liverpoolman Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παιδια εχω εδω και καιρο τα windows 10 σε συστημα με i7 2600k 8gb ram κτλ...Oλα εβαιναν καλως μεχρι που μια μερα κοολλησε για λιγο ο μοζιλα και μετα επεσε μπλε οοθονη για ενα σφαλμα...το κανα επανακκιηση χειροκινητα μου ξαναεβγαλε το μηνυμα ακομα μια φορα αλλα οταν ξαναδοκιμασα να το κανω ανοιξαν κανονικα...Μονο που κολλαει τραγικα το περιβαλλον... Σε σημει να μην μπορω να κανω τιποτα...Εν τω μεταξυ μου βγαζει και μηνυμα μετα απο επιμονη για process που δεν σταματει κτλ...Κανω επανακκιηση χειροκινητα και καποιες φορες μου ανοιει σχεδο κανονικα και εργαζομαι κανονικα μεσα στο λειτουργικο αλλα καποιες δε το ανοιγει καν...Αααα ξεχασα να αναφερω οτι ο δισκος ssd εχει κενο χωρο δεν ειναι φουλ...Επισης βλεπω την διαχειριση ο i7 βλεπω διχως να κανω σχεδον τιποτα να να ανεβαζει herz σε σημεια που δεν το ειδα οτι σε gaming ισως στο παρελθον...Μεχρι που ανοιξε και η "φτερωτη" και εκανε σχεδον overclocking ηπιο μονος του...οτι να ναι...επισης ο δισκος τρεχει πολυ μεγαλο ποσοστο load ...Να αναφερω οτι προβλημα hardware δεν νομιζω να υφισταται γιατι τρεχω κανονικα απο αλλο δισκο λειτουργικο...Τι παιζει με τα 10αρια? Να αναφερω και κατι τελευταιο οτι τα προβληματα αυτα ξεκινησαν την μερα που εληξε η συνδρομη του biddefender μ...
ChimairaX Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ή κάτι κακό τρέχει στο background, ή έχεις hardware issue και έχω την εντύπωση προέρχεται από τον σκληρό δίσκο... Δε κατεβάζεις trial το eset ή το malwarebytes antimalware να κάνεις έναν έλεγχο για απειλές; Επίσης δοκίμασε να λειτουργήσεις τον υπολογιστή σου χωρίς τον σκληρό να δεις άμα υπάρχει κάποια βελτίωση ή εάν κάνει το ίδιο. Στον task manager τι χρήση cpu δείχνει; Ποια εφαρμογή καταναλώνει περισσότερο cpu; Βλέπεις εκεί κάποιο άγνωστο για σένα πρόγραμμα;
liverpoolman Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 To ανοιγω και κανει συνεχως φριζαρισματα...Ουτε στην διαχειριση μπορω να μπω...Το θεμα παι μαλλον για φορματ αλλα το θεμα ειναι μηπως και υπαρχει μια πιθανοτητα να φταιει ο ssd... Υπαρχει τετοια περιπτωση? Την CPU καποιες φορες που μπορεσα να μπω στην διαχειριση ειχε φτασει σε μεγαλο νουμερο πανω απο 30% 40% χωρις να κανω τιποτα...κανονικα εκει ειναι μονοψηφιο το νουμερο... Να σημειωθει οτι πριν ληξει το biddefender ειχα κανει scan και δεν βρηκε τιποτα... Αν ηταν κανονικος ο δισκος θα εκανα καμμια ανασυγκροτηση κτλ τωρα ομως που ειναι ssd...Τι μπορει να εγινε? Μηπως εχει φθαρει και θα λειτουργει ετσι απο εδω και περα? Να σημειωθει επισης οτι εχω ληγμενα windows αλλα εδω και πολλους μηνες χωρις θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα