Carworld Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Mαζεύουμε views φίλε να μας πληρώσει το adsense ; Να ξέρεις έχω adblock !! Ωραίο video ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πλέον βγήκε η SV και σε νορμάλ δρόμο τα Tesla είναι πιο γρήγορα... (στις νόμιμες ταχύτητες) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Που να μπείτε και μέσα, ένας φίλος έχει aventador. Τα 200 είναι όπως πάει ένα φυσιολογικό αμάξι στα 80 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ένας φίλος έχει aventador. Σε λίγο θα βγάλεις και το δελτίο ταυτότητάς μου στη φόρα. Αφού τα είπαμε: Μη λες από 'δω κι από 'κει για το αμάξι... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carworld Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Mαζεύουμε views φίλε να μας πληρώσει το adsense ; Να ξέρεις έχω adblock !! Ωραίο video ! λογικο και εγω εχω για άλλους λόγους φυσικα Πλέον βγήκε η SV και σε νορμάλ δρόμο τα Tesla είναι πιο γρήγορα... (στις νόμιμες ταχύτητες) θα κάνω κι ενα βιντεο με την sv τωρα κανω για τα TESLA model 3 και model S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Που να μπείτε και μέσα, ένας φίλος έχει aventador. Τα 200 είναι όπως πάει ένα φυσιολογικό αμάξι στα 80 Άμα τρακάρει όμως με 200,δε θα είναι σα να τράκαρε με 80.. Παραμένουν 200. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Που να μπείτε και μέσα, ένας φίλος έχει aventador. Τα 200 είναι όπως πάει ένα φυσιολογικό αμάξι στα 80 Αυτο ειναι κατι που δε θα καταλαβουν ποτε καποιοι καμμενοι με τις βελτιωσεις. Εχει ο αλλος ενα αμαξι που το χει φτασει ξερω γω χ ιππους κ λεει οτι περναει τα supercar ή οτι σιγα εγω με το 1/3 των χρηματων εχω ιδιες επιδοσεις. Το οτι το κουβαδακι (μπροστα στη lampo πχ) σ αυτα τα χλμ θα φλερταρει με το ντελαπαρισμα ενω ο οδηγος του σουπερκαρ θα πηγαινει "αραχτός" ουτε που το σκεφτονται..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πραγματικά μπορεί να πάει με 220 και εγώ μέσα να πίνω φραπεδάκι αραχτός. Μόνο όταν βλέπεις το κοντερ παθαίνεις μια ψιλοφρίκη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πραγματικά μπορεί να πάει με 220 και εγώ μέσα να πίνω φραπεδάκι αραχτός. Μόνο όταν βλέπεις το κοντερ παθαίνεις μια ψιλοφρίκη. Έτσι, κράτα ψηλά την ελληνική σημαία και μέσα στη lamborghini! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αρκετα δυνατο καρο ειναι, ειχα κανει ενα test drive μια roadster.... εχει αρκετα καλη συμπεριφορα (αν ξερεις να το χειριζεσαι βεβαια) Θα ελεγα οτι ειναι η best Lambo που εχω οδηγησει....... μεχρι πριν 2 εβδομαδες.... ηρθα σε ''στενη επαφη'' με την Sesto Elemento..... ξεπερασε τις προσδοκιες μου, ακομα και την Agera R που ειχα ως τελειο καρο..... Πλεον η Lambo με εχει κανει σοβαρα να σκεφτομαι να της δωσω μια ευκαιρια με καποιο καρο της..... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2016 από Unabomber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αρκετα δυνατο καρο ειναι, ειχα κανει ενα test drive μια roadster.... εχει αρκετα καλη συμπεριφορα (αν ξερεις να το χειριζεσαι βεβαια) Θα ελεγα οτι ειναι η best Lambo που εχω οδηγησει....... μεχρι πριν 2 εβδομαδες.... ηρθα σε ''στενη επαφη'' με την Sesto Elemento..... ξεπερασε τις προσδοκιες μου, ακομα και την Agera R που ειχα ως τελειο καρο..... Πλεον η Lambo με εχει κανει σοβαρα να σκεφτομαι να της δωσω μια ευκαιρια με καποιο καρο της..... Ναι, κάνε ένα ψυχικό και δώσ'της μια ευκαιρία! Τίμια αμαξάκια φαίνονται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ναι, κάνε ένα ψυχικό και δώσ'της μια ευκαιρία! Τίμια αμαξάκια φαίνονται! Μην ασχολείσαι με τον παλιοζηλιάρη, ρε zio. Μια πρωτότυπη κίνηση δε μπορεί να κάνει. Το μόνο που ξέρει είναι να με αντιγράφει. Δεν πρόλαβα ούτε να το στρώσω το μωρό, αμέσως να πάει να πάρει ίδιο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μην ασχολείσαι με τον παλιοζηλιάρη, ρε zio. Μια πρωτότυπη κίνηση δε μπορεί να κάνει. Το μόνο που ξέρει είναι να με αντιγράφει. Δεν πρόλαβα ούτε να το στρώσω το μωρό, αμέσως να πάει να πάρει ίδιο... Υou are my mentor... i follow your steps..... Ναι, κάνε ένα ψυχικό και δώσ'της μια ευκαιρία! Τίμια αμαξάκια φαίνονται! τιμια πανω απο ολα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Υou are my mentor... i follow your steps..... ...να τα μας και τα καλοπιάσματα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα