life is music Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 καλησπερα τωρα στο pc εχω αεροψυξη αν πω στην πορεια να βαρω αεροψυξη ποια θα μ λεγατε να παρω το κουτι ειναι το commander ms i!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, χρειάζεται να μας πεις το socket, άν θα κάνεις οc στον επεξεργαστή σου και ποια αερόψυξη έχεις τώρα. Νομίζω οτι ήδη πήρες απάντηση εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 μάλλον εννοείς να βάλεις υδροψυξη, σωστά; Η θέλεις να αλλάξεις την stock ψυχτρα με άλλη αεροψυκτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αυτό είναι γ το pc ενός φίλου Radiohead εγώ έχω σοκετ αμ3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 vfm Hyper 212 EVO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αυτήν έχω επάνω radiohead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ο λόγος της αλλαγής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Γτ δεν ξέρω αν με την hyper 212 θα μπορέσω να πάω τν phenom ii x6 1090 από τα 3,2 στα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πάρτο πρώτα απόφαση να μάθεις πέντε πράγματα πως λειτουργεί το oc στην πλατφόρμα σου και μετά ρώτα για ψύκτρα, σε βλέπω όλο ψάχνεσαι για κάτι δίχως να ασχοληθείς λίγο ο ίδιος να δοκιμάσεις αν όντως βγάζεις άκρη και τελικά καταλήγεις πάλι εκεί που ξεκίνησες. Ψάξου λίγο με το μηχάνημά σου, βρες τα όριά του στο κλοκάρισμα με την 212 που έχεις και σε ότι κολλήσεις ρώτα μας έπειτα, αν δεν δοκιμάσεις ξαναλέω μόνος σου εμείς πως να βοηθήσουμε ; Η ενασχόληση με το oc είναι try and fail, βλέπεις τι hardware έχεις και αν έχεις περιθώρια κλοκάρεις μέχρι ένα σημείο, αν δεις ότι έχεις κιάλλο περιθώριο συνεχίζεις, ειδάλλως μειώνεις, δεν είναι κάτι δύσκολο, υπομονή και επιμονή θέλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Οκ φίλος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Να ξέρεις πως αν ψάξεις ευρύτερα περί oc για τον 1090t θα βρεις πολύ ωραία θέματα στο internet, ειδικά στο overclock.net . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μαλιστα καμοια σελίδα να διαβάσω και να λέει βήμα βήμα πως το κάνεις υπάρχει ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Τα είπε όλα ο mult1 δεν χρειάζεται να αλλάξεις ψύκτρα, αρκεί να ξέρεις και να έχεις λόγο για το oc. http://www.overclock.net/t/1454501/amd-phenom-ii-x6-overclocking-help http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/699307-Need-help-and-info-about-overclocking-AMD-Phenom-II-x6-1090T http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1949374/amd-phenom-overclocking.html Ψάξε λίγο και θα βρείς ένα σωρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μαλιστα καμοια σελίδα να διαβάσω και να λέει βήμα βήμα πως το κάνεις υπάρχει ..! Ρίξε μια ματιά, ένα ψάξιμο και θα βρεις ένα σωρό, γεμάτο είναι το διαδίκτυο από το πως να κλοκάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα