Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα φακελο ενώ εχω επιλεγξει να φαινονται και τα κρυφα αρχεια σβηνω ότι εχει μεσα ο φάκελος φαινεται κενος και αντιγραφω αλλα αρχεια αλλα μου λεει ότι το ένα υπαρχει και ρωτάει αν θελω να γινει αντικατασταση .

Γιατι εχει μεινει αρχειο σε αυτόν το φακελο ? Εννοω τον φακελο Αρχεια efarmogvn /Windows mail

Εχω κανει και TakeOwnership από πριν στον φακελο

Ευχαριστω.

Δημοσ.

μετονομασια φακελου και διαγραφη; Κλεισε το outlook εαν τρεχει, δοκιμασε και το unlocker

Αν δεν κανω λαθος το unlocker σβηνει τον φακελο .Εγω τον θελω εστω κενο για να αντιγραψω στην θεση του αλλα περιεχομενα .

Δημοσ.

The "Γιάννης Platano - Week" στο Insomnia!  :P 
Κάθε μέρα μια νέα περιπέτεια! :lol: 

Silver Alert
Senior Member του insomnia.gr εξαφανίστηκε ύστερα από αναβάθμιση σε Windows 10!
Μπορείτε να βοηθήσετε? lol

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος το unlocker σβηνει τον φακελο .Εγω τον θελω εστω κενο για να αντιγραψω στην θεση του αλλα περιεχομενα .

Ναι, σβησε τον και ξαναδημιουργησε τον κενο....

Δημοσ.

Ελα μην απαντατε στον γιαννη γιατι εμφανιζεται οποτε η microsoft βγαζει καινουργια windows μονο. παλια βοηθαγε και κανεναν.

Ασχετα το το mark packet απο πανω, σβηστα ολα οπως σου ειπαν και ξαναφτιαξε το φακελλο με το ιδιο ονομα.

Δημοσ.

Ελα μην απαντατε στον γιαννη γιατι εμφανιζεται οποτε η microsoft βγαζει καινουργια windows μονο. παλια βοηθαγε και κανεναν.

Ασχετα το το mark packet απο πανω, σβηστα ολα οπως σου ειπαν και ξαναφτιαξε το φακελλο με το ιδιο ονομα.

Μαλλον δεν με παρακολουθεις φιλε μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο φάκελος αυτός έχει και προστατευμένα αρχεία και όχι μόνο κρυφά. Πρέπει να εμφανίσεις και αυτά και στη συνέχεια να τα διαγράψεις όλα.

Δημοσ.

Ο φάκελος αυτός έχει και προστατευμένα αρχεία και όχι μόνο κρυφά. Πρέπει να εμφανίσεις και αυτά και στη συνέχεια να τα διαγράψεις όλα.

Ευχαριστω.Με ποιο τροπο γινεται αυτο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...