xovoli Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Παιδεία καλησπέρα το πρόβλημα μου είναι το εξής έχω 1 κεραία tp link 5210 την έχω στην ταράτσα με το καλώδιο που υμε συνδεδεμένος είναι 60 μετρά και είπα να το αντικαταστήσω με ένα καινούριο λόγο φθοράς ενώ έχω πάρει τα ιδία μετρά καινούριο καλώδιο τεσταρισμενο δεν με δουλεύει ενώ με το παλιό δουλεύει τη καλώδιο χρειάζομαι για τόσα μέτρα ευχαριστώ
xovoli Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 το καλωδιο γραφη utp unshie twisted 4 pairs enhancedcategory 5 cable (stranded) cablexpert ups-5004E-L αν με ρωτας αυτο
rfc Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 ενταξει σωστο ειναι. Δεν μπηκαν σωστα τα βυσματα τοτε....... ποιος στα κουμπωσε? πρεπει να τα ξαναφτιαξεις.
jkoukos Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δεν θα μου φαινόταν παράξενο να μην φθάνει η τροφοδοσία στο ΑΡ λόγω του καλωδίου. Αν θυμάμαι καλά, τα 60 μέτρα είναι το όριο για να δουλέψει το poe στα συγκεκριμένα ΑΡ. Το νέο καλώδιο είναι πολύκλωνο (stranded), ενώ κανονικά πρέπει να είναι μονόκλωνο (solid) που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.
tarantules Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εαν είναι να πάρεις εκ νέου καλώδιο , κοίτα για το μαύρο PET που είναι για ταράτσες.Αντέχει σε ήλιο και υγρασία.
soteras Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Σε πρώτη φάση τσέκαρε ότι τα βύσμτα έχουν φτιαχτεί σώστά δηλαδή ότι και στις 2 άκρες καταλήγουν σωστά και έχουν κουμποθεί καλά. Επιδή φαντάζομαι έχεις περάσει το καλώδιο ίδη καλό θα ήταν να αγοράζεις και ένα όργανο cable tester όπου κουμόπνεις πάνω τις 2 άκρες και τσεκάρεις το καλώδιο ότι είναι οκ.Θα χρειαστεί κια μελλοντικά να υπάρχει.
rfc Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αμα ειναι poe που δε το προσεξα, θελει εξαιρετικο καλωδιο αν και παλι ειναι οριο. Αν ηταν καμια 50ρια μετρα......, αλλιως ξεχωριστη τροφοδοσια.
xovoli Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εάν κάνω μεταφορά internet δηλ. από το router στο pc μου δίνει internet άρα το πρόβλημα είναι στην τροφοδοσία και όπως λέει ο φίλος jkoukos όντος το παλιό γράφει (solid) την ξεχωριστή τροφοδοσία πώς να την κάνω?
jkoukos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Η τροφοδοσία γίνεται μέσω του poe τροφοδοτικού που έρχεται με το ΑΡ. Σε αυτό, έρχεται το καλώδιο δικτύου από τον router (ή το switch) και στο άλλο που φεύγει για την κεραία, εισάγεται και η τροφοδοσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα