Προς το περιεχόμενο

ενεργό πορτάκι ????

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πείτε ρε παιδιά υπάρχει κανένα απο τα καινούργια τηλέφωνα που να έχει ενεργό πορτάκι (έστω και σαν προαιρετική ρύθμιση)????

Δημοσ.

δεν είναι πως δεν γουστάρω απλά είμαι πολύ απρόσεχτος και τσαπατσούλης και ξεχνάω να κλειδώσω τα πλήκτρα. Ειχα ενα Τ39m και μετάνοιωσα που το έδωσα για να πάρω το Τ610

Δημοσ.

re pedia exw to sharp gx20 k den exei pouthena epilogi gia energo portaki. iparxei epilogi mono apantisi me ola ta pliktra alla pouthena den exei epilogi na apantas se ena tilefono anigontas to potraki. mipos mou exei diafigei kati??

Δημοσ.

τώρα μόλις κατέβασα το εγχειρίδιο χρήσης του sharp gx20 και το διάβασα προσεκτικά. ΔΕΝ έχει ενεργό πορτάκι.

Δημοσ.

το SE Z600 το έχει κάποιος. Να μου πεί ο ίδιος αν έχει ενεργό πορτάκι. Επίσης να μου πεί πως είναι η απεικόνιση της οθόνης στο ΦΩΣ ΗΜΕΡΑΣ . Βλέπεις καλά η είναι σαν το Τ610 στο οποιο σε φώς ημέρας δεν βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ !!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To T610 έχει αυτόματο κλείδωμα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Με την οθόνη υπάρχει πρόβλημα μόνο το καλοκαίρι με απευθείας ήλιο επάνω.

Το Ζ600 είναι σαφώς καλύτερο στο θέμα της οθόνης καθώς έχει TFT.

Δημοσ.
To T610 έχει αυτόματο κλείδωμα' date=' οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Με την οθόνη υπάρχει πρόβλημα μόνο το καλοκαίρι με απευθείας ήλιο επάνω.

Το Ζ600 είναι σαφώς καλύτερο στο θέμα της οθόνης καθώς έχει TFT.[/quote']

To Z600 exei TFD kai sygkekrimena MD-TFD, to T630 exei TFT kai to T610 STN

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...