Liam Lawrence Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω ειναι δυνατον καποιος να αλλαξει την default ip address ενος ρουτερ; Εννοω αυτο το (192.168.1.1 κτλ κτλ.);;; ΕΥχαριστω!!!
nikos903 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Συνήθως γίνεται, δεν θυμάμαι κάποιο ρούτερ να μην σε αφήνει να του αλλάξεις διεύθυνση. Αλλά γιατί θες να το κάνεις αυτό; Και ποιο ρούτερ έχεις;
Liam Lawrence Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν το εχω κανει μπορει καποιος αλλος να βρει αυτη την διευθυνση χωρις να του το πω εγω; (Router Tp-link tl-wr841n)
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 αν παιρνει Ip απο τον Dhcp του ρουτερ σου ναι εννοειται οτι θα βρει την Ip του ρουτερ.επισης υπαρχουν προγραμματα που ψαχνουν ενα ολοκληρο range Πχ 192.168.1.1 255.255.255.0 και σου λενε ποιες συσκευες βρηκαν. Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω ειναι δυνατον καποιος να αλλαξει την default ip address ενος ρουτερ; Εννοω αυτο το (192.168.1.1 κτλ κτλ.);;; ΕΥχαριστω!!! kai ναι αλλαζει σε ολα τα ρουτερ/συσκυες στο 99,99999999999999999
Liam Lawrence Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Και αν εχω αλλαξει τον default κωδικο μου στο ρουτερ μπορει να το βρει;;;!! default εννοω για να μπει στις ρυθμισεις του ρουτερ
nikos903 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Για τον κωδικό μπες στο ρούτερ και στο system tools έχει μια επιλογή password, εκεί βάζεις το παλιό πάνω και το καινούργιο κάτω και στο αλλάζει. Αν θες να αλλάξεις και την IP για κάποιο λόγο πας στο DHCP και στο DHCP settings το Default Gateway είναι η IP του ρούτερ. Πρόσεχε μην βάλεις IP που να είναι άκυρη, μόνο το τελευταίο νούμερο άλλαξε και να είναι απο το 1 μέχρι το 99 (αν ξεκινάει ο DHCP απο το 100).
Liam Lawrence Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Kαι αν καποιος μπορει να βρει τον κωδικο του ρουτερ μου για να πειραξει αυτος ρυθμισεις; πως μπορει να τον βρει;;;;
nikos903 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν δεν τον έχεις αλλάξει τον βρίσκει κάτω απο το ρούτερ. Αν τον έχεις αλλάξει όμως, εκτός και αν τον πάρει απο τον υπολογιστή σου, να τον σπάσει δεν πρέπει να είναι τόσο εύκολο, ειδικά αν στις 5 προσπάθειες σε σταματάει το brute force πάει περίπατο άρα είσαι όσο γίνεται καλυμμένος. Βέβαια για να μπει κανένας στην σελίδα του ρούτερ πρέπει να είναι στο δίκτυο σου (καλώδιο ή σωστός κωδικός WiFi) άρα αφού είναι ήδη μέσα τι θες να προστατέψεις με τον παραπάνω κωδικό;
Liam Lawrence Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Eννοω τον κωδικο απο την σελιδα με τις ρυθμισεις του ρουτερ...Πχ αν μπω εγω σε ενα δικτυο μπαινω στην σελιδα του ρουτερ πχ με admin admin και αλλαζω τον κωδικο του wifi, κοβω την συνδεση σε καποιον...αυτο ρωταω...αν μπορει να βρει τον κωδικο και το username απο την σελιδα με τις ρυθμισεις του ρουτερ
nikos903 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν έχει βέβαια ο άλλος φυσική πρόσβαση στο ρούτερ πάει και κάνει ένα reset και όλα καλά όλα ωραία... Τώρα αν θες να έχεις μόνο εσύ πρόσβαση στο ρούτερ άλλαξε τον κωδικό βάλε και να μπαίνει στο interface του ρούτερ μόνο το pc σου (security - local managment) και στην πλευρά του ρούτερ θα είσαι όσο γίνεται καλυμμένος. Μετά για το WiFi Βάζεις ένα WPA2 και παράξενο κωδικό και δεν πρόκειται να μπει κανένας.
Mpiftekis Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι παρεμφερές. Όταν κουμπώνεις στο ρουτερ έναν εξωτερικό σκληρό μέσω USB, η διεύθυνση για το ftp είναι η ίδια με του ρουτερ ή άλλη; Κι αν είναι άλλη, πώς τη βλέπεις; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα