dexters Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας, θέλω να μου απαντήσουν κυρίως αυτοί που έχουν otenet λοιπόν, μου κάηκε ο σκληρός στο λαπτοπ και στο otenet που έχω (το χα περάσει στο outlook 2007) είχα μερικά αρχεία... ξέρω δεν πρόκειται να τα βρω ξανά αλλά γιατί στο site του οτενετ δεν τα έχει μέσα εκεί τα αρχεία????
tsakonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Γιατι τα κατεβαζες και τα εσβηνες απο το σερβερ.... ειχε επιλογη λογικα που δεν την προσεξες...
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας, θέλω να μου απαντήσουν κυρίως αυτοί που έχουν otenet λοιπόν, μου κάηκε ο σκληρός στο λαπτοπ και στο otenet που έχω (το χα περάσει στο outlook 2007) είχα μερικά αρχεία... ξέρω δεν πρόκειται να τα βρω ξανά αλλά γιατί στο site του οτενετ δεν τα έχει μέσα εκεί τα αρχεία???? Οταν σεταρεις το email σε Outlookσυνηθως διαλεγεις pop3 .pop3 σημαινει οτι τα κατεβαζει και τα σβηνει απο τον Server εκτος α.αν το εχεις σεταρει Imap. β.εχεις πει στο Outlook να μην σβηνει το email απο τον Server. γ.και βασικο .next time backup. d,Δεν νομιζω να θες να δωσεις 200-300 Plus ευρω για ανακτηση αρχειων απο καμενο δισκο.καποιες εταιρειες το κανουν αλλα η τιμη ποναει. αν εχει καει πλακετα και βρεις αλλην απο ιδιο δισκο τοτε θα παιξει λογικα αμα δενεχει αλλο θεμα.
dexters Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Γιατι τα κατεβαζες και τα εσβηνες απο το σερβερ.... ειχε επιλογη λογικα που δεν την προσεξες... δυστυχως δεν το ηξερα... λογικα αυτη η επιλογη απ to outlook θα ηταν??? Οταν σεταρεις το email σε Outlookσυνηθως διαλεγεις pop3 .pop3 σημαινει οτι τα κατεβαζει και τα σβηνει απο τον Server εκτος α.αν το εχεις σεταρει Imap. β.εχεις πει στο Outlook να μην σβηνει το email απο τον Server. γ.και βασικο .next time backup. d,Δεν νομιζω να θες να δωσεις 200-300 Plus ευρω για ανακτηση αρχειων απο καμενο δισκο.καποιες εταιρειες το κανουν αλλα η τιμη ποναει. αν εχει καει πλακετα και βρεις αλλην απο ιδιο δισκο τοτε θα παιξει λογικα αμα δενεχει αλλο θεμα. καταλαβα... δυστυχως δεν ξερω τι παιζει... ουτε απ το site της cosmote(πλεον) webmail βρηκα κατι... και ουτε απ το outlook βρηκα οταν το χα σεταρει.... δεν ξερω ειλικρινα πως γινεται να του πω να μην τα σβηνει απ το server... παντως απ οτι ειδα δικαιουμαι 500 mb για το webmail μου...
tsakonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 https://support.tigertech.net/outlook-2010-lmos
dexters Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 https://support.tigertech.net/outlook-2010-lmos το διαβασα... πολυ καλο... ισχυει ομως για outlook 2007 που εχω εγω? επισης στα windows 10 (εφαρμογη αλληλογραφια) ισχυει και εκει?
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Υποθετω πως ναι...δοκιμασε το, ψαξε στις επιλογες
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 το διαβασα... πολυ καλο... ισχυει ομως για outlook 2007 που εχω εγω? επισης στα windows 10 (εφαρμογη αλληλογραφια) ισχυει και εκει? συνηθως σε ολα τα προγραμματα που εχουν επιλογη για pop3 υπαρχει αυτη η επιλογη.αλλιως καποιος μπορει ειτε να το βαλει imap ειτε να διαβαζει το mail απευθειας απο τον server.πχ και η otenet και η forthnet εχουν και pop3 να παιξεις αλλα και εφαρμογη webmail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα