Προς το περιεχόμενο

27" Monitor για Gaming (Consoles Only)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος τα λέει όλα. Ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης με Multimedia δυνατότητες και απαραίτητα ηχεία καθώς και 2 HDMI για σύνδεση και των 2 κονσολών XBOX - PS4 και μόνο.

Δημοσ.

Καλησπερα. Δεν ειναι καλη λυση μια 60Ηz TN οθονη για καμια περιπτωση, ποσο μαλλον για console gaming. Η καλυτερη ειναι η HP 27xw, IPS με αριστα color presets, σχεδον glossy coating για καθαροτερη εικονα και κορυφαιο overdrive. Εχει και δυο HDMI για τις κονσολες. Ηχεια δεν εχει, αλλα τα ηχεια στις οθονες ειναι παντα απαισια και ανεπαρκη, παρε ξεχωριστα, οποιοδηποτε 2.0 σετ γνωστης εταιριας ηχειων θα ειναι πολυ ανωτερο.

Σε σχεση με την BenQ, εχει εξισου ή και καλυτερες gaming χαρακτηριστικα (λιγο μεγαλυτερα response times αλλα σημαντικα λιγοτερο overshoot ghosting, και οι δυο εχουν αμελητεο input lag) αλλα εξαιρετικα ανωτερη ποιοτητα εικονας.

https://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html

Δημοσ.

Καλησπερα. Δεν ειναι καλη λυση μια 60Ηz TN οθονη για καμια περιπτωση, ποσο μαλλον για console gaming. Η καλυτερη ειναι η HP 27xw, IPS με αριστα color presets, σχεδον glossy coating για καθαροτερη εικονα και κορυφαιο overdrive. Εχει και δυο HDMI για τις κονσολες. Ηχεια δεν εχει, αλλα τα ηχεια στις οθονες ειναι παντα απαισια και ανεπαρκη, παρε ξεχωριστα, οποιοδηποτε 2.0 σετ γνωστης εταιριας ηχειων θα ειναι πολυ ανωτερο.

Σε σχεση με την BenQ, εχει εξισου ή και καλυτερες gaming χαρακτηριστικα (λιγο μεγαλυτερα response times αλλα σημαντικα λιγοτερο overshoot ghosting, και οι δυο εχουν αμελητεο input lag) αλλα εξαιρετικα ανωτερη ποιοτητα εικονας.

https://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html

Ηχεία έχω και μάλιστα μεγάλα με ενιχυτάκι και DAC...απλά είπα να βάλω την οθόνη στον τόιχο και να γλυτώσω απ' τα περιττά στο γραφείο. Επίσης επειδή μου δίνεις Link με μαγαζιά που δεν έχω παραγγείλει ποτέ. Έχεις πάρει κάτι από αυτά να μου πεις για αξιοπιστία και επειδή νομίζω την έχεις την οθόνη από που την αγόρασες αν επιτρέπεται.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ηχεία έχω και μάλιστα μεγάλα με ενιχυτάκι και DAC...απλά είπα να βάλω την οθόνη στον τόιχο και να γλυτώσω απ' τα περιττά στο γραφείο. Επίσης επειδή μου δίνεις Link με μαγαζιά που δεν έχω παραγγείλει ποτέ. Έχεις πάρει κάτι από αυτά να μου πεις για αξιοπιστία και επειδή νομίζω την έχεις την οθόνη από που την αγόρασες αν επιτρέπεται.Ευχαριστώ.

Παρακαλω. Την αγορασα απο το Homelike, το οποιο στεγαζεται στον ιδιο χωρο με το VPNshop. Δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα ουτε με την διαδικασια παραγγελειας, ουτε με τον χρονο παραδοσης, ουτε με την ποιοτητα του προιοντος. Δε γνωριζω ποσο σχετικα ειναι τα καταστηματα, η ακομη και αν ειναι το ιδιο πρακτικα.

Κριμα απο την στιγμη που εχεις καλο συστημα ηχου να πεσεις σε ηχεια οθονης, και διπλο κριμα απο τη στιγμη που δε θα βρεις αλλη τοσο καλη οθονη οσο η Hp που να εχει ηχεια.

Επισης η ΗP δεν εχει vesa mount, και το official vesa adapter αναμενεται.

Δημοσ.

Mors, μηπως εχεις ιδεα για την συγκεκριμενη? Παντα για console gaming. 

http://gaming.eizo.com/products/foris_fs2434/

IPS με χαμηλο latency.

EDIT: Τα παρακατω ισχυουν για το IPS Foris μοντελο της Eizo.

Nαι εχω ιδεα. Μια τυπικη ips ειναι. Τα gaming gimmicks και η καλη εγγυηση φουσκωνουν την τιμη, οχι η ποιοτητα της εικονας και των τεχνικων χαρακτηριστικων της. Στα 200 ευρω θα ηταν καλη επιλογη (χειροτερη απο acer g257hl / asus mx259H αλλα οι τελευταιες ειναι πολυ προσφατες). Παλι θα προτιμουσα μια glossy Dell ομως.

Η μονη φθηνη eizo που προσφερει κατι παραπανω και σε τεχνικες επιδοσεις ειναι η Eizo EV2336W. Ειναι εφαμιλλη των acer και asus που αναφερω παραπανω και μαλιστα με αρκετα παραπανω χρονια στην πλατη της, ισως και καλυτερη γιατι εχει λιγο ελαφρυτερο coating, αλλα παραμενει πολυ ακριβη. Η Hp 27xw ειναι φθηνοτερη, μεγαλυτερη και εχει ανωτερο σχεδον glossy coating.

Συνεχεια edit: Η va eizo ειναι αρκετα καλο va μοντελο ΑΝ πεσεις σε καλο κομματι, δυστυχως πασχει απο εξαιρετικα φτωχο quality control. Επισης ως va δεν συγκρινεται με τις ips στην ποιοτητα εικονας λογω gamma shift και το αυξημενο ghosting του πανελ υποβαθμιζει το οφελος του αυξημενου ρυθμου ανανεωσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...