Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Στην προσπάθειά να καθαρίσω το PS3, χάλασα το κλίπ που πιάνει το ribbon cable του PS3 (παραθέτω φωτογραφία παρακάτω). Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο;

Συμφέρει να το επισκευάσω, ή το κόστος είναι μεγάλο;

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!

Δημοσ.

Βάλε την καλωδιοταινία εκεί που πρέπει να είναι και προσεκτικά βάλε το πλαστικό που έσπασε απο πάνω (τα αυτάκια που κάνει μπροστά περνάνε ανάμεσα στα πινάκια του κονέκτορα, πρόσεχε μην τα στραβώσεις).

Μετά βάλε λίγη μονωτική απο πάνω να πιάσει.

Μετά απο πάνω πέρνα κάτι πλαστικό που να πάει και να σφηνώσει κάτω απο το σίδερο απο την μία και μετά απο την άλλη για να κρατάει κάτω το σπασμένο πλαστικό (προσοχή στο πάχος και μην βάζει πολύ πίεση). Δες φωτογραφίες για να καταλάβεις γιατί και εγώ δεν κατάλαβα τι έγραψα :P

Αλλιώς δοκιμάζεις να πάρεις καπάκι να το αλλάξεις (λινκ). Απλά κοίτα να είναι το ίδιο γιατί μπορεί να βρεις απο άλλο κονέκτορα και να μην σου κάνει.

Τέλος μπορείς με ζεστή σιλικόνη (ή κόλλα) αλλά δεν το προτείνω γιατί μετά άντε βγάλτο αν χρειαστεί κάτι...

post-138283-0-79462800-1460924209_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Επομένως παίρνει επισκευή και δεν είναι για πέταμα! Αν το πάω για επισκευή θα κάνουν τα παραπάνω, ή θα μου πούν να αλλάξω ολόκληρη την πλακέτα; Γιατί μόνος μου, ενδεχομένως να τα κάνω χειρότερα! :P 

Δημοσ.

Ε ναι δεν είναι δα και μεγάλο πρόβλημα. Αν το πας για επισκευή τι να σου πω, ανάλογα τον επισκευαστή :P Μπορεί να αλλάξει όλον τον κονέκτορα μπορεί να βάλει και άλλο καπάκι. Μητρική μπα, δεν νομίζω να σου το πει κανένας :P Το θέμα είναι να έχει ανταλλακτικό. Πάρε το ps3 παραμάσμαλα και πήγαινε ρώτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...