iceman33221 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Καλησπερα. Θα ήθελα τα φώτα σας. Αγορασαμε με ενα φιλαρακι περυσι τον Αυγουστο το LG G3, ολα καλα ολα τελεια μεχρι πριν απο 1 μηνα που ειδε ποσο εχουν πεσει οι τιμες σε καποια κινητα. απο τοτε εχει φαγωθει να αλλαξει το G3 με το G4. αξιζει ομως? περυσι το πηραμε απο ελληνικο μαγαζι 379 κ τωρα το 4 εχει 339 Εγω δν ξερω απο κινητα κ αυτος εχει λυσαξει να βρει τροπο να το παρει. Η ερωτηση μου ειναι περα απο το θεμα καμερας που ειδα εγω ο ασχετος ΤΙ αλλες διαφορες εχουν? αξιζει να μπει στην διαδικασια να αγορασει το 4? ουσιαστικα θα ειναι σαν να εχει πεταξει τα λεφτα του... Οσον αφορα για χρηση φανταστητε την κλασσικη χρηση fb,mail,παιχνιδια και πολλεεεεες φωτο! Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων. Υγ για αναποφυγω τυχον ευπροσδεκτα μηνυμα του στυλ ας παρει κατι αλλο δν θελει να δωσει πανω απο 340 που εχει το 4!
Peiraias30 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Φίλε μου το είχα παλιά και το g3 και το g4 και τώρα έχω NOTE 5 Το g3 είχε σε γενικές γραμμές κολληματακια χάλια μπαταρία ο επεξεργαστής σε σχέση με την οθόνη που έχει είναι πολύ χαμηλός. Οπότε έχουμε και λέμε τα θετικά του lg g4 Καλύτερος επεξεργαστής Καλύτερη αυτονομία Καλύτερη κάμερα Πιο καινούριο (περισσότερες αναβαθμίσεις) Γενικά για εμένα το θεωρώ ένα από τα καλύτερα κινητά σε αυτήν την τιμή
iceman33221 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 οποτε εσυ μου λες να του πω να το παρει να ησυχάσω ε? η μπαταρια σιγουρα αντεχει? θεωρητικα εχουν την ιδια μπαταρια ...
@topos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εγω παλι θα ελεγα για την χρηση που περιγραφεις(τα απολυτως βασικα δηλαδη) να μπει στην διαδικασια. Στην καλυτερη των περιπτωσεων να το δωσει κανενα 160-170ευρω (εαν ειναι το 2gb). Και θα πρεπει μετα συμπληρωσει αλλα τοσα για να παρει το g4. Το οποιο και ειναι αναβαθμιση αλλα οχι τοσο μεγαλη οσο νομιζει. Ας κανει υπομονη κ ας παει του χρονου στο g5.
iceman33221 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εγω παλι θα ελεγα για την χρηση που περιγραφεις(τα απολυτως βασικα δηλαδη) να μπει στην διαδικασια. Στην καλυτερη των περιπτωσεων να το δωσει κανενα 160-170ευρω (εαν ειναι το 2gb). Και θα πρεπει μετα συμπληρωσει αλλα τοσα για να παρει το g4. Το οποιο και ειναι αναβαθμιση αλλα οχι τοσο μεγαλη οσο νομιζει. Ας κανει υπομονη κ ας παει του χρονου στο g5. Οχι το 3gb εχουμε κ οι δυο. για αυτο ειπα οτι περυσι τον Αυγουστο κοστιζε τοσο... απ'οτι ειδε το 3 το πουλανε απο 180-230... το 5 το ειδαμε φιλε ωραιο ειναι αλλα εχει 700 ευρω. κ το 3 που εχει,σε 1 χρονο δν θα εχει πια εγγυηση...ενω τωρα εχει αλλον 1 χρονο κ κατι μηνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα