live linux cd να δεις αν και στο Linux δε πιάνει καλά

Δημοσ.

Πρίν κάνεις το format την πρώτη φορά δούλευε κανονικά ?

Δοκίμασε αν θέλεις να πας το laptop και σε καποιο αλλο wifi οχι στο δικό σου να δείς εκει τι γίνεται

Δημοσ.

Πριν τα 10 δούλευε μια χαρά. Με τα 10ια ένα διάστημα επίσης μια χαρά. Σε άλλο Wi-Fi και εκεί τα ίδια, ζορίζεται να πιάσει σήμα

Φορματ δεν έγινε απλά η κλασσική αναβάθμιση που βγάζει η μικροσοφτ από 8,1 σε 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ πως το κάνω αυτό; sorry αλλά δεν είμαι και τόσο σχετικός

Εδιτ : δοκίμασα και με Linux το πρόβλημα ωστόσο παραμένει. Άλλες ιδέες; μήπως η κάρτα δικτύου έχει μειωμένη απόδοση;

post-107321-0-29138100-1461071320_thumb.jpg

post-107321-0-89012800-1461071344_thumb.jpg

Επεξ/σία από mylo
Δημοσ.

Παίζει να βγάλεις το κάτω καπάκι να δεις την κάρτα δικτύου μην έχει φύγει καμία κεραία; 2 βίδες πρέπει να είναι (δες εδώ: link). Μετά η κάρτα δικτύου είναι αυτή που βγάζει αυτός στο 1.10.

Δες να είναι απάνω και οι 2 κεραίες και αν είναι πάτα τες λίγο να κάτσουν στα σίγουρα (όχι πολύ δύναμη, απαλά). Μετά δοκίμασε αν πιάνεις καλύτερα. Αν δεν πιάνεις κλείσε πάλι το λάπτοπ και άλλαξε θέσεις στις κεραίες αν μπορείς (βάλε την άσπρη στην θέση της μαύρης και την μαύρη στην θέση της άσπρης).

Αν δεν το έχεις βέβαια με τις βίδες κτλπ άστο καλύτερα μην γίνει καμιά ζημιά... Θέλει προσοχή.

Δημοσ.

Οι βίδες και τα καλώδια είναι μια χαρά. Τώρα το να αλλάξω το άσπρο με το μαύρο θέση έχει νόημα;

Δημοσ.

Οι βίδες και τα καλώδια είναι μια χαρά. Τώρα το να αλλάξω το άσπρο με το μαύρο θέση έχει νόημα;

εχει

δε θα παιζει

Δημοσ.

Γιατί να μην παίξει; Και οι 2 κεραίες ίδιες είναι, απλά είναι main και auxiliary.

Το λέω να τις κάνει σκάτζα μπας και έχει κοπεί η main και έχει αυτά τα θέματα, η auxilary λογικά μόνο σε N θα χρειάζεται άρα σε G που είναι (είναι; ) το ρούτερ του δεν θα έχει θέμα και κομμένη να είναι η δεύτερη μιας και δεν χρησιμοποιείται.

Κάνε μια δοκιμή μα δυο λεπτά υπόθεση είναι.

Δημοσ.

Λοιπόν κάνοντας μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα ότι στη συγκεκριμένη κάρτα δικτύου τα καλώδια είναι ανάποδα βαλμενα, το άσπρο με το μαύρο. Τα αλλάζω και εγώ λοιπόν θέση και όλε! Σήμα καμπάνα και βρίσκω και τα δίκτυα όλης της γειτονιάς

post-107321-0-21657800-1461185996_thumb.png

post-107321-0-75224600-1461186028_thumb.jpg

post-107321-0-70795500-1461186065_thumb.jpg

post-107321-0-73137300-1461186189_thumb.jpg

Δημοσ.

Απίστευτο ... περιέργεια μου κάνει ομως για 2 λόγους πως στην αρχή ηταν ολα μια χαρά και αν ειναι βαλμένα λάθος και καλά τα καλώδιο πως έγινε αυτο απο την μάνα του ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...