Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα x-files ηρθαν σπίτι μου και συγκεκριμένα στο παρακάτω λάπτοπ..Άν κάποιος έχει κάποιο ίδιο βοηθά..Προσπαθώ να κάνω φορματ στο λάπτοπ..Επειδή το εσωτερικό του dvd-rw έχει πρόβλημα δοκίμασα με usb stick & με εξωτερικό usb dvd..Δεν διαβάζει τίποτε..Κανένα..ενω και το φλασάκι και το dvd λειτουργούν αλλου κανονικότατα..Φυσικά στο bios κανω τις αναλογες ρυθμίσεις..για το που θα διαβαζει..Υπάρχει κάτι κλειδωμένο..και δεν φαίνεται αν γνωρίζει κανείς κάτοχος?? Πριν το μηχάνημα φορούσε vista...Όποιος μπορεί να δώσει λύση ευπρόσδεκτη..

Δημοσ.

Λοιπόν, ανάλογα το μοντέλο για να κάνεις boot από usb [άσχετα τι ρύθμιση έχει το bios] πατάς esc στα πρώτα μοντέλα ή F9 για τα μεταγενέστερα.

Στο bios φροντίζεις να έχει φορτωμένα τα default.

Αν έχει δεν βλέπεις το όνομα του usb που έχεις βάλει τότε δοκιμάζεις άλλη usb θύρα για αρχή.

Αν και πάλι τίποτα τότε βρες άλλο usb stick [μάρκα, μοντέλο κτλ]

Για το usb dvd δεν έχω κάτι υπόψιν.

Δημοσ.

Φίλε έχω δοκιμάσει και τις 3 θύρες usb τίποτα..θα δοκιμάσω με άλλη μάρκα..μήπως..είναι θέμα μάρκας!!! αν είναι δυνατόν δλδ..και βρεθεί άκρη..ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Και όμως για όποιον έχει το συγκεκριμένο μοντέλο..με 3ό!!!! στικάκι δούλεψε...Με δύο γνωστών εταιριών usb στικάκια τίποτε..και τελικά δούλεψε με ένα τρίτο..απίστευτα πράγματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...