Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά σου γράφει estimated delivery date

Εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να μαζέψω 40 ευρώ να πάρω έναν ssd. Eιναι η καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσες να κανείς και θα σου μείνει και για αργότερα. Το μόνο Θέμα είναι τα Windows xp που δεν υποστηρίζουν trim. Αλλά ακόμα και Έτσι αξίζει.

Δημοσ.

Λογικά σου γράφει estimated delivery date

Εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να μαζέψω 40 ευρώ να πάρω έναν ssd. Eιναι η καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσες να κανείς και θα σου μείνει και για αργότερα. Το μόνο Θέμα είναι τα Windows xp που δεν υποστηρίζουν trim. Αλλά ακόμα και Έτσι αξίζει.

Δε βρισκω να λεει πουθενα. Λεει No estimate available. Ειναι τωρα 5 μερες, επρεπε να'χει ερθει;

Δημοσ.

Η μητρικη αν εχει σατα ειναι σιγουρα σατα 1. Τι ssd...

Ακομα και σατα 1 να ειναι η ταχυτητα προσπελασης ειναι αυτη που κανει τη διαφορα.

Δε βρισκω να λεει πουθενα. Λεει No estimate available. Ειναι τωρα 5 μερες, επρεπε να'χει ερθει;

Οχι, στην καλυτερη περιπτωση 7-10 εργασιμες

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα το πλανο μου ειναι να περιμενω ~1 χρονο ακομα  (μαλλον αυτο δε γινεται να το αποφυγω), και μετα να αγορασω καινουρια μητρικη και επεξεργαστη. Ισως αναγκαστω βεβαια τοτε να παρω και καινουριο σκληρο και καρτα γραφικων, για να ειναι συμβατα.

Τωρα ο σκληρος μου ειναι: 75GB Western Digital WDC WD800JD-19JNA0 (SATA), και η καρτα γραφικων: 512MB NVIDIA GeForce 8500 GT.

Δημοσ.

Αν θελω να κανω αυτο το παραπανω, παιζει να τη βγαλω με ~500 ευρω, ή λογικα θα χρειαστει και σκληρος-καρτα γραφικων, οποτε θα βγει παραπανω;

Θελω να μπορω να χρησιμοποιω κανενα matlab-mathematica ανετα.

Δημοσ.

Αφου καταρχην δουλευουν, μην σε φοβησουμε με Memtest, δεν υπαρχει λογος!

Αυτο καλο ειναι; Λεει Memory 3071Μ. Τοσο περιμενα να εχω, αν αυτο ειναι οντως για τη ραμ.

post-234897-0-05994400-1461670678_thumb.jpg

Δημοσ.

Τωρα προσπαθησε να φορτωσεις οτι μπορεις επανω @ 8500GT
:-D
Δηλαδη flash acceleration (και ταινιες) να γινονται απο την Nvidia:
http://www.insomnia.gr/topic/383712-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B7-hd-mkv-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-dxva/

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα προσπαθησε να φορτωσεις οτι μπορεις επανω @ 8500GT
:-D
Δηλαδη flash acceleration (και ταινιες) να γινονται απο την Nvidia:
http://www.insomnia.gr/topic/383712-αναπαραγωγη-hd-mkv-με-τελεια-ποιοτητα-και-dxva/

Οκ ευχαριστω! Θα του φτιαξω και καμια χυτη χοανη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...