Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Σε ένα φακελο ενώ εχω επιλεγξει να φαινονται και τα κρυφα αρχεια σβηνω ότι εχει μεσα ο φάκελος φαινεται κενος και αντιγραφω αλλα αρχεια αλλα μου λεει ότι το ένα υπαρχει και ρωτάει αν θελω να γινει αντικατασταση . Γιατι εχει μεινει αρχειο σε αυτόν το φακελο ? Εννοω τον φακελο Αρχεια efarmogvn /Windows mail Εχω κανει και TakeOwnership από πριν στον φακελο Ευχαριστω.
tsakonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 μετονομασια φακελου και διαγραφη; Κλεισε το outlook εαν τρεχει, δοκιμασε και το unlocker 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 μετονομασια φακελου και διαγραφη; Κλεισε το outlook εαν τρεχει, δοκιμασε και το unlocker Αν δεν κανω λαθος το unlocker σβηνει τον φακελο .Εγω τον θελω εστω κενο για να αντιγραψω στην θεση του αλλα περιεχομενα .
ntg1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 The "Γιάννης Platano - Week" στο Insomnia! Κάθε μέρα μια νέα περιπέτεια! Silver AlertSenior Member του insomnia.gr εξαφανίστηκε ύστερα από αναβάθμιση σε Windows 10!Μπορείτε να βοηθήσετε? lol 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εχω ...πεισμωσει να βαλω τα 10αρια αλλα όπως θελω εγω !! 2
tsakonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν δεν κανω λαθος το unlocker σβηνει τον φακελο .Εγω τον θελω εστω κενο για να αντιγραψω στην θεση του αλλα περιεχομενα . Ναι, σβησε τον και ξαναδημιουργησε τον κενο....
rfc Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ελα μην απαντατε στον γιαννη γιατι εμφανιζεται οποτε η microsoft βγαζει καινουργια windows μονο. παλια βοηθαγε και κανεναν. Ασχετα το το mark packet απο πανω, σβηστα ολα οπως σου ειπαν και ξαναφτιαξε το φακελλο με το ιδιο ονομα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ελα μην απαντατε στον γιαννη γιατι εμφανιζεται οποτε η microsoft βγαζει καινουργια windows μονο. παλια βοηθαγε και κανεναν. Ασχετα το το mark packet απο πανω, σβηστα ολα οπως σου ειπαν και ξαναφτιαξε το φακελλο με το ιδιο ονομα. Μαλλον δεν με παρακολουθεις φιλε μου. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ο φάκελος αυτός έχει και προστατευμένα αρχεία και όχι μόνο κρυφά. Πρέπει να εμφανίσεις και αυτά και στη συνέχεια να τα διαγράψεις όλα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ο φάκελος αυτός έχει και προστατευμένα αρχεία και όχι μόνο κρυφά. Πρέπει να εμφανίσεις και αυτά και στη συνέχεια να τα διαγράψεις όλα. Ευχαριστω.Με ποιο τροπο γινεται αυτο ?
rfc Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 control panel> file explorer options>view...... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 control panel> file explorer options>view...... Ευχαριστω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εχω τα 7αρια τωρα ...Ελπιζω να ειναι το ιδιο και στα 10αρια που θα δοκιμασω ισως και σημερα να ξαναβαλω. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα