tassoskatsi Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, θέλω να συνδέσω τη γραμμή του τηλεφώνου στον υπολογιστή έτσι ώστε να λαμβάνω εκεί τα φαξ μιας και όλες οι συσκευές μου έχουν χαλάσει. Πήρα ένα modem 56k παλιό που είχα και το έβαλα στο pc, όλα καλά το αναγνώρισε. Το καλώδιο σε ποια θύρα πρέπει να το βάλω στο line ή στο phone? Από τις ρυθμίσεις του φαξ και σάρωση των windows έφτιαξα προφιλ με το μοντεμ συγκεκριμένο μόντεμ, όλα οκ μέχρι εδώ. Χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση για να δουλέψει? Όταν πατάω νέο φαξ για αποστολή πρέπει να βάλω απευθείας τον αριθμό του τηλεφώνου (2107545..) ή θελει και κωδικό μπροστά (+03021075...)? Για να λάβω φαξ πρέπει να τρέχει η εφαρμογή και να κάνω ανανέωση ή έρχεται αυτόματα? Αν το έχει υλοποιήσει κάποιος και το γνωρίζει παρακαλώ να βοηθήσει. Να σημειώσω πως η γραμμή είναι isdn με netmod και το modemaki του υπολογιστή ένα απλό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 στο Line το βαζεις.οχι στελνεις οπως αν επαιρνες τηλεφωνο πχ 2104545455. ναι πρεπει να τρεχει η εφαρμομη για να λαβεις Fax και να το βαλεις να απανταει πχ μετα απο χ χτυπηματα.
tassoskatsi Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 στο Line το βαζεις.οχι στελνεις οπως αν επαιρνες τηλεφωνο πχ 2104545455. ναι πρεπει να τρεχει η εφαρμομη για να λαβεις Fax και να το βαλεις να απανταει πχ μετα απο χ χτυπηματα. Στα εργαλεία ρυθμίσεις μου βγάζει... επιλογή συσκευής και εμφανίζει 1) τυπικό μόντεμ κάρτας PCMCIA 2) τυπικό μόντεμ κάρτας PCMCIA #2 τι επιλέγω?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Στα εργαλεία ρυθμίσεις μου βγάζει... επιλογή συσκευής και εμφανίζει 1) τυπικό μόντεμ κάρτας PCMCIA 2) τυπικό μόντεμ κάρτας PCMCIA #2 τι επιλέγω? Σβήσε το #2, το εχεις πρασει δυο φορές
rfc Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η μπορει να του αλλαξε θυρα και να δουλευει η #2 τωρα....
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Στα εργαλεία ρυθμίσεις μου βγάζει... επιλογή συσκευής και εμφανίζει 1) τυπικό μόντεμ κάρτας PCMCIA 2) τυπικό μόντεμ κάρτας PCMCIA #2 τι επιλέγω? συνηθως παιζει η δευτερη φορα οπως μπορει καποιος να τρεξει τεστακι στο modem που σου εμφανιζει τα capabilities του modem και να δει ποιο απο τα 2 θα του βγαλει αποτελεσματα.αλλιως υπαρχει και ο χαζος τροπος.delete και τα 2 κανεις Refresh να ξαναβρει την συσκευη και μετα σου εμφανιζει μονο ενα που παιζει να το ονομασει #3.επισης προσεχε να βγαλεις το wait for dial tone αλλιως δεν θα στειλει ποτε fax.Νομιζω ηταν σφαλμα 680.wait for dial tone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα