Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδεία καλησπέρα το πρόβλημα μου είναι το εξής έχω 1 κεραία  tp link 5210 την έχω στην ταράτσα με το καλώδιο που υμε συνδεδεμένος είναι 60 μετρά και είπα να το αντικαταστήσω με ένα καινούριο λόγο φθοράς  ενώ έχω πάρει τα ιδία μετρά καινούριο καλώδιο τεσταρισμενο δεν με δουλεύει ενώ με το παλιό δουλεύει τη καλώδιο χρειάζομαι για τόσα μέτρα

ευχαριστώ

Δημοσ.

ενταξει σωστο ειναι. Δεν μπηκαν σωστα τα βυσματα τοτε....... ποιος στα κουμπωσε? πρεπει να τα ξαναφτιαξεις.

Δημοσ.

Δεν θα μου φαινόταν παράξενο να μην φθάνει η τροφοδοσία στο ΑΡ λόγω του καλωδίου.

Αν θυμάμαι καλά, τα 60 μέτρα είναι το όριο για να δουλέψει το poe στα συγκεκριμένα ΑΡ. Το νέο καλώδιο είναι πολύκλωνο (stranded), ενώ κανονικά πρέπει να είναι μονόκλωνο (solid) που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση τσέκαρε ότι τα βύσμτα έχουν φτιαχτεί σώστά δηλαδή ότι και στις 2 άκρες καταλήγουν σωστά και έχουν κουμποθεί καλά.

Επιδή φαντάζομαι έχεις περάσει το καλώδιο ίδη καλό θα ήταν να αγοράζεις και ένα όργανο cable tester όπου κουμόπνεις πάνω τις 2 άκρες και τσεκάρεις το καλώδιο ότι είναι οκ.Θα χρειαστεί κια μελλοντικά να υπάρχει.

Δημοσ.

Αμα ειναι poe που δε το προσεξα, θελει εξαιρετικο καλωδιο αν και παλι ειναι οριο. Αν ηταν καμια 50ρια μετρα......, αλλιως ξεχωριστη τροφοδοσια.

Δημοσ.

Εάν κάνω μεταφορά internet δηλ. από το router στο pc μου δίνει internet άρα το πρόβλημα είναι στην τροφοδοσία και όπως λέει ο φίλος jkoukos όντος το παλιό γράφει (solid) την ξεχωριστή τροφοδοσία πώς να την κάνω?

Δημοσ.

Η τροφοδοσία γίνεται μέσω του poe τροφοδοτικού που έρχεται με το ΑΡ.

Σε αυτό, έρχεται το καλώδιο δικτύου από τον router (ή το switch) και στο άλλο που φεύγει για την κεραία, εισάγεται και η τροφοδοσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...