@topos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Λοιπον μαλλων το πηρα αποφαση να αλλαξω το xiaomi redmi 1s μιας και θα το δωσω σε φιλο. Να αναφερω πως ο κυριως λογος που το δινω ειναι ο εξης-> Βλεπω συχνα ταινιες μεσω cast στην samsung smart tv ειτε online(τυπου xrysoi) ειτε κατεβασμενες απο τον θειο. Εχω παρατηρησει οτι ωρες ωρες το κακομοιρο ζεστενετε και σε καποιες φασεις ψιλοκολλαει και η προβολη. Τελος επειδη ειναι hd η οθονη του δεν κανει cast fhd σημα στην tv. Οποτε ψαχνω για κινητο που απαραιτητα εχει 1)Επεξεργαστη/gpu που να υπερκαλυπτει την συγκεκριμενη χρηση(αναπαραγωγη fhd μαζι με cast). 2)Να εχει οθονη fhd Επιπλεων θα ηθελα να εχει -με σειρα προτιμησης- 1)ραδιοφωνο 2)καρτα sd 3)υποστηριξη απο την κοινοτητα με custom rom(εδω εχω παρατηρησει οτι κινητα με qualcomm τα πανε καλυτερα απο αυτα με mediatek,εχω λαθος?) 4)υπερυθρες 5)καλουτσικη μπαταρια Budget->Ειναι σχετικο, δεν εχω καημο να δωσω πολλα χρηματα αλλα θα εφτανα μεχρι τα 200 για αγορα απο Ελλαδα(μπορω να το κοψω τιμολογιο) η κανενα 160ευρω απο Κινα. Υ.γ το να αγοραζα μεταχειρισμενο κανενα s4/s5 πως το βλεπετε?
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εγω εχω το redmi note 3,εχω το chromecast 2 και μια παλια LG. Σε πληροφορο οτι ειμαι πληρης ευχαριστημενως,γιατι και εγω βλεπω ταινιες,σειρεις απο αρκετα site. Τωρα επειδη το note 3 δεν περνει καρτα η θα κοιταξεις απο εξω το redmi 3/pro(117€/148€ περιπου)η το redmi note 3 pro(193€ περιπου). Και να ξερεις τα MTK φλασαροντε ποιο ευκολα απο τα qualcomm.
@topos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το redmi 3/pro μαλλων θα το προσπερασω -εαν και μαλλων θα προτιμουσα 5αρα οθονη- εξαιτιας της αναλυσης του(μονο hd). Ζεστενετε το δικο σου ενω κανεις πολυωρο cast? Εχεις την miu πανω η εχεις περασει καμια custom rom? Αν και νομιζω πως στην περιπτωση του chromecast αναλαμβανει την αναπαραγωγη το ιδιο το chromecast και το κινητο χρησιμευει περισσοτερο ως τηλεκοντρολ, σε αντιθεση με το screen mirroring που ολη την δουλεια την αναλαμβανει το κινητο.
@topos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Οποτε συνφωνα με τα παραπανω εχουμε τα Xiaomi note 2 Xiaomi note 3 pro Meizu note 3m Ενδιαφερων βρισκω και στα xiaomi mi4X αλλα υπαρχουν μονο στα 16gb και μαλλων θα θελα περισσοτερη μνημη. Απο αλλες μαρκες υπαρχει τιποτα? Πως τα πανε οι elephone/ulephone/cubot κοκ?Στρωσανε καθολου η εχουν ακομα θεματακια...? Απο Ελλαδα λοξοκοιταζω και flex 2 αλλα δεν το εχουν τα τοπικα καταστημα και με προβληματιζει ο σχεδιασμος του μιας και το κινητο το βαζω παντα στην αριστερη τσεπη του παντελονιου..
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Οχι δεν ζεστενεται καθολου το δικο μου. Βλεπω τουλαχιστων 4 επεισοδια στο καπακι που σκεψου το καθε επεισοδιο ειναι 42". Το redmi 3 και το pro ειναι 5". Εχω και το redmi 3 εκτος και του redmi note 3.
afterhours Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αμα θες να βλεπεις ταινιες και να μην ζεσταινεται το κινητο και να βλεπεις και full screen τοτε βαλε BubbleUPNP To rendering γινεται στην τηλεοραση αν ειναι σμαρτ οποτε λογικα παιζει τα παντα....το κινητο απλα γινεται ενας file server Τωρα για streaming απο web sites δεν ασχοληθηκα ποτε λογω κακης ποιοτητας.
@topos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Οχι δεν ζεστενεται καθολου το δικο μου. Βλεπω τουλαχιστων 4 επεισοδια στο καπακι που σκεψου το καθε επεισοδιο ειναι 42". Το redmi 3 και το pro ειναι 5". Εχω και το redmi 3 εκτος και του redmi note 3. Το ξερω, απλα η αναλυση του redmi 3(οχι note)ειναι 1280χ720 οποτε δεν μπορει να κανει cast σε fhd(Ειναι limitation του κινητου/cast.Το χω τσεκαρει με lg g3 και εβγαζε 1920χ1080 η tv).Ξερω πως επιμενω ιδιαιτερα στο ολο κολπο του cast, απλα αυτος ειναι ο κυριος λογος που προβαινω στην αλλαγη.Κατα τα αλλα ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος με το redmi 1s που ηδη εχω... Οποτε λετε να προσπερασω ολα τα υπολοιπα και να επικεντρωθω στο xiaomi note 3 pro για αυτα που ψαχνω? Τωρα εαν καταληγουμε σε αυτο. 3gb η 2gb? Απο την μια μου φαινετε αρκετη η διαφορα των +40ευρω μονο για αυτο, απο την αλλη ειναι πιο ισορροπημενο με τα 3gb μιας και ο επεξεργαστης/gpu ειναι αρκετα δυνατα και πιστευω πως θα με βγαλει μεχρι το τελος ζωης του(2-2.5 χρονια χωρις απροοπτα) χωρις κολληματα. Απο rom πως τα παει?Παιζει cyanogenmod για αυτο? Εχω την cm 13 στο redmi 1s και παει μια χαρα.. Επιπλεων μια τελευταια ερωτηση.. Εχει την δυνατοτητα για διπλη screen σε browsing κτλ?
@topos Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μηπως θα μπορουσε καποιος κατοχος του redmi note 3 pro να τρεξει το antutu video tester και να μας πει αποτελεσματα?
saruman123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το ξερω, απλα η αναλυση του redmi 3(οχι note)ειναι 1280χ720 οποτε δεν μπορει να κανει cast σε fhd(Ειναι limitation του κινητου/cast.Το χω τσεκαρει με lg g3 και εβγαζε 1920χ1080 η tv). Ξερω πως επιμενω ιδιαιτερα στο ολο κολπο του cast, απλα αυτος ειναι ο κυριος λογος που προβαινω στην αλλαγη.Κατα τα αλλα ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος με το redmi 1s που ηδη εχω... Οποτε λετε να προσπερασω ολα τα υπολοιπα και να επικεντρωθω στο xiaomi note 3 pro για αυτα που ψαχνω? Τωρα εαν καταληγουμε σε αυτο. 3gb η 2gb? Απο την μια μου φαινετε αρκετη η διαφορα των +40ευρω μονο για αυτο, απο την αλλη ειναι πιο ισορροπημενο με τα 3gb μιας και ο επεξεργαστης/gpu ειναι αρκετα δυνατα και πιστευω πως θα με βγαλει μεχρι το τελος ζωης του(2-2.5 χρονια χωρις απροοπτα) χωρις κολληματα. Απο rom πως τα παει?Παιζει cyanogenmod για αυτο? Εχω την cm 13 στο redmi 1s και παει μια χαρα.. Επιπλεων μια τελευταια ερωτηση.. Εχει την δυνατοτητα για διπλη screen σε browsing κτλ? Στο redmi 3 δεν το ξερω για cast,θα το δω ομως γιατι το εχει η γυναικα μου και θα σου πω..Για το redmi note 3 pro δεν ξερω αλλα πιστευω να υπαρχει κατι σε αυτα που θες και ζητας. Αυτο θα στο πει καποιος που το εχει. Εγω μπορω να σου πω γι'αυτα που εχω τωρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα