zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Unabomber αν περιμένεις λίγο θα πάρεις του deesnider. Σαν καινούργια θα είναι, δεν πιστεύω να την κρατήσει πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Unabomber αν περιμένεις λίγο θα πάρεις του deesnider. Σαν καινούργια θα είναι, δεν πιστεύω να την κρατήσει πολύ! Σιγά μην τού δώσω εγώ αυτουνού τη lambo μου! Όταν προσφέρθηκα να τον απαλλάξω από τον κουβά το mustang χωρίς χρέωση, μπας και πάρει κάνα σοβαρό αμάξι και με γείωσε, ήταν καλά; Ας φάει τα νύχια του τώρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εντωμεταξύ αν έλεγε άλλος ότι σκέφτεται να πάρει lamborghini θα γελάγαμε, αλλά αυτός το λέει σοβαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εντωμεταξύ αν έλεγε άλλος ότι σκέφτεται να πάρει lamborghini θα γελάγαμε, αλλά αυτός το λέει σοβαρά! Δεν το έπιασα το υπονοούμενο... ...λες, δηλαδή, ότι εγώ δε μιλάω σοβαρά όταν λέω ότι έχω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν το έπιασα το υπονοούμενο... ...λες, δηλαδή, ότι εγώ δε μιλάω σοβαρά όταν λέω ότι έχω;;; Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις. Εσένα σε πιστεύω, εδώ έχεις ολόκληρη παραλία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις. Εσένα σε πιστεύω, εδώ έχεις ολόκληρη παραλία! Γι' αυτό την αγόρασα την παραλία, ρε 'συ! Πού θα έκανα τα παντιλίκια μου με τη lambo; Στο δημόσιο δρόμο; Για τόσο ανεύθυνο μ' έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Γι' αυτό την αγόρασα την παραλία, ρε 'συ! Πού θα έκανα τα παντιλίκια μου με τη lambo; Στο δημόσιο δρόμο; Για τόσο ανεύθυνο μ' έχεις; Να αγοράσεις και μια έρημο από αυτές που κάνουν τα ρεκόρ ταχύτητας για να τρέχεις όσο γουστάρεις! Λογικά τζάμπα θα τις δίνουν τις ερήμους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Να αγοράσεις και μια έρημο από αυτές που κάνουν τα ρεκόρ ταχύτητας για να τρέχεις όσο γουστάρεις! Λογικά τζάμπα θα τις δίνουν τις ερήμους! Τζάμπα να πας να πάρεις εσύ! Εγώ πλερώ ακόμα και τους κροταλίες που βόσκουν στην άμμο... ...αίμα φτύσαμε, την τρέλα μου μέσα, για να χτίσουμε ένα όνομα και ο τύπος θα μας βγάλει πρόγραμμα ότι ψωνίζουμε απ' τα πανέρια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μλκες σταματήστε το τρολάρισμα μου φυγε ο καφές από την μύτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μλκες σταματήστε το τρολάρισμα μου φυγε ο καφές από την μύτη Εσύ, πριν απ' όλα, να πα να ξουριστείς, ν' αρχίσεις να ντύνεσαι σαν άνθρωπος, που μού φοράς αυτές τις μπλούζες με τις στάμπες τού σατανά και να επιστρέψεις επιτέλους τη harley στην αντιπροσωπεία. Είπαμε, για test ride τη δίνουν οι άνθρωποι, όχι για να πουλάς μούρη στο insomnia ότι είναι δική σου... ...έχει γεμίσει και ο Καναδάς αναρχικούς χίπηδες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 δικιά μου είναι η βέσπα. I promise 2000 χμ τηνε έχω κάνει ηδη Για την μπλούζα δεν σηκώνω κουβέντα. για το μούσι σαν την γυναίκα μου κάνεις. όσο για χίπιδες , η κυβέρνηση είπε το 2017 νομιμοποίηση του χόρτου. Αμ πως! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εν τω μεταξυ, εκανα ενα quick search σημερα το πρωι... Βρηκα σε 3 car dealers, (2 @ Florida, 1 @ Texas) Gallardo 2005 περιπου $85k και Gallardo 2008 περιπου $110k ολες κατω απο 20k miles. Not bad at all..... To θεμα ειναι να το ψαξω για τις κυριες ή να την δω alternative aka i8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 μην κοιτάς για Lmbo είναι unrealistic για καθημερινη οδήγηση. σκέψου και τα τεράστια σε κόστος σέρβις. Υπάρχει λόγος που δεν κυκλοφορούν πολύ. Επίσης, τι 20κ μίλια κάνανε. αν τα κάνανε γύρω από το τετράγωνο ή με τα αστεία όρια της Βόρειας αμερικής κλάφτα Χαράλαμπε πάει το μοτόρι για κρέπες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εν τω μεταξυ, εκανα ενα quick search σημερα το πρωι... Βρηκα σε 3 car dealers, (2 @ Florida, 1 @ Texas) Gallardo 2005 περιπου $85k και Gallardo 2008 περιπου $110k ολες κατω απο 20k miles. Από τον Τεξανό να την τσιμπήσεις. Θα 'χει και τα κέρατα τού ταύρου μπροστά... σκέψου και τα τεράστια σε κόστος σέρβις. Όταν το εργαλείο ζητήσει service, αγοράζουμε καινούργιο, ρε! Τεράστιο κόστος, λέει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 μην κοιτάς για Lmbo είναι unrealistic για καθημερινη οδήγηση. σκέψου και τα τεράστια σε κόστος σέρβις. Υπάρχει λόγος που δεν κυκλοφορούν πολύ. Επίσης, τι 20κ μίλια κάνανε. αν τα κάνανε γύρω από το τετράγωνο ή με τα αστεία όρια της Βόρειας αμερικής κλάφτα Χαράλαμπε πάει το μοτόρι για κρέπες Εχει βρωμισει το LA με Lambo's... Κοστος για σερβις στα 7000-8000 miles παει στα $2.5-3k... (το απλο παντα) Σε αυτο για τα 20k miles εχεις ενα δικιο.. Γι'αυτο ειπα μηπως να το δω alternative..... το i8 καινουργιο εννοειται. Εχω να δωσω και το αλλο το καρο στο Λονδινο, που καθεται στο garage... πφφφ, θα δειξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα