Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα προσφατα συνδεση στον οτε(τηλεφωνο-ιντερνετ), μου στειλαν το ρουτερ, ενα speedport 2i(ο οποιος μεσα απο το wpa finder του κινητου τον αναγνωριζει σαν zte). τις 3 πρωτες μερες πριν ερθει ακομα ο τεχνικος, το ρουτερ δουλευε κανονικα και ειχα ιντερνετ(περιπου στα 8-9 Mbps). δουλεψε και την ωρα που ηρθε ο τεχνικος(η ταχυτητα επεσε στα 5-5,5 Μbps)...ε, απο εκεινη την ημερα και μετα αφου γυρισα απο την δουλεια τα μοναδικα λαμπακια που ειναι αναμενα ειναι του power και του dsl. επικοινωνησα με τους τεχνικους του οτε και μου ειπαν να παρω στο 13888 για να μου δωσουν ip.αυτοι μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν και θα με παρουν τηλ για να κανω restart τον router. restart βεβαια εκανα και πριν μου το πουν. λογω εργασιας δεν ημουν εκει την ωρα που με πηραν και ξαναεκανα επανεκκινηση 7-8 ωρες αργοτερα..παρολαυτα παλι δεν εχω ιντερνετ. τωρα μου ειπαν οτι παιζει να φταιει το ρουτερ και οτι θα πρεπει να το αλλαξω. σημειωση οτι περαν του κινητου μου δεν εχω αλλη συσκευη στο σπιτι(πχ laptop) για να μπω να δω με του κωδικους που μου εχουν δωσει απο τον οτε. ξερει κανεις τι παιζει και γιατι δεν εχει παρει ip το router???????

Επεξ/σία από psilos2183
Δημοσ.

Και απο το κινητο μπαινεις στο μοντεμ σου κανονικα...Εκτος αν ειναι τοσο παλιο,αλλα δεν νομιζω,αφου το εχεις για το ιντερνετ σου...

Μπες στο 192.168.?.? ,αναλογα τι εχει  και τσεκαρε...

Δημοσ.

μπορει να μην ειναι θεμα του ρουτερ αλλα θεμα της πορτας που πεφτεις και να μην παιρνει ip.sync no-ip οπως λεγεται ακριβως το προβλημα,speedport= zte.

κανε ενα hard reset να δεις αν θα στρωσει.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε να μπεις με αυτο.επισης αν εχεις ξεχασει τα στοιχεια σου δοκιμασε με [email protected] να δεις αν θα παρει Ip ετσι ασχετα που δεν θα βγαινεις ιντερνετ.

Δημοσ.

Όπως σου είπε και ο poulinos, μπες με username: [email protected] και password: otenet και δες αν παίρνεις ip.

Aν έτσι παίρνεις ip, τότε το πρόβλημα είναι από εσένα και όχι από τον isp.
Είναι το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εκανα προσφατα συνδεση στον οτε(τηλεφωνο-ιντερνετ), μου στειλαν το ρουτερ, ενα speedport 2i(ο οποιος μεσα απο το wpa finder του κινητου τον αναγνωριζει σαν zte). τις 3 πρωτες μερες πριν ερθει ακομα ο τεχνικος, το ρουτερ δουλευε κανονικα και ειχα ιντερνετ(περιπου στα 8-9 Mbps). δουλεψε και την ωρα που ηρθε ο τεχνικος(η ταχυτητα επεσε στα 5-5,5 Μbps)...ε, απο εκεινη την ημερα και μετα αφου γυρισα απο την δουλεια τα μοναδικα λαμπακια που ειναι αναμενα ειναι του power και του dsl. επικοινωνησα με τους τεχνικους του οτε και μου ειπαν να παρω στο 13888 για να μου δωσουν ip.αυτοι μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν και θα με παρουν τηλ για να κανω restart τον router. restart βεβαια εκανα και πριν μου το πουν. λογω εργασιας δεν ημουν εκει την ωρα που με πηραν και ξαναεκανα επανεκκινηση 7-8 ωρες αργοτερα..παρολαυτα παλι δεν εχω ιντερνετ. τωρα μου ειπαν οτι παιζει να φταιει το ρουτερ και οτι θα πρεπει να το αλλαξω. σημειωση οτι περαν του κινητου μου δεν εχω αλλη συσκευη στο σπιτι(πχ laptop) για να μπω να δω με του κωδικους που μου εχουν δωσει απο τον οτε. ξερει κανεις τι παιζει και γιατι δεν εχει παρει ip το router???????

λυθηκε το θεμα τελικα?επισης πλεον τα router τον παροχων πρεπει να παρουν απευθειας ip με το που τα βαλεις πανω διοτι τα εχουν φτιαξει ωστε οταν συγχρονισει να τραβηξει τα στοιχεια σου με tr-069.περιμενεις μερικα λεπτα και μετα πρεπει να παιζει κανονικα.αυτο το κανει otenet,forthnet.wind,hol δεν εχουν καν radius οποτε συνηθως οτι και να βαλεις ακομα και με αυτα που εχει μεσα παιζει απευθειας.απλα πολλες φορες ειτε λαθος ρυθμιση ειτε καποιο θεμα στην καρτα μπορει να μην παιρνεις ip οπου εκει πρεπει να κανει ενεργειες ο παροχος.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

ευχαριστω και συγγνωμη που δεν απαντησα τοσο καιρο...τελικα αλλαξα ρουτερ και δουλεψε...σταθερα στα 5,5...το καινουριο ρουτερ μου κανει κολπα τωρα τελευταια...αποσυνδεεται και επανεκκινει μονο του.

Δημοσ.

ευχαριστω και συγγνωμη που δεν απαντησα τοσο καιρο...τελικα αλλαξα ρουτερ και δουλεψε...σταθερα στα 5,5...το καινουριο ρουτερ μου κανει κολπα τωρα τελευταια...αποσυνδεεται και επανεκκινει μονο του.

αλλο αποσυνδεεται αλλο κανει Restart/reboot.αν κανει Restart/reboot τοτε μαλλον εχει θεμα το ρουτερ.αν κανει απλα αποσυνδεση μπορει να ειναι θεμα γραμμης και να θελει αλλο Profile για ναπαιζει πιο σταθερα ή μπορει να υπαρχει καποιο θεμα στην καλωδιωση σου ή καποιο τηλεφωνο χωρις φιλτρο ή συναγερμος χωρις φιλτρο και διαφορα αλλα.

Δημοσ.

λυθηκε το θεμα τελικα?επισης πλεον τα router τον παροχων πρεπει να παρουν απευθειας ip με το που τα βαλεις πανω διοτι τα εχουν φτιαξει ωστε οταν συγχρονισει να τραβηξει τα στοιχεια σου με tr-069.περιμενεις μερικα λεπτα και μετα πρεπει να παιζει κανονικα.αυτο το κανει otenet,forthnet.wind,hol δεν εχουν καν radius οποτε συνηθως οτι και να βαλεις ακομα και με αυτα που εχει μεσα παιζει απευθειας.απλα πολλες φορες ειτε λαθος ρυθμιση ειτε καποιο θεμα στην καρτα μπορει να μην παιρνεις ip οπου εκει πρεπει να κανει ενεργειες ο παροχος.

TI  σημαίνει αυτο? Μπορώ δηλαδή να μην βάλω ο'υτε username ούτε passward  και να παίξει? το λέω γιατι στο δικόμου είδα κάπου μια επιλογη  tr069, την έχω απενεργοποιημένη βέβαια.. Το ρωτάω γιατι και σε μενα πολλές φορές δεν πέρνει ip με το κλασσικό τρόπο ...

Δημοσ.

TI  σημαίνει αυτο? Μπορώ δηλαδή να μην βάλω ο'υτε username ούτε passward  και να παίξει? το λέω γιατι στο δικόμου είδα κάπου μια επιλογη  tr069, την έχω απενεργοποιημένη βέβαια.. Το ρωτάω γιατι και σε μενα πολλές φορές δεν πέρνει ip με το κλασσικό τρόπο ...

τα περισσοτερα ρουτερ των παροχων μετα απο Hard reset Οταν το αφησεις πανω στην γραμμη συνδεεται με tr069 με τον παροχο και παιρνει τα στοιχεια του μονο του χωρις να χρειαστει να κανει κατι ο χρηστης.

αλλο θεμα αυτο και αλλο θεμα να εχει τα στοιχεια αλλα να μην παιρνει Ip.το πρωτο ειναι απλα για να μην χρειαζεται ο χρηστης να βαλει τα στοιχεια.αν ομως υπαρχει προβλημα sync no ip τοτε δεν θα καταφερει να το κανει.

Δημοσ.

αν εχει τα Otenet Λογικα μετα θα πρεπει να τον γυρισει στα δικα του στοιχεια.απλα υπαρχει και περιπτωση να ειναι αλλο το προβλημα να ειναι σωστα τα στοιχεια του μεν αλλα να μην μπορει να παρει Ip ευκολα ή να μην παιρνει καθολου και να θελει καποιο Reset η data card στο dslam.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...