Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά...έχω εδώ και αρκετά χρονια σύνδεση 24mbps στην forthnet. τους τελευταίους 4 μήνες με έχει τρελάνει κάθε μέρα φεύγει το internet και σβήνει το λαμπάκι του internet μερικές φορες κάνει και επαναφορές το modem μονο του αλλα πιο συχνά σβήνει το λαμπάκι και επανέρχεται...αυτό το κάνει συνεχεια μπορεί να μείνει για 2-3 ωρες  σταθερό και μετά να το κάνει κάθε 5 λεπτα εχω αλλάξει 2-3 modem μέχρι στιγμής τώρα έχω το ZTE Πάνω είχα technicolor και το thomson...έχω αλλάξει το modem πρίζα γιατί πίστευα πως έχεις πρόβλημα στην πρίζα...έχω αλλάξει τα καλώδια με καινούρια και πάλι τίποτα την ίδια δουλειά κάνει. πήγα στην forthnet με περνάνε από τα κεντρικά και δεν κάνανε tpt και τελικά στείλανε τον ΟΤΕ ο οποιος είπε πως το έλεγξε και δεν βρήκε tpt όπως και ο τεχνικός της Forthnet και τώρα μου λένε πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αυτό θα παραμείνει έτσι και πως και αν αλλάξω πάροχο πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχω...έχω τρελαθεί και το κάνει συνεχεια όταν μιλάω όταν ανοίγω μια σελίδα και πληρώνω τόσο καιρό χωρίς να έχω internet της προκοπης. 

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση πετάς το μόντεμ το ΖΤΕ μετά ανέβασε τα στατιστικά μέσα από το μόντεμ.

1)Φιλτράκια έχουν όλα τα τηλέφωνα και σωστά κουμπομένα?

2)Συναγερμός αν υπάρχει έει φίλτρο

3)Το κάνει όλες τις ώρε ή κάποιες φορές

4)Η καλωδιώση του σπιτιού είναι του 60'

5)Έχεις τίποτα εκτεθημένα καλώδια είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά του σπιτιού

6)Αν βάλεις σκέτο το μόντεμ χωρις τηλέφωνα πως αντιδρά το μ΄ντεμ

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση πετάς το μόντεμ το ΖΤΕ μετά ανέβασε τα στατιστικά μέσα από το μόντεμ.

1)Φιλτράκια έχουν όλα τα τηλέφωνα και σωστά κουμπομένα?

2)Συναγερμός αν υπάρχει έει φίλτρο

3)Το κάνει όλες τις ώρε ή κάποιες φορές

4)Η καλωδιώση του σπιτιού είναι του 60'

5)Έχεις τίποτα εκτεθημένα καλώδια είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά του σπιτιού

6)Αν βάλεις σκέτο το μόντεμ χωρις τηλέφωνα πως αντιδρά το μ΄ντεμ

Ok Το πετάω θα βάλω το το technicolor μου άρεσε αρκετά σαν modem και το thomson πολύ καλο...λοιπόν έχω μονο μια συσκευή τηλεφώνου και αυτή είναι στο άλλο δωμάτιο στην πρίζα με φιλτρακι και στο δωμάτιο μου που έχω το modem έχω καλώδιο κατευθείαν από την πρίζα στο modem χωρίς τίποτα...ναι η καλωδίωση έχω είναι του 60 και και όντως κρέμουνται καλώδια έχω και αυτό είναι φταίξιμο του ΟΤΕ γιατί τα έχεις αφήσει έτσι έρημη...το κάνει ότι ώρα του έρθει και πρωί και βραδυ το κάνει συνεχεια...να τώρα που μιλάμε δεν το έχει κάνει από το μεσημέρι σχεδόν από τις 4-5 και αύριο μπορεί να μην με αφήσει να ανοίξω μια σελίδα με αυτό το πράγμα που κάνει. μονο αυτό δεν έχω δοκιμάσει να βάλω σκέτο το modem θα το δοκιμάσω και αυτό gt το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου απλά να υπάρχει σαν συσκευή είναι εδώ. 

Δημοσ.

Αφού μιλάμε για παλιό σπίτι και καλώδιο που κρέμονται για εμένα μια πολύ καλή λύση θα ήταν να αλλαχτει το καλώδιο που ΄δρχετε μέσα στο σπίτι αν αυτό είανι εφικτό

Δημοσ.

Αφού μιλάμε για παλιό σπίτι και καλώδιο που κρέμονται για εμένα μια πολύ καλή λύση θα ήταν να αλλαχτει το καλώδιο που ΄δρχετε μέσα στο σπίτι αν αυτό είανι εφικτό

Από Ποιον να αλλαχτεί από μένα? Γιατί ο ΟΤΕ που ήρθε δεν έκανε τίποτα και δεν πρόκειται να το αλλάξει. 

• Moderators
Δημοσ.

Από Ποιον να αλλαχτεί από μένα? Γιατί ο ΟΤΕ που ήρθε δεν έκανε τίποτα και δεν πρόκειται να το αλλάξει.

Ο οτε και οι παροχοι είναι υπεύθυνοι για τα καλώδια που φτάνουν στην οικοδομή (κάτω στο ισόγειο ραγκλετα) ότι είναι μέσα στην οικοδομή είσαι υπεύθυνος εσύ και η οικοδομή οπότε αν κρεμοντε καλώδια φταει κάποιος ηλεκτρολόγος που έκανε οποιαδήποτε εργασία

Όταν ήρθαν οι τεχνικοί μέτρησαν και κάτω στην οικοδομή τι συγχρονισμό έχεις? Είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με ότι συγχρονίζει επάνω στο σπίτι?

Δημοσ.

Ο οτε και οι παροχοι είναι υπεύθυνοι για τα καλώδια που φτάνουν στην οικοδομή (κάτω στο ισόγειο ραγκλετα) ότι είναι μέσα στην οικοδομή είσαι υπεύθυνος εσύ και η οικοδομή οπότε αν κρεμοντε καλώδια φταει κάποιος ηλεκτρολόγος που έκανε οποιαδήποτε εργασία

Όταν ήρθαν οι τεχνικοί μέτρησαν και κάτω στην οικοδομή τι συγχρονισμό έχεις? Είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με ότι συγχρονίζει επάνω στο σπίτι?

Ναι τα καλώδια που φαίνονται να έχουν πρόβλημα έχω είναι που το κουτί του ΟΤΕ εκεί κρέμονται...και ναι έκανε μετρήσεις ο τεχνικός και έβγαλε ίδια ταχύτητα και πάνω και κάτω που το μέτρησε και είπε πως εμείς από την forthnet δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. 

• Moderators
Δημοσ.

Ναι τα καλώδια που φαίνονται να έχουν πρόβλημα έχω είναι που το κουτί του ΟΤΕ εκεί κρέμονται...και ναι έκανε μετρήσεις ο τεχνικός και έβγαλε ίδια ταχύτητα και πάνω και κάτω που το μέτρησε και είπε πως εμείς από την forthnet δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Βγάλε μια φωτογραφία για να καταλάβω τι εννοείς κρεμοντε από την στιγμή που έχεις ίδιο συγχρονισμό και κάτω και στο σπίτι ή καλωδιωση δεν έχει θέμα λογικά οπότε αν υπάρχει πρόβλημα είναι στο δυκτιο του ΟΤΕ
Δημοσ.

Στο κουτί σωστά κρέμονται. Αν δεν κρεμόντουσαν τι θα άλλαζε ?

Εφόσον υπάρχει η ίδια ταχύτητα και πάνω και κάτω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σε φυσικό επίπεδο, εκτός του να έχεις καλό Modem και να βγάλεις το τηλέφωνο για δοκιμή.

Δημοσ.

Στο κουτί σωστά κρέμονται. Αν δεν κρεμόντουσαν τι θα άλλαζε ?

Εφόσον υπάρχει η ίδια ταχύτητα και πάνω και κάτω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σε φυσικό επίπεδο, εκτός του να έχεις καλό Modem και να βγάλεις το τηλέφωνο για δοκιμή.

αν εξαιρέσεις ότι το κουτί είναι 100 χρόνον δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαζε γιατί δεν έχω ασχοληθεί...έβγαλα το τηλέφωνο από την πρίζα για 20 λεπτά και έκανε το ίδιο πράγμα 4-5 φορες το λαμπάκι του internet.

Βγάλε μια φωτογραφία για να καταλάβω τι εννοείς κρεμοντε από την στιγμή που έχεις ίδιο συγχρονισμό και κάτω και στο σπίτι ή καλωδιωση δεν έχει θέμα λογικά οπότε αν υπάρχει πρόβλημα είναι στο δυκτιο του ΟΤΕ

post-202336-0-06514200-1460974231_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

αν εξαιρέσεις ότι το κουτί είναι 100 χρόνον δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαζε γιατί δεν έχω ασχοληθεί...έβγαλα το τηλέφωνο από την πρίζα για 20 λεπτά και έκανε το ίδιο πράγμα 4-5 φορες το λαμπάκι του internet.

http://

Αυτό απλά τα άφησε πολύ χύμα πρόβλημα δεν νομίζω να έχεις από αυτό από την στιγμή που είχε ίδιες μετρήσεις και στο κουτί κάτω του ΟΤΕ αλλά και στο σπίτι το πρόβλημα δεν είναι στην οικοδομή αλλά στο δυκτιο του ΟΤΕ
Δημοσ.

Κατά εμέ το καλώδιο αυτό με τις ενώσεις είναι ιπολύ χύμα και ανοιχτό σε οτιδήποτε όπως νερό/υγρασία/ζέστες/κρύο.Καλύτερα οι ένωση θα ήταν να γινόταν μέσα στο κουτάκι καθώς μιλάμε για μόλις 5 εκατοστά απόσταση.Όταν έκανε μετρήσεις ο τεχνικός απόμώνσε τη γραμμή του σπιτιού δηλαδή να κάνει καθαρή μέτρηση από το καλώδιο του ΟΤΕ ή ήταν όλα πάνω το λέω γιατί έχω δει σαίνι τεχνικό να κάνει μετρήσεις χωρίς να απομονώνει τη γραμμή του σπιτιού.Αν τα έκανε όλα σωστά σπάσε τα νεύρα του παρόχου να βρουν τι γίνετε καθώς αυτή μπορούν να δουν πιο πολλά όπως αν εχει πολύ θόρυβο η γραμμή αν δεν είναι σταθερή και πολλά άλλα 

Δημοσ.

Τίποτα παιδιά έχω πάει 100 φορες και τους έχω πει για την γραμμή και μου λένε δεν γίνετε να κάνουμε τίποτα γίνανε όλες οι μετρήσεις και δεν θα αλλάξει κάτι...λέτε να αλλάξω πάροχο σε πια εταιρία να πάω? πια είναι καλή? Και αν αλλάξω πάλι τα ίδια δεν θα κάνει αφού όλες από τον οτε παίρνουνε την γραμμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...