zeys13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Θέλω να ενημερώσω τους συνφορουμίτες για την anytime. Είμαι συνδρομητής στην παραπάνω ασφαλιστική, και είμαι και πολυ ικανοποιημένος απο την τιμή της. Εχω ένα οπελ αστρα ασφαλισμένο, μέσω πιστωτικής για 12 μήνες, ώστε να έχω και τις εκπτώσεις που παρέχει η εταιρία. Χτές λοιπόν μου ήρθες στο email το ειδοποίηση για το καινούριο ανανεωτήριο με τιμή στα 218 ευρώ, μειωμένο απο πέρσι που ήταν στα 221. Όλα μια χαρά λοιπόν. Μπαίνω στη σελίδα τους και βάζω τα στοιχεία μου για να δω και τη τιμή βγαίνει στο internet. Μου πετάει μήνυμα η σελίδα τους και μου λέει, ότι κύριε έχετε ήδη συμβόλαιο και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου. Ας δοκιμάσω λέω με άλλη πινακίδα και αλλάζω το τελευταίο νούμερο το κάνω απο 5 σε 6. Και ως δια μαγείας μου βγάζει τιμή 209 ευρώ. Παθαίνω ένα ψιλοσόκ, και τους παίρνω τηλ. Γεια σας είμαι πελάτης σας έβαλα τα στοιχεία μου για νέο συμβόλαιο, και η τιμή είναι χαμηλότερη απο το ανανεωτήριο. Μα κύριε μου δεν γίνεται αυτό το σύστημα δεν σας βγάζει τιμή αν είστε ήδη ασφαλισμένος. Κυρία μου έβαλα άλλο αριθμό και μου έβγαλε χαμηλότερο ποσό. Ναι η πινακίδα σας είναι κριτήριο τιμολόγησης.... Δηλαδή το ίδιο αυτοκίνητο, τα ίδια στοιχεία οδηγού, ίδια περιοχή, και πληρώνει διαφορετικά; Ναι η πινακίδα είναι κριτήριο τιμολόγησης. Περιμένω λοιπόν να με καλέσουν απο άλλο τμήμα για παραπάνω έκπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Οτι να ναι ειναι μου φαινεται η ιντεραμέρικαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Puladogaver Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εκανες καποιο ατυχημα που εφταιγες με το συγκεκριμενο αμαξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το ίδιο είχε γίνει και μ' εμένα. Το ίδιο πράγμα έκανα με την πινακίδα και την ίδια απάντηση πήρα. Μου έκαναν επιπλέον έκπτωση 5% αλλά είχαν κάνει μείωση στην ασφαλιζόμενη αξία από μόνοι τους. Όταν το είδα τους ξανά πήρα τηλέφωνο και τους έκραξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Εκανες καποιο ατυχημα που εφταιγες με το συγκεκριμενο αμαξι; οχι κανένα τρακάρισμα-ατύχημα. Στο τηλ που με πηραν πάντως μου έκαναν καλύτερη τιμή, που με χαροποίησε αρχικά, μετά όμως ο αντιπρόσωπος μου ζήτησε τηλεφωνικά τα στοιχεία της πιστωτικής μου. Όταν λοιπόν του αρνήθηκα, λέγοντας του ότι δεν πρόκειται να σας δώσω τηλεφωνικά τα στοιχεία μου, η απάντηση ήταν δε μπορώ να κάνω τπτ, περίμένετε να λήξει το συμβόλαιο, και την ίδια-επόμενη μέρα κάντε νέο ιντερνετικά. Στην ερώτηση το πως θα κατοχυρώσω την τιμή που μου έδωσε, μου είπε δηστυχώς δεν μπορείτε, ότι σας βγάλει εκείνη την ημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 παραμύθια σου λένε.. Εγώ τους παίρνω σε κάθε ανανέωση και τους λέω να μου βάλουν τη σωστή τιμή ή να το κόψουν.Και φυσικά το διορθώνουν. Για την κάρτα πιστεύω δεν υπάρχει κάποιο θέμα να τη δώσεις.Αρκεί να μη δώσεις τον τριψήφιο αριθμο που έχει πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το σύστημα πληρωμών τους είναι χάλια , ιντερνετικη ασφαλιστική κ δεν έχει on line άμεση πληρωμή , κ την κάρτα σου ν βάλεις από το site δεν φεύγει secure αλλά τους πάει σε φόρμα κ την παίρνανε χειροκίνητα την πληρωμή δλδ πάλι βλέπουν τα στοιχεία για 20-30€ δεν αξίζουν καλύτερα κάπου αλλού να χεις να πας σε ένα γραφείο face2face Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ειμαι στην ιντεραμέρικαν. Ηρθε η ασφαλια παλι 200€. Μπαινω στην σελιδα της anytime βαζω τα στοιχεια μου βγαινει 175€/6. Μπαινω στο insurance market, μου βγαζει ασφαλιστικες με πιο καλα λεφτα. Σκεφτηκα να αλλαξω την πινακιδα, μου βγαζει την anytime ιδιες καλυψεις το πακετο που στο site anytime απο 175€/6 στα 146€/6μηνο. Ολο αυτο ενας θεος μονο μπορει να το εξηγησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Το σύστημα πληρωμών τους είναι χάλια , ιντερνετικη ασφαλιστική κ δεν έχει on line άμεση πληρωμή , κ την κάρτα σου ν βάλεις από το site δεν φεύγει secure αλλά τους πάει σε φόρμα κ την παίρνανε χειροκίνητα την πληρωμή δλδ πάλι βλέπουν τα στοιχεία για 20-30€ δεν αξίζουν καλύτερα κάπου αλλού να χεις να πας σε ένα γραφείο face2face Όχι. Πέρσυ τον Ιούλιο έκανα και πλήρωσα μια χαρά άμεσα ιντερνετικά. Σε 5 λεπτά εκτύπωνα το ασφαλιστήριό μου κι όλας. Όχι ότι είμαι ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες τους, αλλά αυτό τουλάχιστον δούλεψε όπως έπρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Όχι. Πέρσυ τον Ιούλιο έκανα και πλήρωσα μια χαρά άμεσα ιντερνετικά. Σε 5 λεπτά εκτύπωνα το ασφαλιστήριό μου κι όλας. Όχι ότι είμαι ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες τους, αλλά αυτό τουλάχιστον δούλεψε όπως έπρεπε.Στην anytime η στην ιντεραμςρικαν ? Anytime σίγουρα δεν ισχύει γιατί το κάνα πρόσφατα κ έπεσε κ 25η μαρτιου κ έφαγα 4ημερο έτσι άδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Στην μηχανή που έχω 2 χρόνια anytime πάντως, κάθε φορά το ασφαλιστήριο έρχεται με μία μικρή έκπτωση σε σχέση με το προηγούμενο. Πριν από μερικούς μήνες που είχα τσεκάρει νέο ασφαλιστήριο από περιέργεια, η αδιαφορά ήταν αρκετή, ~15€ / 6μηνο. Τώρα που το τσέκαρα είναι πολύ μικρότερη, ~7€. Φαντάζομαι ανάλογα την εποχή αλλάζουν τις προσφορές τους. Στο αυτοκίνητο έχω βγάλει 3μηνη alianz direct, ~60€, αλλά μόλις λήξει σκέφτομαι σοβαρά να βάλω το bythemile πρόγραμμα της anytime που μου βγαίνει ~170€ τον χρόνο μέχρι 5.000χλμ. Πέρσι έκανα μόλις 3.500χλμ. και νομίζω φέτος θα είναι ακόμα λιγότερα, το μόνο που με προβληματίζει είναι πως θα πρέπει να σκάσω τα 170€ απ'ευθείας για ολόκληρο τον χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Στην anytime η στην ιντεραμςρικαν ? Anytime σίγουρα δεν ισχύει γιατί το κάνα πρόσφατα κ έπεσε κ 25η μαρτιου κ έφαγα 4ημερο έτσι άδικα Anytime Insurance Online by Interamerican. Έχω και το pdf-ασφαλιστήριο που μου ήρθε αμέσως και το εκτύπωσα εκείνη τη στιγμή γιατί μόλις είχα πάρει το αυτοκίνητο και ήθελα διακαώς να το πάω βόλτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ξανά επιμενω κ γω γιατί επί 2 μέρες τους έπαιρνα τηλ κ η απάντηση τους ήταν περιμένουμε απάντηση από την τράπεζα αν τα λεφτά σας έχουν δεσμευτεί είσαι οκ αλλά δε μπορουμε νας σας δώσουμε το ασφαληστηριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τι να σου πω, σε 1 μήνα μου λήγει και θα το ξαναδώ κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το ίδιο κάνουν σε όλους και πιθανολογώ θα το κάνουν και άλλες εταιρίες. Θα το τραβήξουν μέχρι τέλους όπου τελικά θα σας πάρουν τηλέφωνο και θα σας κάνουν καλύτερη τιμή αλλιώς μπορείτε πολύ εύκολα να πάτε σε κάποια άλλη εταιρία, υπάρχουν εξίσου φτηνές και αξιόπιστες. Ποντάρουν στο ότι κανείς δεν έχει όρεξη να αλλάζει εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα