Dj_kourampies Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ήμουν απο το 2014 πελάτης τους με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα. Όταν πούλησα το παλιό αυτοκίνητο, έμαθα από τον αγοραστή και την ασφαλιστική του, ότι φαινόμουν μπλεγμένος σε σοβαρό ατύχημα με τραυματισμούς πριν ένα χρόνο. Φυσικά δεν είχα καμία εμπλοκή σε κανένα ατύχημα. Σε ένα χρόνο λοιπόν δεν με ενημέρωσε ποτέ κανείς, ενώ πήρα εγώ τηλέφωνο μερικές φορές για την ανανέωση του συμβολαίου, και πάλι δε μου είπε κανείς τίποτα. Πρώτον με έμπλεξαν σε ατύχημα από λάθος (ή σκοπιμότητα, ποτέ δεν θα μάθουμε) και 2ο ενώ φαινόταν αυτό στο σύστημα τους, δεν με ενημέρωσε ποτέ κανείς. Το θέμα το έλυσα μόνος μου, μετά από μια βδομάδα που έχασα τον ύπνο μου. Όλη αυτή η ιστορία είχε να κάνει με υπαρκτό ατύχημα, με αυτοκίνητο που είχε πινακίδα ίδια για ένα γράμμα με τη δική μου. Μετά από άπειρα τηλέφωνα, αγενέστατους εκπροσώπους και αναμονές σε τηλεφωνικά κέντρα, μίλησα με τον άνθρωπο που χειριζόταν το "φάκελο". Μου έδωσε τα στοιχεία του υποτιθέμενου ατυχήματος. Για καλή μου τύχη το ατύχημα ήταν σοβαρό, και υπήρχαν φωτογραφίες σε τοπικά sites, οπού φαίνονταν οι πινακίδες. Αφού λοιπόν τα μάζεψα όλα, του έκανα και σεμινάριο πως να ανοίγει τα email του και εν τέλει πείστηκε να κλείσει το φάκελο. Άλλη μια μέρα έφαγα για να πάρω καθαρή βεβαίωση bonus malus μια και το υποτιθέμενο ατύχημα δεν είχε φύγει ακόμα από το σύστημα. Για αυτή την ιστορία δεν ζήτησε ποτέ κανείς συγνώμη, ούτε έκαναν κάτι για να επανορθώσουν. Το καινούριο αυτοκίνητο που αγόρασα πριν 1μιση μήνα το ασφάλισα κατευθείαν στην Anytime (λίγο πριν πουλήσω το παλιό και μάθω για την παραπάνω ιστορία). Αφού λοιπόν το ασφάλισα και πλήρωσα κανονικά 12μηνο, μετά από καμιά 20ρια μέρες άρχισαν τα τηλέφωνα, για να γίνει φωτογράφιση (?) του αυτοκινήτου. Πράγμα που δεν αναγράφεται στους όρους και δεν έγινε στο παλιό αυτοκίνητο. Αφού μίλησα με αρκετούς εκπροσώπους κανείς δεν μου έδωσε μια απάντηση για το γιατί πρέπει να γίνει η φωτογράφιση. Η απάντηση ήταν "πρόκειται για δειγματοληπτικό έλεγχο", στο οποίο τους απαντούσα ότι δεν επιθυμώ να συμμετάσχω στην δειγματοληψία τους, και αυτοί μου ξαναέλεγαν τα ίδια. Εν τέλει αφού λέγαμε τα ίδια κάθε απόγευμα για μερικές μέρες, σταμάτησαν. Και μετά από μερικές μέρες με πήρε μια αγενέστατη άκρως επιθετική εκπρόσωπος να μου πει ότι είναι "υποχρέωση μου γιατί πρόκειται για δειγματοληπτικό έλεγχο για τη δική μου εξυπηρέτηση". Της είπα ξανά ότι δεν αναγράφεται πουθενά στους όρους, ότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω στη δειγματοληψία, και ότι δεν εξυπηρετούμαι κάπου. Η απάντηση ήταν ότι αν δε γίνει θα διακόψουν το συμβόλαιο. Κακώς, δέχτηκα λοιπόν. Της είπα να μου πει που έχει η οδική βοήθεια γραφείο να το πάω μόνος μου άμεσα, γιατί δεν μπορώ συνήθως ώρες εργάσιμες. Δεν δέχτηκε να μου πει, και έδωσε το τηλ μου σε άλλο τμήμα, που με έπαιρναν κάθε μέρα για μέρες (συνήθως το έχω κλειστό εργάσιμες ώρες). Εν τέλει με βρήκε κάποιος και κλείσαμε ραντεβού. Ήρθε ένας τύπος επίσης αγενέστατος και τσαμπουκαλεμένος, για τη φωτογράφιση. Το αυτοκίνητο το ξεψάχνισε κανονικά, το έβγαλε εξωτερικά, μου ζήτησε να το ανοίξω (ρώτησα γιατί και αγρίεψε κι άλλο και είπε τα κλασσικά περί δειγματοληπτικού ελέγχου), έβγαλε ακόμα και τα καθίσματα. Επίσης χιλιόμετρα, αριθμούς πλαισίου, άδεια και δίπλωμα. Κάπου εκεί ξεχείλισε το ποτήρι. Φυσικά ακύρωσα τα δικά μου συμβόλαια, και θα ενημερώσω όσο περισσότερους μπορώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αυτο ιδια αυτοκινητα, πχ toyota corolla ιδια περιοχη, ιδιος ιδιοκτητης αλλη πινακιδα, το ενα πιο φθηνο το ασφαλιστρο απο το αλλο. Δοκιμασα το δικο μου online μονο πινακιδα αλλαζα, πενηντα ευρω κατω το εξαμηνο εβγαινε. Ε δεν την σνανεωσα. Καθε εξαμηνο επεφτε η εμπορικη αξια του αυτοκινητου, τα ασφαλιστρα ανεβαινανε κατα 8€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alderman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η πινακίδα είναι παράγοντας τιμολόγησης τόσο στην Site: anytime όσο και στις περισσότερες ασφαλιστικές καθώς κοιτάνε αν και κατά πόσο το όχημα έχει εμπλακεί σε ζημιές. Για αυτό και ρωτάνε αν είστε ο πρώτος ιδιοκτήτης και αν όχι πότε έγινε η μεταβίβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 είχα και γω παρόμοια εμπειρία με την ενυταιμ. το εκνευριστικότερο είναι αυτό που λέει παραπάνω, ότι ενω πεφτει η αξια του αυτοκινήτου, τα ασφαλιστρα ανεβαινουν και αν δεν ζητήσεις να συμβαδίζουν (ναι πρέπει να το ζητήσεις) τότε θα σε χρεώνουν για αξία πχ 10000 ενώ η τωρινή είναι 3000 και αν γίνει κάτι φυσικά και η αποζημίωση είναι με την τρέχουσα αξία, σωστά? το "κόλπο" είναι να μην ανανεώνετε και αν μπορείτε να περιμένετε 1 μέρα (πχ σαββατοκύριακο οποτε δεν το κινείτε το αμάξι) την αφήνετε να λήξει και ξεκινάτε καινούρια με τη νέα τιμή που είναι σαφώς χαμηλότερη. Είναι γνωστή πλέον η τακτική (όπως κανουν και οι εταιρίες κινητής) που "ξεβρακώνονται" για να πάρουν νέο πελάτη αλλά τους ήδη υπάρχοντες τους έχουν γραμμένους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ή μπορείς πολύ απλά να ενημερώσεις ότι δεν θα ανανεώσεις και ότι θα συνεχίσεις αλλού, έτσι ώστε να σου προτείνουν από μόνοι τους καλύτερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_kourampies Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δεν προτείνουν κάτι και δεν αρκεί μια μέρα. Μένει 10-15 μέρες στο σύστημα τους η πινακίδα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εγώ τους ξεκαθάρισα ότι έχω βρει με λιγότερα χρήματα σε άλλη ασφαλιστική, και ότι θα φύγω. Όχι έτσι γενικά, συγκεκριμένα πράγματα και τιμές. Όχι ως απειλή, αλλά γιατί όντως είχα βρει και όντως θα έφευγα. Μου πρότειναν κατ' ευθείαν 10% κάτω, ήτοι 30 ευρώ σε ετήσιο συμβόλαιο, που τους καθιστούσε λίγο φθηνότερους από τους άλλους. Δέχτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα